roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 AT&T boyunduruğundan kurtulmuş iPhone 4'ün seksi fotoğrafları: http://gizmodo.com/5730527/the-verizon-iphone-is-here Tasarım aynı, anten tasarımı değiştirilmiş, Personal Hotspot adıyla fabrika çıkışlı direkt Wi-Fi Hotspot özelliği getirilmiş (artık jb yapmaya gerek kalmayacak hotspot için) CDMA şebekesinde çalıştığı için TR'de çalışmayacak tabii :) Yeni anten tasarımı için de tık: http://gizmodo.com/5730642/the-verizon-iphones-got-a-new-antenna Ha, şimdi ne olacak, bilemedim ben. Mevcut ip4 satışlarını baltalayabilir, zira anten tasarımı değiştiğine göre Apple "anten konusunda bir sıkıntı olduğunu" resmi olarak kabul etmiş ve revizyona gitmiş demektir. Bilemedim ben. Kafam karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yeni konu acilicak bi olay deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o mevzular bi yerde aciklanmisti , anten tasariminin degismesini verizon un sinyal gucuyle alakasi vardi, sanirim us de kapsama alani ve baz istasyon gucleriyle alakali bi durum. su leaked parcalarda da gozukuyordu zaten, bi kac tweak var, adamlar ayni burnu kalkiklikta devam ederler bi problem yoktu diye. verizon un cihazi daha saglam bu arada, saside guzel dusunulmus degisiklikler var. agirlik farki ne onu merak ediyorum. edit: konuluk, konusulcak bi mevzu degil evet, diger konuya ilistiriliverilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 tarti$ilacak bir konu degil. roket banlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hotspot uygulamasi diger iphonelara da gelsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hmmm tr'de çalışmıcaksa boşuna beklemeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 calismiycak, ama beklemek isteyenler bekleyebilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 allah belasini versin at&t nin de verizonun da. iphone4 bildigin ipod touch oldu elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar