Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 arkadaslar ben bu scrıpt ısıne cok yenı basladım we bır tane ırk sıstemı yazmak ıstıyorum.. bu ırk sıstemını nasıl yapabılırım ynaı ırkları nasıl bırbırıneden ayırabılırım ozellık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ise yeni basladıysan hersey zor gelir tabikide sen kucuk kucuk ilk olarak itemlerden sonra chardeflerden sonra functionlardan eventlerden ve timerlardan devam edersen ha dersin bak ben bunu boyle ayırırım boyle duzenlerim boyle event atar ozellik belirlerim gibi ama cat diye yazılacak birsey degil :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 öncelikle işte bir ırk taşı yapmakla başlayabilirsin daha sonra bu ırk taşına tıklattığında playerlara bir dialog açtırısın hedere hodoro ırklarını seçiniz gibisinden daha sonra da title attırısın al sana ırk :D Hazır istiyorsan arama yapmanı tavsiye ederim çünki buna daha önce cevap vermiştim. (hazırcılığa alıştırıyorum seni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 öncelikle işte bir ırk taşı yapmakla başlayabilirsin daha sonra bu ırk taşına tıklattığında playerlara bir dialog açtırısın hedere hodoro ırklarını seçiniz gibisinden daha sonra da title attırısın al sana ırk :D Hazır istiyorsan arama yapmanı tavsiye ederim çünki buna daha önce cevap vermiştim. (hazırcılığa alıştırıyorum seni)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar