Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 turk daha

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Irakta 2 türk daha oldurulmus arkadslar.cesestlerı ulkeyın kuzeyıne doğru atmıslar.sansa bulmuslar cesetlerı ve oldurme nedenlerıde turklerın ulkede hala çalışmasıymıs ne alakasaysa??? ben anlamıs değilim nası oluo.bu kadr saçma seymı olur allah belasını versın onu yapanların ne dıım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

a b 'ye kızdı diye c ye saldırıyo ve d ölüyo

a=el kaide
b=amerika
c=şirketler
d=masum türkler[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
glamdring_S, 28 Ağustos 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
Bu saatten sonra söylenecek hiçbişey yok adamların yaptıklarındada hiç bi terslik yok. Madem bizi öldürmesinler diyosunuz dokunmayın insanların ülkesine...

suçlu ölen yani? öldüren degil[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron oraya çalışmaya giden insanlar maddi sıkıntıdan gidiyor, öldürülen Türk şöförlerinin başka bir şansı olsaydı herhalde gidip kendini ölüme atmazdı. adamları görmediniz mi hiç, çocuklarımı aç bırakacağıma gider paşa paşa çalışırım diyor.

o şerefsizlere de diyecek bir laf bulamıyorum, g.tleri yiyorsa amerikaya girsinler, tek amacı çocuklarının karnını doyurmak olan masum insanları ıssız yolda pusuya düşürüp öldürmek hangi kitapta yazıyor bilemiyorum!

bir de müslüman olacaklar...[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

demekki bu konuda seninle anlaşamicaz...

uzatmıyayim ama son olarak, hırsızlık mı yapsınlar bu insanlar, tek bildikleri iş bu ise...

terörü de yapabiliyorlarsa bütün bu savaşların sorumlusu amerikaya yapsınlar kardeşim, neden benim insanımı öldürüyor hangi hakla...
[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"

[Bu mesaj Burax tarafından 28 Ağustos 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gene mi uc bes capulcu terorist bozmasini direnisci olarak algilayanlar var ?

direnisci = sadr ve adamlari . neden ? cunku istedikleri seyler mantikli . ulkemizden cikin diye sacma sapan talepleri yok adamlarin . "lan duduk isgal ettik iste gercekler ortada sen zayifsin ben guclu hadi cikar " diyemezsin bu adama . adam irak siyasetinde yer edinmek istiyordu gitti abd askerleriyle savasti istedigini elde etti .

uc bes capulcu terorist bozmasi : ulkemizden cikin demeye bile cesareti olmayan baslarinda irak disinda butun ulkelerden adamlar olan disardan gelen parayla organize olan ancak ve ancak kamyon soforlerini kacirip katlederek , isgalin kamyon soforlerinin tasidigi malzemeler sayasinde devam ettigine inanmazi bekleyen yaptiklari bu sacma sapan seyler sayesinde cennete gidecegine inanan dangalaklar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 28 Ağustos 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

direnisle terorizmin farki apacik ortada daha fazla soylenecek bir sey yok bence bu konuda .

bir de bagimsiz savastan falan bahsetmissinde gecen tartismalarda da soyledim . anlayamadigim nokta bu irak i kamyon soforleri mi isgal etmis ? [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 28 Ağustos 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...