thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 arkadaslar photoshop cs ve gimp kullaniyorum. bir logo tasarımı yapıyorum, bir yerde takıldım.. daha dogrusu bir feature'e ihtiyacım var.. şöyleki, logomuz var, çevresi transparanlaşıcak.. fade olcak yani :) ya anlatabildim mi? inşallah anlattım :P kenarları çok fazla abes durmasın istiyorum onun icin yavaşça yokolucak transparalaşıcak.. bunun icin ne kullanayım veya plugin ihtiyacım falan mı var? :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ps icin : once selection tool'lar ile istedigin yeri sec sonra sag tus yapip fade e tikla ve pixel degerini gir. daha sonra copy -> new -> paste. bu kadar. fade secenegi selection tool seciliyken cikiyor bu arada (photoshop'u acmadan aklimda kaldigi kadari ile yazdim. yapamazsan bakip anlatirim.)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 fade diil de feather... bu arada güzel olmaz o ben baştan söyliyim. logo dediin crisp olur. antialiase kapalıyken yapmışsındır onun için rahatsız ediyodur belki hm?[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar