CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Valeron, 31 Ağustos 2004 17:39 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 31 Ağustos 2004 17:37 tarihinde demiş ki: Gitmeyin üstüne adamın tamam diyip geçin. tamam diyip gectiğimiz için türedi bunlar ya beylşer il defa garbage yazdm tmm yanlıs yazmısım artık yeter ya erutan gibi deilm bn bos deilm lutfn bu kadar ciddiye alip yok dostlarm karsısnda olur fln iice cılkını cıkarttnz olayn bn burda seviyeli gidiorm ilk defa yazdm yanlis yaptk anladk ole bide kıvır kıvıra donsoz oldu fln asıl sızın seviynez dusk ise baq ya asil bu isi cok yapnlarn ustune gidin ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sakişnim,sakinim,sakinim. neyse diyiyorum yine. ben haiff telfon seviom ama böle vidyolu tkameralı emailli 6600 ii be,hafif fln olsa daha ii oludu. erikson kullanırken aynsı banada olmuştu.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bu kadar kızacagınız ve tepkı gostereceınız bılseydım yazmazdm ama nerden bileiim .....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Fatma tamam uzatma artık :)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eheh=) nese gercekten uzadi=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: kiddo, 31 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Fatma tamam uzatma artık :) :D Fatma?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yok ayse bn=) zuzauh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DoGMeaT, 31 Ağustos 2004 16:59 tarihinde demiş ki: eh yani özürün kabahatindende beter. neyse..... teyteyyy cocuğu darlattınız 2 dakkada... pardon delikanlı :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar