Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Arkadaslar yeri bura degil ama lutfen yardımcı olun. simdi format atcam ama nereye format c: yazcam yada yanlış yazdıysam ne yazcam ve nereye yazcam ve format attıktan sonra neler gerek internete girmek için ve mp3 dinlemek için neler yapmam gerek?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Eger quick format (hızlı) format atmak istersen format c:/q yazmak gerekicek win xp yükliceksen yükledikten sonra pc deki genel parçaları tanıtıcaksın o kadar[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Eğer daha önce hiç uğraşmadıysan ,bu işleri bilen bi arkadaşınla yanyana oturup format atışın.Bi o bi sen...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ne bu be penaltı mı cekısıorlar atısın asdasda=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 gerçekten de ilk seferde gösterecek birini bul..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Evny, 30 Ağustos 2004 00:26 tarihinde demiş ki: Arkadaslar yeri bura degil ama lutfen yardımcı olun. Bunun bilincinde biri olarak neden Yazılım & Donanım'a açmadın çok merak ettim?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi bende merak ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar