Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu dörtlü yakma adeti?!?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

serit muhabbeti benim de cok sinirimi bozuyor. daha 1 saat once ankara, konya yolunda sol seritte 70 le giden dodge nitro. arkasinda kafadan 2-3 dakika gittim. sagi bosaldiginda uyardim gecsin diye gecmedi.

genelde bu kucuk jipleri bayanlar kullaniyor, kizdir neyse dedim, yanimda arac da doluydu, saglama yapmayim icerdekiler de tedirgin olmasin diye sabretttim.

sonunda yol bosaldi 4 seritli yolda en soldan 70 le gidiyor , rage e girip uzunladim yanastim biraz, adam cam acip el kol yapmaya basladi. hem suclu hem guclu .ezevnk.

kim ne derse desin, trafik canavarligiysa canavarlik, seridini bilmiyorsa hizinin gerektirdigi gibi gitmiyorsa saglanilir da , arkasindan taciz de edilir herturlu muhah goruyorum valla sahsen. butun gun bunlarin pasa gonlugunu mu bekleyecegiz?

burda arkamdan geliyorlar taciz ediyorlar frene asiliyorum, yol vermiyorum falan diyenlerde oluyor. o baska bi kafa tabi, yogun sikisik yolda yapilmamasi gereken seyler, ama yaniniz bos da gecmiyorsaniz siz de haksizsiniz.

taze rage. buyrun. asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Küçük jiplere binip de altında M55 varmış gibi karizmatik ve otoban piçliği yaparak ilerleyenlere hasta oluyorum. Kardeş altındaki Kia/Hyundai, nedir bu kasılma yahu. Zannedersin ki araç yola yapışabilme yetisine sahip de şöförü o şekilde kullanıyor. Nitro da bu gruba dâhil bir araç.

Türk insanına küçük jip fazla. Çok yakınım bir arkadaş bile Tiguan TSI ile Focus TDCi'i kıyaslayarak 'Tiguan süper çekişli ve yol tutuyor' yorumuna varabiliyor. Elma ve pabuç kıyaslaması bu demeye dilim bile varmıyor. Altyapımız bu neticede. Yarın öbürgün Tiguan alınca Kia/Hyundai kervanına katılacak kendileri ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

yakın zamanda babamı kaybettım .15 gun felan bı hastane maratonumuz oldu .Epey bı hastane arama mevzusundan dolayı

Ben dotumde korku ıle hastane hastane gezerken onume dusen PTT ın kargo aracı elınde cep telefonu cekmıs sola aheste aheste gıdıo korna selektor hıc tınladıgı yok adamın acıbadem e dogru cıkarken . Neyse uzatmım gectım sagından onune kırdım durdum ındım asagı kapısına gıttım ..avsak camı bıle acamadı zaten acsaydıda artık allah banamı verdı onamı verecektı bılmıyorum.

en son gecede umranıyede yatarken rahmetlı baska bı hastaneye gıdıyodum o sıra telefon geldı vefat ettı dıe .Tabı nasıl bı ruhla arac kullandıgımı tahmın edersınız . Isıklara geldım onumde 1 arac duruyor korna ya basıyorum adam tınlamadı actı camı kafayı uzattıyo .. E yuru da artık arkanda bırı kırmızıda sana korna basıyorsa bısı var demektır yanı nevar dıyerekten kafa uzatmakda nesı ..

bu 15 gun ıcınde trafıkde epey seyler yasadımda gelır sonradan hatırıma ..

Konu ıle alakasız olarakda
Sole de ufak bı not dusım allah kımseye vermesın bole bısı ama aklınızda kalır .
Anadolu yakasında Yogun bakım unıtesı olan hastane cok az .Numune full dolu zaten en cok yataga sahıp MEDICAL PARK ,Umranıye HOSPITAUM . dıger ozel hastanelerın cogunda yogun bakım unıtesı ya yok yada yatagı cok az oldugu ıcın dolu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

serit muhabbeti benim de cok sinirimi bozuyor. daha 1 saat once ankara, konya yolunda sol seritte 70 le giden dodge nitro. arkasinda kafadan 2-3 dakika gittim. sagi bosaldiginda uyardim gecsin diye gecmedi.

genelde bu kucuk jipleri bayanlar kullaniyor, kizdir neyse dedim, yanimda arac da doluydu, saglama yapmayim icerdekiler de tedirgin olmasin diye sabretttim.

sonunda yol bosaldi 4 seritli yolda en soldan 70 le gidiyor , rage e girip uzunladim yanastim biraz, adam cam acip el kol yapmaya basladi. hem suclu hem guclu .ezevnk.

kim ne derse desin, trafik canavarligiysa canavarlik, seridini bilmiyorsa hizinin gerektirdigi gibi gitmiyorsa saglanilir da , arkasindan taciz de edilir herturlu muhah goruyorum valla sahsen. butun gun bunlarin pasa gonlugunu mu bekleyecegiz?

burda arkamdan geliyorlar taciz ediyorlar frene asiliyorum, yol vermiyorum falan diyenlerde oluyor. o baska bi kafa tabi, yogun sikisik yolda yapilmamasi gereken seyler, ama yaniniz bos da gecmiyorsaniz siz de haksizsiniz.

taze rage. buyrun. asdf

Şerit muhabbetini Türkiye'de tınlayan yok hakikaten.

İsveç'te Erasmus'tayken , bizim şehirden Stockholm'e gitmek için araba kiralamıştım , otobandan gidiyorum . Tabi burası gibi sandığım için , bi el korna üzerinde bi el hemen selektöre iliişyor , ilk 3-4 araç geçişimde , tam ben selektör yapıcakken (TR şartlarında selektöre başlama mesafesine girmiştim) adamlar çat diye sağ sinyali verip geçiyorlar , ben de emri veren nöronlarımı geri çekemeyip selektörü yapmış bulunuyordum. Baya utanmıştım :)

Sonra selektör diye bişeyin olmadığına inandırdım kendimi ki boş yere yapmıyayım , bütün yol tertemiz geçti , kime yaklaşsam , geçiceğimi anlayıp hemen sağ şeride geçiyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica Almanya'da yaptigim 6 aylik ehliyetimle Istanbul'a gelince araba sürmüslügüm de oldu. Yani ilginc olan kurallara uyarsan kavga cikarmaya meyilli tipler dolu trafikte.. 60 ile gittigim zaman adam korna selektöre boguyor arkadan. Ister istemez trafigin akisina uymak zorunda kalmistim. Bu 4'lüleri yakma muhabbeti gecen yaz da vardi anlamamistim ben de :P Acil bir durum var mi diye bakiyorum arabada adam bayagi bir keyifle oturuyor. Dedim herhalde dörtlünün verdigi tik tik sesi adami rahatlatiyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Başın sağolsun.

Benim kuzen parmaklarını giyotine kaptırmıştı, neredeyse avucumuza alıp hastaneye gidecektik. Dediğin gibi dörtlüler yanıyor, kornaya basıyorum ve adam bana çıkıp 'ne var ulan' diyor. Eli gösterince de bön bön bakıyorlar. Kafa zor idrak ediyor malesef :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

İzmirliler kötü araba kullanıyo diyenlere bende katılıyorum. Özellikle kavşaklarda ip gibi arka arkaya dizilmelerinden anlayabilrisiniz 1 kişi bi sağ şeridine geçmiyor. Sinyal vs muhabbetinden bahsedilmiş zaten. Ama Ankara gibi korna çekmiyosun en azından o güzel kornayı pek kullanmıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbuldada o kavşak işi abartılıyor. bi sağa geçiliyo bi sağa daha geçiliyo bidaha geçiliyo. bu seferde sağdan gidicek adamın yolunu tıkıyosun. ama izmirde istanbuldaki kadar araç olmadığı için ip gibi dizilme sorunu çileye dönüşmüyor en fazla 1-2 ışık bekliyosun ki buda sağdan giden yolun tıkanmaması için güzel bişey.

dieevil başın sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda haklısın. bende soldan giderim bazı yollarda.nedeni mesela alsancakta 2 şeritli yollar genelde ama sağ şeritte genelde 100-200 metrede bir bi araba 4lü yakmış bekleme pozisyonunda oluyor o yüzden. sağ sol sağ sol yapmamaktansa hep soldan gitmek tercih oluyo o tip yollarda.
eğer kastettiğin buysa tabi:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...