Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Arkadaşlar, oyuna login oluyorum ve retrieving character list kısmında takılıp uzunca bir süre bekledikten sonra disconnected from server diyor. ayrıca dün ve daha önceki günlerdede karakteri seçip, tamamen load olmasından sonra oyuna girememe disconnect olma sorunu vardı. cache interface wtf klasörlerini sildim bir işe yaramıyor. ipconfig/release ipconfig/renew ipconfig/flushdns üçlüsünü yaptım yine yemedi. bildiğiniz dua sure varsa? http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1535584830 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 - Search and destroy'un tietimer benzeri bir programı kullanıyorsan. - Zone alarm varsa ve kendini yeni update ettiyse. - Modeminin güvenlik duvarı açıksa. - Windows güvenlik duvarı uyarı verdi ise ve sen ona engelle dedi isen. - Şirketten bağlanıyorsan ya da bir server bilgisayarı üsünden çıkış almaya çalışıyorsan. - Dns kullanıyorsan. Bu tarz durumlar oluşabiliyor. Hiçbiri değilse allah kolaylık versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Kim demiştin? ofof işimiz var o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Belli bir serverdaki belli bir chara baglanırken sorun oluyorsa GMlere başka charınla girip page at senin charı taşısınlar veya bi arkadaşının PCsinden girip charı başka bir yere götür öyle dene kendi makinenden. Bazen bi yerde girerken kafayı yiyebiliyor kendi bilgisayarın kaldırmıyor ordaki bilmemne displayini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi başka bir realmede geçmiyor oyun ordada retrieving list kısmında takılıyor hadi onu geçtim bütün karakterlerde böyle list gelse bile :/ hoş list gelse açarım ben bir şekilde oyunuda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Tamam işte sen login servera bağlanıyorsun ordan oyun serverına geçemiyorsun. Muhtemelen dns yada ip lock benzeri bir sorunun var. Beleş wtfast al onla bir dene, bu program genelde farklı bir dns yolu kullandığı için yardımı dokunabilir. Eğer bu geçici yöntem sorunu çözerse, en azından sorunun ne olduğunu arayacağın ala daralır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Tamam sonucu bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 WTFast ile sorunsuz çalışıyor oyun evet. :S bunun triali kaç gün yazmıyor sitede sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Sen sırayla başta yazdığım şeyleri kontrol et. şirketten yada okuldan bağlanmıyorsan çözüm bulunur. Şirketten bağlanıyorsan wtfast tarzı bir programı satın alman gerek malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 kampüsteyim :P wtfasr trial kaç günki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 20 dkda bir dc oluyormuş of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 20 dakikada atar oyundan beleş kullanırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bana çok çok ender oluyor. Bende kapatıyorum WoWu, bi 15-20 dakka başka şeylerle uğraşıyorum, sonra denediğimde çat diye açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar