wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Çok özür abi yav :/ ben eşyaları falan hazırladım arabaya koydum öyle çıktım yola yani gelecektim son 10 dakikasına bile olsa da gelemedim işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 rahat burakın la adamı.. höyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oo hakan back up fln olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fatih sen de bir seyler soylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben aralarına girmek istemiyoru msdfnskfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fatih yedigin feyk mi dokandı yoksa hic kımılmadan iki kisiyi oyundan dusurdum lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fede said: duşa girdim çıktım oturuyom bile hacı helal olsun valla bu hıza, su rezervlerimiz sayende güvende, ben anca çıktım :P wastyrx said: eneem geçmiş ola doktora git çek ap yabdırt okuyom ben yua de doktora sağol, abartı bişi değil yav, kemiğe geldi diye sızlıyor, azıcık da şişti, biraz da deri sıyrıldı ama iyiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 pascalnouman said: fatih yedigin feyk mi dokandı yoksa hic kımılmadan iki kisiyi oyundan dusurdum lan ahahahaha gözlerine aldandım hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 pascalnouman said: oo hakan back up fln olmuyor yapacak bişi yok sayıca üstünsünüz bi eşitlik lasım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 eglendim ben bayagi ozellikle bizim forvetin mehteran gibi 2 ileri 1 geri taktigi ile hucumlarimizi baltalamasini neseyle izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 iyiydi iyiydi.ankaragücü sahası gereksiz büyük, bunda daha güzel ataklar döndü.ama bu sahada da yerler feci kayıyordu.gençlerbirliğinin yanındaki sahalar da güzel aslında, değerlendirilebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 arena nın yanındaki sahalari diyosun dimi benimde aklimda orasi bi arayim ben onlari haftaya da orda yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Kalkıp sabah Ankara team in yetoluğunu okudum keyfim yerine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sana gidiş dönüş ankara bileti gönderecem lan hakan. Bizde kalırsın bi maç yapalım o kadar bik bik edion görelim nasıl oynuosun fasd SAA LAFLAR HAZIRLADIM BİDE. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 pascalnouman said: arena nın yanındaki sahalari diyosun dimi benimde aklimda orasi bi arayim ben onlari haftaya da orda yapariz arenanın yanı mı bilemedim şimdi ama nasıl desem başkent öğretmenevinin yanı, alparslan türkeş in mezarının üstü gibi daha detay vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 evet bu hafta icin yoklama alayim crs/prs gunu 7-8/8-9 kim gelebileyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Çarşamba olursa 2 kişi geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ooo here comes new challangers nayzz nayzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Çarşamba 7 çeyrekte çıkıcam sanırım okuldan ben yea. Gerçi hocayla konuşurum olur herhalde. Taam oldu bu iş eved. Olabilirse perşembe en birinci bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 saha nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 8e8 olcaksa tandogan yoksa bahceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Çarşamba olursa size pati ist halı sahalarından bir doz sunabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben bi dairedeki arkadaslara sorayim katılım olursa disardan adam cagirmaya da gereng kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dreaglothun 2 kişisinden biride benim ... bi geliyim tanışalım oynayalım belki bundan sonraki haftalarda da katılabilirim .. Gerçi haftada zaten 2 maçım var 3 cüsünü kaldırabilirmiyim bilmiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar