Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon hattındaki parazit durumu nasıl öğrenilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Program falan biliyor musunuz hattın kalitesini ölçen ya da tt'de birileri cevap verebilir mi iyi/kötü diye (ben tahmin edebiliyorum cevapları ama :))?
Bu arada analog hattan dijitale geçiş için ne yapmak lazım. ADSL için dijital hat gerekiyor değil mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Ama düüt sesi bazen mide bulandırıyor bazen de nirvanaya ulaştırıyor. Bana nicel veri lazım.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 Ağustos 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ööle bi zorunluluk olduğunu sanmıyorum, Telekom sana ADSL vermez öyle bi durum varsa. Bi de bildiğim kadarıyla senin hattın hep aynı ama santraller A/D olarak değişiyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
Öyle zorunluluk yok tabii de parazit içindeki hatta adsl alırsan sürünüyorsun.
Telekom her gelene veriyor bu arada.
[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 30 Ağustos 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evin telekoma yakınsa ve kendıne guvenıosan al ama bence ne bılıyım yaw al al ıyı oluyor ama alcaksan 128k alma bız aldık pek bı farkı yok ))) tek fark beles[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
  • Yeni Oluştur...