Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon hattındaki parazit durumu nasıl öğrenilir?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Program falan biliyor musunuz hattın kalitesini ölçen ya da tt'de birileri cevap verebilir mi iyi/kötü diye (ben tahmin edebiliyorum cevapları ama :))?
Bu arada analog hattan dijitale geçiş için ne yapmak lazım. ADSL için dijital hat gerekiyor değil mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Ama düüt sesi bazen mide bulandırıyor bazen de nirvanaya ulaştırıyor. Bana nicel veri lazım.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 Ağustos 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle zorunluluk yok tabii de parazit içindeki hatta adsl alırsan sürünüyorsun.
Telekom her gelene veriyor bu arada.
[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 Ağustos 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evin telekoma yakınsa ve kendıne guvenıosan al ama bence ne bılıyım yaw al al ıyı oluyor ama alcaksan 128k alma bız aldık pek bı farkı yok ))) tek fark beles[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...