Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Irakta 2 türk daha oldurulmus arkadslar.cesestlerı ulkeyın kuzeyıne doğru atmıslar.sansa bulmuslar cesetlerı ve oldurme nedenlerıde turklerın ulkede hala çalışmasıymıs ne alakasaysa??? ben anlamıs değilim nası oluo.bu kadr saçma seymı olur allah belasını versın onu yapanların ne dıım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Daha da ölcek bak görürsün ..[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 inşaalah bı daha olmaz ama banada ole gelıo ne dıe yapıolar annamıorum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Oha be... Bizim baba dönmüşmüydü?[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ondanda haberımız yok ne oldu o acaba en son resım fln atmısdı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Absolutttttttt hala iş peşindemisin sennnnnnnnn[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abso harbıo nerde sesı soluğu cıkmıo yada ben farkında deılım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 haydaa okumustum gastede şirket geri çekilmişti ama?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 a b 'ye kızdı diye c ye saldırıyo ve d ölüyo a=el kaide b=amerika c=şirketler d=masum türkler[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yazık :([signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Absolut buralardaymış mesajlar atıyor ama döndü mü bilmiyorum.[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bu saatten sonra söylenecek hiçbişey yok adamların yaptıklarındada hiç bi terslik yok. Madem bizi öldürmesinler diyosunuz dokunmayın insanların ülkesine...[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yazık :([signature][hline]Paticik Antipatik Birliği Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: glamdring_S, 28 Ağustos 2004 16:49 tarihinde demiş ki: Bu saatten sonra söylenecek hiçbişey yok adamların yaptıklarındada hiç bi terslik yok. Madem bizi öldürmesinler diyosunuz dokunmayın insanların ülkesine... suçlu ölen yani? öldüren degil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Çok yazık[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Valeron oraya çalışmaya giden insanlar maddi sıkıntıdan gidiyor, öldürülen Türk şöförlerinin başka bir şansı olsaydı herhalde gidip kendini ölüme atmazdı. adamları görmediniz mi hiç, çocuklarımı aç bırakacağıma gider paşa paşa çalışırım diyor. o şerefsizlere de diyecek bir laf bulamıyorum, g.tleri yiyorsa amerikaya girsinler, tek amacı çocuklarının karnını doyurmak olan masum insanları ıssız yolda pusuya düşürüp öldürmek hangi kitapta yazıyor bilemiyorum! bir de müslüman olacaklar...[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Absolut geldi yaff içimiz rahat olsun.Da daha kim bilir kimin nesi war oralarda.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 göndermem abi Absolut u bi daha oralara..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 onu kimse anlayamaz Valeron. babam her zaman şunu der "baba olunca anlarsın". Oraya çalışmak için giden adam kendi para kazanmak için değil çocuklarını sağlıklı yaşaması için para kazanmaya gidiyor..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 demekki bu konuda seninle anlaşamicaz... uzatmıyayim ama son olarak, hırsızlık mı yapsınlar bu insanlar, tek bildikleri iş bu ise... terörü de yapabiliyorlarsa bütün bu savaşların sorumlusu amerikaya yapsınlar kardeşim, neden benim insanımı öldürüyor hangi hakla... [signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" [Bu mesaj Burax tarafından 28 Ağustos 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu adamları vatansever olarak görenlere söylüyorum bu herifler türkleri kaçırıp şirkete şantaj yapıyor ıraktan cekilin yoksa öldürürüz diye. buraya kadar neyse. şirket çekiliyor ama yine de öldürüyorlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gene mi uc bes capulcu terorist bozmasini direnisci olarak algilayanlar var ? direnisci = sadr ve adamlari . neden ? cunku istedikleri seyler mantikli . ulkemizden cikin diye sacma sapan talepleri yok adamlarin . "lan duduk isgal ettik iste gercekler ortada sen zayifsin ben guclu hadi cikar " diyemezsin bu adama . adam irak siyasetinde yer edinmek istiyordu gitti abd askerleriyle savasti istedigini elde etti . uc bes capulcu terorist bozmasi : ulkemizden cikin demeye bile cesareti olmayan baslarinda irak disinda butun ulkelerden adamlar olan disardan gelen parayla organize olan ancak ve ancak kamyon soforlerini kacirip katlederek , isgalin kamyon soforlerinin tasidigi malzemeler sayasinde devam ettigine inanmazi bekleyen yaptiklari bu sacma sapan seyler sayesinde cennete gidecegine inanan dangalaklar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 28 Ağustos 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 şahsen türkiyeye böyle birşey olsa kamyoncuları degil amerikan askerlerini öldürürüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 direnisle terorizmin farki apacik ortada daha fazla soylenecek bir sey yok bence bu konuda . bir de bagimsiz savastan falan bahsetmissinde gecen tartismalarda da soyledim . anlayamadigim nokta bu irak i kamyon soforleri mi isgal etmis ? [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 28 Ağustos 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ha demin ulkesini savunan kahramanlardi simdi TERROR BU ISTE mi oldu ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar