-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bi ödev hazırlıyorum da,hemen hemen bütün konuları oturdum araştırdım yazdım,fakat bu toprak dolgunun nasıl yapıldığını güzel güzel anlatan hiçbiyer bulamadım. yaklaşık 6,7 sayfa boyunca toprak dolgu yapımını anlatmam gerekiyo, iki saatlik başarısız bi aramadan sonra bide patideki inşaat mühendislerine sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ingilizcen var mı? varsa eve dönünce bi iki soil mechanics kitabına bakarım. onlarda vardır kesin uzun uzuuun anlatım. ben soil mech. konusunda yüzeysel bilgiye sahibim. cpt, spt, borehole sonuçlarını falan değerlendirmeyi vs biliyorum. kalanında işte dök sıkıştır vs bilyorum sadece sdfsdfsdf abi çok zayıfmışım, utandım kendimden bi an şöle bişi belki işine yarar. bulabilir misin bilemiyorum tabii "Construction guide for soils and foundations" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 pek teknik ingilizcem olduğu söylenemez ya wikipediadan 2 sayfa yazıyı 6 saatte falan çevirebildim,türkçe kaynak vardır mutlaka bisürü ama daha iyi keywordlerle aramam lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hmm bakarım türkçe kitabım varsa yollarım scanleyip. ama eve geç dönerim büyük ihtimalle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 umut ver ver sonra bırak, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 buldum bişeyler de tabi ne kadar fazla bilgi olursa o kadar iyi cuma gününe kadar vaktim var zaten,scanlersen iyi olur,tşk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ya bende aslında zemin mekaniği kitabı var ama yanımda değil ona ne zmn ulaşabilirim nasıl taratırım bu final haftasında bilmiyorum,eğer yakınında bir üniversite kütüphanesi varsa zemin mekaniği kitaplarında bunu detaylıca anlatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aa evet kütüphaneye gitmek mantıklı,yarın bi bakıyım gerçi bugün bitirmeyi düşünüyorum ödevi ama kütüphaneye bakmadan da teslim etmiyim.neyse tsk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Landfill olsa yardımcı olabilirdim, tam olarak değilse de ben de eve gidince bakınayım bizim şirketin vardır 1-2 birşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar