yapmavolkanya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Selamlar.Level 85 Hunter arıyorum.Minimum 354-355 (neredeyse full epic yani) ilvl olması gerekmekte.fiyatta anlaşırız.İlgilenenler PM atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyar1 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 slm full epic değil ama 85 lvl 22k gold var içinde riding 280 achisi 3180 meslekler enginering 439 ve mining 525 first aid 525 ayriyettende 4 tane kutusylan beraver veriyorum ve bugune akdar alınan game cart larıda veriyorum birde hediyem var yanında ayriyetten 1. world of warcraft kutusu içinde 35 lvl bi açrlan hediye onunda kutusunu vericem yani toplam 5 kutu vericem. keyler felan herşeyi içinde tam güvenilir bi çar sorunsuz satmamın sebebide oyun oynamaktan üniversitede kaldım bağımlılık yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 benim bi arkadas satıyor sadece hunter da değil, içinde 3 tane 85 var bildiğim, hunterda item yok çok ama account sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar