pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kadro tmm beyler kutpata tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Archangel_ said: daha esk.teyim la gel :) oğlum hocalar aramış, berkcan neden gelmiyor diye sormuşlar.resmi açıklama yarın, yarın gitmem gerekiyor okula.gece binecem seve seve.gel gidelim bu gün değilmiş yarınmış ders seçimi. yarın öğlen yola çıksak olmuyo mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 nazlanma len sen de gel hadi maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aksam 7-8 e yetiseceksen olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 halı saha ayakkabım bile yok abi dağıldı gitti siz yapın maçınızı ben mini eteği ponponları çekerim kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dynun said: Archangel_ said: daha esk.teyim la gel :) oğlum hocalar aramış, berkcan neden gelmiyor diye sormuşlar.resmi açıklama yarın, yarın gitmem gerekiyor okula.gece binecem seve seve.gel gidelim bu gün değilmiş yarınmış ders seçimi. yarın öğlen yola çıksak olmuyo mu :P dersini seç atla gel olm, hem sabahtan işlerimi bitiririm ben de.sonra bütün günümü sana ayırırım :D edit: de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kadroyu tamamladim sonunda baya zor oldu gerci bu hafta neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben çok az gecikebilirim(aslında gecikmem de ayak yapıyorum gecikirsem diye ne olur ne olmaz) dinan pomponlar pembe olsun lütfen afgajshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Haftaya yer olursa sanırım drea ile beraber gelicez maça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 olmamı yafz ^_^ gerekirse numanı kenara alırız kötü oynuyor zaten afgasdjafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 katılım artarsa haftaya ankgucu nun sahasında oynarız pek istemesem de baska buyuk saha yok mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 @hako mac boyunca kucuk suprizler yapicam sana hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Şe-şey oldu numan bugün.. Daha yeni gelebildim nan ankaraya T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 AHAHAHAHAHAH ölüyodum lan maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 AHAHFasjfasgfkgjashf sıs lan! nooldu nie öldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kalbim sıgıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hakan biraz cok gec kalabilirim ne demek bana once onu aciklar misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fatih yürü git duşa gir olm, oturma pis pis :P ben yeni eve geldim sayılır.fibulam ağrıyor aaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 duşa girdim çıktım oturuyom bile hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 eneem geçmiş ola doktora git çek ap yabdırt okuyom ben yua de doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 duj istiyor sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 pascalnouman said: hakan biraz cok gec kalabilirim ne demek bana once onu aciklar misin abi bi doktor çıktı şansımıza, hastane çalışanları hastaneyi terketti artık biz ondan sonra çıkabildik hala peşimizden koşturup bu neydi diye soruyor falan. En son sokacaktım vaginal probu bi yerine anal prob olarak kullanacaktı yani o kadar illallah dedirtti sonra da telefona sarıldım işte yetişemicem benim yerime gidiiin ühühü die kimse gelmek istemedi en sonda fatihi aradım öle oldu kusura bakmayın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 lafı degistirme hakan soruma cevap bekliyorum maca 1 saat kala yerine oynayacak birini bulabilecegime nasıl kanaat getirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi niye böyle olduğunu anlattım işte yea bide denemekten zarar gelmez dedim afbgasjhfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahahaha peki tamam onur da gelemedi gerci ama 3 kisi ayarladigi icin simsekler senin uzerine gitti kusura bakma zaten sabah bile arasan adam bulamazdim da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar