mascio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 laptop almak istiyorum. ama şöyle düzgün bişey yani neyse desktop ı satsam, kaça gider öğrenmem lazım. duruma göre satıp laptop alınabilir. amd phenom x4 965 işlemci his 5870 ekran kartı gigabyte ga-ma78ds3h anakart 6gb ddr2 800 mhz cl5 kingston ram ekstradan 4gb ddr3 1600mhz 2x2 kit ocz vanquisher işlemci fanı akasa zen kasa 19" samsung 943nw lcd kaça satılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Uzun süre desktop kullandım sonra laptopa geçtim (asus n61im var) ama ekran 2-3 ay sonra küçük gelmeye başladı şimdi laptopu kasa olarak kullanıyorum evde monütöre bağlayıp sana önerim eğer genelde evde oyun oynuyorsan satma desktopunı ama çok taşımam lazım ve mühendislik programları vs kullanıyorum dersen en azından monütörü falan tut evde rahat edersin (kısacası laptop alıcaksan illa, 17" laptop falan almak yerine 15.6 al ekran tak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ya oynuyorum evde oyun da asıl derdim oyun oynama isine bi son vermek. ps3 var zaten ille oynicaksam bisey orda oynarım, onun haricinde pc de fm dısında bisey yüklü olmasın istiyorum, arada sırada acıp oynarım baska seylerle zaman kaybetmem gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sadece kasayı 500 direkt satarsın, 600'e de biraz bekler satarsın gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar