Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ırk sıstemı hakkında yardım

Blinky

Öne çıkan mesajlar

ise yeni basladıysan hersey zor gelir tabikide sen kucuk kucuk ilk olarak itemlerden sonra chardeflerden sonra functionlardan eventlerden ve timerlardan devam edersen ha dersin bak ben bunu boyle ayırırım boyle duzenlerim boyle event atar ozellik belirlerim gibi ama cat diye yazılacak birsey degil :)[signature][hline]Always Rammstein
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle işte bir ırk taşı yapmakla başlayabilirsin daha sonra bu ırk taşına tıklattığında playerlara bir dialog açtırısın hedere hodoro ırklarını seçiniz gibisinden daha sonra da title attırısın al sana ırk :D
Hazır istiyorsan arama yapmanı tavsiye ederim çünki buna daha önce cevap vermiştim. (hazırcılığa alıştırıyorum seni)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle işte bir ırk taşı yapmakla başlayabilirsin daha sonra bu ırk taşına tıklattığında playerlara bir dialog açtırısın hedere hodoro ırklarını seçiniz gibisinden daha sonra da title attırısın al sana ırk :D
Hazır istiyorsan arama yapmanı tavsiye ederim çünki buna daha önce cevap vermiştim. (hazırcılığa alıştırıyorum seni)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...