Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 En komik anılarınızı bizimle paylaşır mısınız?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? |
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Şenesenevler'de bir cafe'ye gittim okul çıkışı.İşte o zamanda Nebula'da oynuyorum.Böyle balıkçı bir characterim var.Birisi geldi yanıma oturdu,selam verdi.İşte öğretmemi istedi fln.Bende tamam dedim öğretmeye başladım.İşte balıkçı character açtık onada.Öğrettim fln.Saolsun abilerde yardımcı oldu. Neyse 2-3 gün sonra tekrar gittim.Bi baktım oynuyor.Bunada öğretmişler sanırım.Dedim:"Kolay gelsin."Konuşmaya başladık.Anlattı etti.Güzelde character kasmaya başlıyor.Dedim herhalde artık öğrenmiştir. Sonra arkadaşımın characteri ile girdim oyuna action fln yapıcam.Ahh ahh hatırlarsınız o eski Nebula Action'larını.İşte oynuyorum ediyorum.Bu yan taraftada bişiler yapıyor,olmadı diyor.Ahh ya fln diyor.Sordum:"Hayırdır?"İşte anlatmaya başladı.Oyunda herkesin nicklerini nasıl görücem fln dedi.Dedim Allnames diyeceksin görücek. Çocuk ekrana yaklaştı ve aynen böyle:"ol neyms" Tabi yarıldım :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? |
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Mike, 29 Ağustos 2004 15:51 tarihinde demiş ki: bu konuda thread acilmi$ti daa once . bilgine =) :) olsun...[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? |
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=36480[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Tamam v2 burası.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 v2 ler her şeyin yenileri için .. :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bem uo yu ilk oynadigimda runuodaydim sw parry gm olunca herkesi kesicem zannederdim bir de plate giyince kimse bana bir sey yapamaz derdim.:)[signature][hline]Helarus Catviezel.... SOLIDSNAKE (Everytime Unlive)
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 maşallah hani.. en kral pageler,anılar flan..[signature][hline]NoFear NoRegret
cyclops Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Healing Kasıyordum Nebulada Gemi İle Gidiyorum Sonra Denizden Kal Vas Çıkıyordu Bende Allahhhh Dedim tam healing kasılacak yer dedim sonra bi baktımGm Başımda İsmi Neydi durun hatırlayacam Adanus muydu neydi işte Hatırlayamadım ismini sonra geldi Adanus:Töbe Töbe! Adanus:Napıyorsun? triniti Leah:healing kasıyorum Adanus:Kolay gelsin O Zaman triniti leah:Saolun Adanus:Ama yaptığınız bir bug abusedir.! triniti Leah:Neden? Adanus:Yaptığın Bir Bugtur. triniti Leah:Benim Suçum Yok ki triniti Leah:Allah Taş Etmemiş Adamı Ateş Etmiş. Adanus:Töbe Töbe 96 Saat Jail Desiniz triniti Leah:HAYIRRRRRRRRRRRRRR benim suçum yok (Demeye Kalmadı) Böyle Bir Konuşma Geçmişti ve Gülmekten Kırılmıştım.Fotolarıda vardı fakat yanlışlıkla foroları silmişim formatlarken unutmuşum.Fotolar daha manyaktı.görüntüler flan Nese Şu Töbe Töbe değişleri daha güsel di[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n),Php Ye Geçiyorum Hayde Haırlısı:D icq=222055888 Oasis-Düznlenmekte [email protected] Msn:[email protected] Bütün Eleştrilere Açığız..
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Nick duzeltimi:Adanus değil,Adonis :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Elvenpath, 29 Ağustos 2004 17:09 tarihinde demiş ki: maşallah hani.. en kral pageler,anılar flan.. Saol canım.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Burasi UO emulator bolumu beyler bu thread buraya acilirmi ? Zaten bu bolum yeterince karisik buyuk bir chaos var bide bole thread'ler acilinca %100 bu thread'dede bir tartisma cikar gerek yok.Tamemen kisisel dusuncem herkesin dusuncesine saygim var. [signature][hline]Living for [Bu mesaj sirplaya- tarafından 30 Ağustos 2004 08:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Cepeto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Laistragon nekadar geveze adamsin sen be senden GM olcaksa olmasin daha iyi
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Cepeto, 30 Ağustos 2004 09:34 tarihinde demiş ki: Laistragon nekadar geveze adamsin sen be senden GM olcaksa olmasin daha iyi İşte sirplay a haksız değil hani.Alın şekil a[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Xhearonda oynuyorum bu ikiside 1hafta içinde başıma geldi. 1)simdi xhearonda trivia kasmak icin herkes level düşürür bende kendi charımdan sıkılıp abimin charla girmiştim ve level düşürüyodum ogrelerin oraya gittim ve reskill yemeye basladım neyse öldüm öldüm sonunda yanlıslıkla reslenme ekranını yanlıslıkla kapadım ve ölü kaldım fakat ölüyken ogreler üstümdeki mage robeyi parçaladılar(cırılcıplak kaldım ve pkydım) gittim brite res lesinler die herkes kalvas fln atmaya calıstı bende bundan yararlandım dedimki quest yapıyoruz fln 5dk icinde gz kalkıcak dedim tüm sehri boşalttılar.Sonra BEni öldürene ödül var die yell yaptım.En sonunda sıkıldım ben wardayken birisi kalvas atarken öldüm peace geçtim.Adama büyük ödül war fln dedik adam 2gündür page atıyo gm geliyo dün quest fln yapmadık dio görseniz koparsınız :P neyse 2ye geçiyim Kendi Charımla Tuzak Gatee girdim isle of avatar da 3kisi kovalıyo baktım atlatamıcam aklıma bir fikir geldi cantamda newbiefind bir gemi vardı denize hemen onu kurdum kapıyı kilitledim kaçtım 100canla fln (bunda koptum tam) bukdr bunların hepsi gerçektir[signature][hline]Grandmaster Sosisçi [Bu mesaj Hotdog tarafından 30 Ağustos 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Cepeto, 30 Ağustos 2004 09:34 tarihinde demiş ki: Laistragon nekadar geveze adamsin sen be senden GM olcaksa olmasin daha iyi O "be"lafını alır katlar 4'e bölüp 8 ile çarpar ağzına tıkarım. Beğenmiyorsan thread'imde işin ne?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Cepeto, 30 Ağustos 2004 09:34 tarihinde demiş ki: Laistragon nekadar geveze adamsin sen be senden GM olcaksa olmasin daha iyi gevezelikle bi alaka göremiyorum gm olmanın ... ayrıca buraya thread açarak komik anılarınızın anlatılmasını istemekte gevezelik oluyorsa senin gibi maydonoza sirke sıkan adama geveze denir...[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
NightLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Nebula North zamanlarında Undeads guildinde iken guildimizin hemen asagisinda Metalon'un bir villası vardı. Adamlar 3 kişi gelirlerdi oraya birden bizimkilerden biri gelirdi "koşun Metalon geldi aşağıda gidip keselim". Gazı aldık ya hemen koşardık nasıl olsa adamlar 3 kişi biz 6 kişi. Ama daha adamlarla yüzleşmek nasip olmadı. Gİttiğimiz gibi geri döndük arkamızda nightmarelar... Yakaladığını tepiyo teptiğini öldürüyo. Ben en sonunda kaçmayı bırakıp kendimi gülmeye verdim son baktığımda ölüydüm. Lostage isimli free shardda öylesine takılırken arkadaşım birine paralyze attı. Klasik tatktik uygulayıp kesmeye kalktı önce wall of stone sonra diğeri derken ikincide wall yerine fire field attı. Tabii benim tepki direk "o ne lan!". adam şok oldu heralde hareket bile edemedi önce fire field sonra ikinci wall u attı bi güzel yandı adam. En son ve favori anılarımdan : Exile da bir pvp turnuvası düzenlendi. Bizde çırılçıplak page attık arkadaşımla katılım ücreti 25K. gitik pvp arenaya öyle duruyoruz. Jhelom un ortasındaki geniş alan hatırlarsınız... Orda alt taraftaki çitlerin arkasına geçtim allnames haricinde farkedilmemiz imkansız 3 kişi orda duruyoruz. Bide üstüne hide olduk tamam. Gm haricinde kimse göremiyo oda farketmedi zaten. Alt köşeye gittim gate açtım milleti arenaya getiriyorum. Gm kaç kişi alıcaktı bilmem ama bi hayli fazla çıktı. Ancak en son gate i açarken bi playera yakalandım adam kesti beni. Tabi direk şikayet ettim :) . Herneyse gm beni geri yolladı. Ama şimdi uyanıyorum : giriş 25K ben adam başı 15K dan soksaydım köşeyi dönerdim ..... :D[signature][hline]Yadigar Ucanpehlivan You Have Outraced The Rest Now Meet The Best of the Best
Öne çıkan mesajlar