Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nba 2k11 cdsi bozuldu oyun açılıyor, oyun daha açılmadan introlarda takılıyor cd'yi kurtarmanın bir yolu var mıdır yoksa yenisini mi alıcam ? silme işlemi falan nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sabunla köpürt güzelce.sonra kurutup dene. Yine çalışmazsa fiziksel zarar görmüştür büyük olasılıkla. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 nemli bırakma, iyice kurut yoksa alete de zarar verirsin. Gerçi Blu-ray'lerde bu yöntem yarar mı bilmiyorum, tek bir çizikte GB'lerde data gidiyor sonuçta asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi ben anlamadım ya cd'yi okuyor, oyun açılıyor tam introlar bitiyor belli bir süre sonra takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 cd bozuksa falan bence fazla zorlama, blu-ray'ler çok hassas aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ps3 cafelerde adamların cd'ye yapmadığı kalmıyor ben evde o kadar özenle takıp çıkarıyorum bozuluyor, nasıl iş bu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 problem blueray lensinde falan olabilir ben daha bozulan/okunmayan cd görmedim. ki bildiğim çizilmeye karşı korumuyucu bi katman var cd de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar