Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşınız..

Mavi

Öne çıkan mesajlar

ben sevdiğim insanın arkasında 2 yıldır koşuyorum. hiç bi gelişme yok kız ben umutlanmay6ayım diye çağrı bile atmıyor. her gece mesaj yazıyorum, sevgi dolu romantik mesajlar ama tık yok. arada bi arıyorum (çünkü konuşmak istemiyor benle) ama kızın sorunu dersle... hayatında dersten ve eğitimden önemli bir şey yok ve hiç bi erkeğe bakmıyor bile... nedir bu kızların kariyer meralı anlamadım gitti. Erkekler iyice kızlara, kızlar da iyice erkeklere benzedi... eskiden erkek çalışırdı kız yatardı. şimdi ide kız bi çalışmaktır tutturmuş erkekler ise yayıyor paso.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Hep derlerdi bazen özlemek gerekir. Ara vermek gerekir diye hiç inanmazdim. Ama belkide biraz ayri kalmaniz ve birbirinizi özlemeniz gerekiyordur. (En azindan onun) Senin degerini hatirlayacaktir. Hatta ayrilip bir daha gorusmeseniz bile ilerde yasadigi bir olay ile gecmiste yasadigi bir olay cakisip aa (Mavi ismin neyse :) ) hatirliyormusun... diyecek ve ... olup kalacaktir.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Seinfeld'de görmüştüm çok hoşuma gitmişti hemen paylaşayım;

-Seinfeld'in Kızarkadaşı : Jerry sana birşey söylemeliyim
-Seinfeld : Evet?
-S. K. : Bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum
-Seinfeld : (Masadan usulca kalkar, yüzünde bir tebessümle) Tamam, sana hayatında mutluluklar dilerim (Hesabı masaya bırakır, cafe'yi terkeder)[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

bi tartisma yuzunden nedensiz sekilde ole bir msj attiysa (tartısma dısında) nedenini sorarm mantikli biseyse peki deyip ceker giderm ama deilse o zmn ustune giderm ve nie bole mantiksiz bi neden yuzunden ayrildiini sorarm biter=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 31 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
Valla Seinfeld'de görmüştüm çok hoşuma gitmişti hemen paylaşayım;

-Seinfeld'in Kızarkadaşı : Jerry sana birşey söylemeliyim
-Seinfeld : Evet?
-S. K. : Bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum
-Seinfeld : (Masadan usulca kalkar, yüzünde bir tebessümle) Tamam, sana hayatında mutluluklar dilerim (Hesabı masaya bırakır, cafe'yi terkeder)

çok iyi..[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 31 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
Kasmayın geçler. Mesajın nedeni anlaşılmamış. bence sonsuza kadar da anlaşılmayabilir. Neden mi? Kızlar zaten başlı başına anlaşılmaz da ondan :)

kızlar kendini kasıyo ayrılıyo kendileride niye ayrıldıklarıını bilmiyorr anlıyamıyom kızlarıı bu ne biçim mantık ya :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı şekilde ayrıldım son kız arkadaşımla, sebebini benim açımdan diyeyim sana, kızla devamlı tartışıoduk, gına gelmişti yani, sonunda iyi olduğumuz bi günde senden ayrılmak istiom dedim, neden dedi sıkıldım senden ve tartışmalarından , yordun beni dedim, o da bi süre ikna etmeye çalıştı ama doğrusunun bu olduunu ona kabulettirip ayrıldım..
(ii kide ayrılmışım yeni kız arkımla çok mutluyum :lol: )[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

Kaçan kovalanır sen kendini çek bakalım aramazsa da hiç üzülme seni isteyen bir kız zaten arar aramazsa da istemiyor senle olmayı demektir seni istemeyen biri için canını üzmeye hiç değmez dünyada kız mı yok sana üç gün bilemedin beş gün düşünürsün onu sonra da yeni aşklara açılırsın işte
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yellowdream, 31 Ağustos 2004 16:58 tarihinde demiş ki:
Kaçan kovalanır sen kendini çek bakalım aramazsa da hiç üzülme seni isteyen bir kız zaten arar aramazsa da istemiyor senle olmayı demektir seni istemeyen biri için canını üzmeye hiç değmez dünyada kız mı yok sana üç gün bilemedin beş gün düşünürsün onu sonra da yeni aşklara açılırsın işte

Özetledin ve içimi rahatlattın çok saol..[signature][hline]Kuzu

[Bu mesaj Mavi tarafından 31 Ağustos 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rahat olsun için tabiki, herşey geçio ki kız arkadaşından ayrılmak mı geçmicek, daha sonra oohhh bile çekersin büyük bi ihtimalle, kız arkadaşından ayrılıp unuttuktan sonraki ilk arayışların zevki hiç bişeyde yoktur...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla kız arkadaşını gerçekten seviyorsan ve aramak istiyorsun ama daha önce hep sen aradığın için bu sefer gurur yapıp aramak istemiyorsun.
Peki şu yönden düşündünmü;

Ya kız arkadaşında seni aramak istiyorsa aramaktan korkuyorsa yada gurur yapıyorsa vs vs vs.

Hayatının ilişkişini böyle bir olay yüzünden kaybetmiş biri olarak gerçekten seviyorsan böyle şaçma sapan gurur meselelerine kafanı takma.

Yok özgür bırak dönerse senindir fln yalandır bunlar.Seviyorsan arayacaksın arkadaşım bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

+1 ben böyle yaparak çok sevdiğim bir insanı kaybetmiştim ikimizde guru yapıp aramadık aslında ikimizde birbirimizi seviyormuşuzz bunu çok sonra öğrendim acısını hala içimde hissederim eğer seviyorsan gururu boşver git sevgilinle konuş sorunlarını aşmaya çalış daha sonra üzülceğin bişi sakın yapma[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 31 Ağustos 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Anladığım kadarıyla kız arkadaşını gerçekten seviyorsan ve aramak istiyorsun ama daha önce hep sen aradığın için bu sefer gurur yapıp aramak istemiyorsun.
Peki şu yönden düşündünmü;

Ya kız arkadaşında seni aramak istiyorsa aramaktan korkuyorsa yada gurur yapıyorsa vs vs vs.

Hayatının ilişkişini böyle bir olay yüzünden kaybetmiş biri olarak gerçekten seviyorsan böyle şaçma sapan gurur meselelerine kafanı takma.

Yok özgür bırak dönerse senindir fln yalandır bunlar.Seviyorsan arayacaksın arkadaşım bu kadar.

bide şöyle düşün aksi olan o inatcı olan o umursamaz olan o ve sen hep yapıcı olmaya çalışıyorsun arıyorsun konuşuyorsun ağzın kuruyor ve o gene kestirip atıyor.
tekrar ararsam kalkmaz mı bi tarafı sorarım ?[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...