Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki İzlemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İsteyen diziye güler, isteyen kişi ağlar fakat ağlayan kişilere " ahaha dizi izleyip ağlıyorlar lan " demek yanlış. Bunu diyebilmek nasıl bir eğlence anlayışıdır orası da tartışılır tabi.

Gereksiz.
Mesaj tarihi:
Komik değilde garip bir durum ben o kadının onlara ağladığınıda sanmıyorum kim bilir aklına neler geldi belki o tarz şeyleri o da yaşamış olabilir aksiyse durum dediğim gibi garip ve incelenilmesi gereken birşey. Ama insan ilk başta istemsiz olarak gülüyor ahah
Mesaj tarihi:
şöle bi düşüncemiz var..

şimdi bu "yanacaksın ali kaptaaaaan!" geyiği var ya bunu dizi dışı bir platforma taşıyoruz ve her bölümde yapıyoruz ama hiçbi zaman başarıya ulaşamıyoruz. coyote ve roadrunner gibi yani..

bi bölüm geliyor, sırtında sıvı nitrojen tankları ile "donacaksın ali kaptan!" diyor
bi bölümde sırtında 4koca keg üstüste, iki de elinde geliyor "kusacaksın ali kaptaaaan!" diyor
işte böle kah havai fişeklerle gelip "uçacaksın!" diyor kah bulgur ve su ile gelip "şişeceksin!" diyor..

çok tutacak çok
Mesaj tarihi:
O her ali kaptan dediğinde ben de düşünüyorum böyle

Gitsem babama

Naaber Eyüp Ustaaa desem
napar acaba diyorum
sonra kan çıkar diyorum
evet..

sdfgh

SELAMINALEYKÜM EYÜPUSTAAA
Mesaj tarihi:
öle değil ama

saracaksın eyüpustaaaaaaaaaaa diyip bütün elektrikli aletlerin (matkap falan ne kullanıyorsanız) kabloları açık bi şekilde önüne atacaksın..

"ne oldu? cevab veremedin!" diye de atarlanacaksın..

sonra çakıcak ağzına
Mesaj tarihi:
onu bunu bilmemde ben bu diziyi izleyemiyorum mesela

kaçıyorum direk.aha aha ağlıyor lan tribide çok ergen işi yahu

ki bu dizi bana göre harbi ağlatır admaı.ben 2dk bakayım aglicak gibi olunca içeri gidiyorum
  • Yeni Oluştur...