escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 selam arkadşlar ben az önce müşteri hizmetlerinden 16 mbt sınırsız tarifeye geçiricektim hattımı ama bana "bulundugunuz bölgedeki şebekeler ve hat en fazla kaç mbt hızı destekliyor bunu öğrenmeniz gerekiyor telekom müdürlüğünüzden. aksi takdirde yavaş hız ve kopmalar olur" dedi. şimdi benim zamanım kısıtlı telekom müdürlüğüne gidebilmem çok düşük bi ihtimal. bunu telefonla ya da internetten öğrenme şansımız var mı? işe bak arkadaş. vdsl sistemi getiriyorlar ama desteklicek altyapı oturmamış %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 escape said: şimdi benim zamanım kısıtlı telekom müdürlüğüne gidebilmem çok düşük bi ihtimal. bunu telefonla ya da internetten öğrenme şansımız var mı? aramadan bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Valla bizim burda da desteklemiyordu 4mbit takılıyordum, yılbaşından önce noel baba gibi bi ayar çektiler şu an 32mbit VDSL çiçek :). İtiraf ediyorum TTnetten memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 iyi seni yine uyarmışlar. ben muğla dalyanda gittim direk 8 mbit sınırsız adsl açtırmıştım. bağlantı çubuğunda hep ünlem işareti vardı. sorunun altyapının kaldırmamasından olduğunu çok sonra keşfettik. gıcık olmuştum. sonra 4bmit'e geçtik de düzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi başınızdan geçen anılarınızı anlatım demedim çözüm istiyorum çözüm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 deneyimimizi paylaştık işte yaranamıyoz ya. onlar bilecek tabi kim bilecek başka.. saçma sapan topikler açıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar