Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp serverı

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Daha önce açıldığı üzere bir pvp serverı açılcak demiştim. 2 tane işi bitirp gelen oldu fakat 2 side çok yetersizdi..

Cecil Arena gibi pvp serverı yapmış olan veya yapacak olan ozelden iletişime geçsin..

Ben sadece hat vericem birde oyun oynayacağım..

2 mbit hat
Bnet Datacenerda
amd 2000 512 ram windows server 2000 makine

Hiç bir şekilde yönetim için makineye erişim verilmeyecektir. Makinede başka uygulamalar olduğu için sunucu açılacak ve kim yöneticekse dışardan yönetecek..[signature][hline]........._|/_
.........(o o)
--oOO-(_)-OOo-- nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

212.98.241.78 daha öncede vermiştim zaten..

Uygulamalar web yayını şeklinde değil zaman zaman kullanılan makine o yüzden. Kullanıldığı an, çok gerekli olduğu için kullanılıyor ve ihtiyaç sırasında sorun olsun istemem..

Bu arada bir arkadaşla anlaştık.. Daha öneri getirmeyin. Çok teşekkürler şimdiden...[signature][hline]........._|/_
.........(o o)
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla bir politikaya gerek yok. Pvp serverı özenli bezenli olsun hafiften .. Bu isteğim..

2 senedir hiç bir oyun oynamadım medieval total war dışında..
Bir tek uo biliyorum. Ve canım çok fazla oyun oynamak istiyor bu işte.. :)[signature][hline]........._|/_
.........(o o)
Sosyal ağlarda paylaş

Ozman sizi sole bir servera alayim sirf action amacli kurduk benim istedigim oyunu iyi bilen playerlarin olmazsi seviyeli bir muhbbaet olsun oyunu oyun diyipte oynayan olsun siterimbuyrun adres
http://www.heracless.com.tr.tc/ Hepinizi bekliyorum Lag olmasin diye dunyaya fazla dekor cekmedik sus flan yok ama diger scplerinm tumu aktifd bleeding yaralama gibi fire ice robe zimbirtilari yok pvp yi kesecek bir item bulundurmadik acikcasi hepinizi bir denemniz acisindan bekliyorum bugnle birlikte 2. gunumuz daha serverda Daha yeni acildi
Sosyal ağlarda paylaş

cecil arenanın,cecilden sonra tek staffı olduğum için ve cecil arenananın bazı scplerini ben yaptığım için çoğu scripti var bende fakat bunları şu anda vermeyi düşünmüyorum,genede yardımcı olabilirim bazı sorunlarında..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaan0489, 30 Ağustos 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
işi ben aldım arkadaşlar 5 gun sonra cecil arenadan calmak degilde ona ona ozenerekten bir server acıcaz.
fazla uçma desem :) 5 günde o scriptlerin hepsini bitirmek mümkün değil :)yinede başarılar dilerim . koay gelsin :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 30 Ağustos 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...