Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 su ayırtma olayı ıcın ne yapmam lazım onları anlatırmısınız .. yollıyım ben sımdıden ozmn usttekı mesaj ıcınde pardon bıraz okumamıs gıbı oldu forumu ama .. [Bu mesaj Blinky tarafından 21 Ağustos 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: collector ed. alacaksanız 120-130$ ehe vazgeçtim ben pandaren doll dan falan..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abı wercem alcam collectıon edıtatıon sonra bunu olmeden once ogluma mıras bırakıcam :) bı sıte solermısınız ayırt mam ıcın sımdıden bı tane walla tam cıktıgında almaya kalkarsam 1 yıla alamam emınım :P
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kesin euro fiyatı ne kadar şimdi bu collectors edition'ın, kargo vs hariç?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bildiginiz baska araci sirket varmi....ebay ile iliskisi olan bildigim kadariyla ebay Turkiye'ye göndermiyor dogrumu?
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 zaten avrupa sürümü diye bişiy olmasının da mantığı yok...yannızca avrupa serverları olacak herkes aynı oyunu farklı serverda oynıcak...ama EU Language Support gibi bişiler yapcaklardı sanırsam....[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Öne çıkan mesajlar