Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 su ayırtma olayı ıcın ne yapmam lazım onları anlatırmısınız .. yollıyım ben sımdıden ozmn usttekı mesaj ıcınde pardon bıraz okumamıs gıbı oldu forumu ama .. [Bu mesaj Blinky tarafından 21 Ağustos 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: collector ed. alacaksanız 120-130$ ehe vazgeçtim ben pandaren doll dan falan..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abı wercem alcam collectıon edıtatıon sonra bunu olmeden once ogluma mıras bırakıcam :) bı sıte solermısınız ayırt mam ıcın sımdıden bı tane walla tam cıktıgında almaya kalkarsam 1 yıla alamam emınım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kesin euro fiyatı ne kadar şimdi bu collectors edition'ın, kargo vs hariç?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bildiginiz baska araci sirket varmi....ebay ile iliskisi olan bildigim kadariyla ebay Turkiye'ye göndermiyor dogrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 zaten avrupa sürümü diye bişiy olmasının da mantığı yok...yannızca avrupa serverları olacak herkes aynı oyunu farklı serverda oynıcak...ama EU Language Support gibi bişiler yapcaklardı sanırsam....[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar