aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 en guzeli izlemeyen tarafi, gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kizlar teklif ediyormu o tarafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gelirken getir bikac tane, bakalim edicekler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 İsteyen diziye güler, isteyen kişi ağlar fakat ağlayan kişilere " ahaha dizi izleyip ağlıyorlar lan " demek yanlış. Bunu diyebilmek nasıl bir eğlence anlayışıdır orası da tartışılır tabi. Gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Komik değilde garip bir durum ben o kadının onlara ağladığınıda sanmıyorum kim bilir aklına neler geldi belki o tarz şeyleri o da yaşamış olabilir aksiyse durum dediğim gibi garip ve incelenilmesi gereken birşey. Ama insan ilk başta istemsiz olarak gülüyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 şöle bi düşüncemiz var.. şimdi bu "yanacaksın ali kaptaaaaan!" geyiği var ya bunu dizi dışı bir platforma taşıyoruz ve her bölümde yapıyoruz ama hiçbi zaman başarıya ulaşamıyoruz. coyote ve roadrunner gibi yani.. bi bölüm geliyor, sırtında sıvı nitrojen tankları ile "donacaksın ali kaptan!" diyor bi bölümde sırtında 4koca keg üstüste, iki de elinde geliyor "kusacaksın ali kaptaaaan!" diyor işte böle kah havai fişeklerle gelip "uçacaksın!" diyor kah bulgur ve su ile gelip "şişeceksin!" diyor.. çok tutacak çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 O her ali kaptan dediğinde ben de düşünüyorum böyle Gitsem babama Naaber Eyüp Ustaaa desem napar acaba diyorum sonra kan çıkar diyorum evet.. sdfgh SELAMINALEYKÜM EYÜPUSTAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 öle değil ama saracaksın eyüpustaaaaaaaaaaa diyip bütün elektrikli aletlerin (matkap falan ne kullanıyorsanız) kabloları açık bi şekilde önüne atacaksın.. "ne oldu? cevab veremedin!" diye de atarlanacaksın.. sonra çakıcak ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 onu bunu bilmemde ben bu diziyi izleyemiyorum mesela kaçıyorum direk.aha aha ağlıyor lan tribide çok ergen işi yahu ki bu dizi bana göre harbi ağlatır admaı.ben 2dk bakayım aglicak gibi olunca içeri gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar