zverb Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 böyle bişi varmı dostlar. yoksa bile kursak mı acaba? auto join ?
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Türk görürsen çık o oyundan. Ben başta seviniyordum oyunda muhabbet geyikte döner diye Türk gördüğümde. Ama hep türkler oyundan cıkıyordu.
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Türklerle oynadığım 10 oyunun 8ini kaybettik, 8in 5inde fln admalar çıktı / dc oldu. Sadece bi kez 2+1 türkle rastgele tanıştım, yaklaşık 10 oyun fln oynadık, hebicini kazandık :D. Onun dışında stay away from Turks. Artık çoğunluğunda TR bayrak var, hemen ayırt edilior.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Türkler ve Ruslar korkulu rüyam çok nadiran prolarına rastlıyorum 80%'i oynamayı bilmiyor, Türk diye adama türkçe anlatmaya kalkıyorsun geçen gün Türk rast geldi oyunuma, Chipper almış linevoip den yağ at diye seslendim aldığım cevap "s***trme yağını" oldu... En iyisi yabancıyı oynamak hiç bulaşmamak aksi halde yenilmekle kalmazsınız ana bacı küfür yersiniz.
Öne çıkan mesajlar