fede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 2 tane kadın var çetin abi. gerisini ne sen sor ne ben söyliyim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 cetin abi bosver merak edilcek bisi degil sdf
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 so late. yolladım linki pmden. şu an izliyor
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 küheylan said: ERKEK! http://i.imgur.com/LSDgp.jpg çadır
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 BANADA ATIN VİDYOYU ÇOK MERAK ETTİM PLS
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 10 ya da 11 saniye dayanabildim. İğrenç. Ya çocuklar bu sapıklık ötesi bir şey. Az önce hatunla kavga ettim ve hala içeride hüngür hüngür ağlıyor ve o moralle bir de bunu izleyince canım iyice sıkıldı. Bu ne yahu? Elimde yetki olsa o iki kızı bir yere kapatırım, yemek ve su vermeyi keserim. Adi insanlar ya. Güzelim cinselliği bile bok etmişler!!!!Tüh, reziller, valla söyleyecek laf bulamıyorum?!?!?
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hatun içerde ağlıyor sen burda patidesin bize kız bilgisi veriyon abi olmadı bak şimdi bu
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nomsaR said: gönderin abime linki cetintas said: 10 ya da 11 saniye dayanabildim. İğrenç. Ya çocuklar bu sapıklık ötesi bir şey. Az önce hatunla kavga ettim ve hala içeride hüngür hüngür ağlıyor ve o moralle bir de bunu izleyince canım iyice sıkıldı. Bu ne yahu? Elimde yetki olsa o iki kızı bir yere kapatırım, yemek ve su vermeyi keserim. Adi insanlar ya. Güzelim cinselliği bile bok etmişler!!!!Tüh, reziller, valla söyleyecek laf bulamıyorum?!?!? ahahahhahahhahahhahhahahhahahaah öldüm gülmekten ahahhahahahahh
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Llama said: hatun içerde ağlıyor sen burda patidesin bize kız bilgisi veriyon abi olmadı bak şimdi bu Canım, herşey filmlerdeki gibi olmuyor. Yengeni tanısan böyle demezdin. Şimdi gidip içeriye, "hayatım, ağlama bak, ya öküzlük yaptım" falan desem eline bir şey geçirip kafamı yarabilir. En iyisi o ağlasın, deşarj olsun, ben nasıl olsa gönlünü alırım onun.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bi de yenge kavgadan sonra tekrar bi senin odaya gelseydi o açıkken onu düşündüm şu an ahahahhahahhaha
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Valla o durumu ben de düşünmek istemiyorum. Çok feci olurdu sonum sanırsam.
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 linki isteme de, youtube da reaction videolarına bak, gülmekten altına edersin. video yu izlersen nasıl uyursun bilmiyorum
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 cetintas said: Canım, herşey filmlerdeki gibi olmuyor. Yengeni tanısan böyle demezdin. Şimdi gidip içeriye, "hayatım, ağlama bak, ya öküzlük yaptım" falan desem eline bir şey geçirip kafamı yarabilir. En iyisi o ağlasın, deşarj olsun, ben nasıl olsa gönlünü alırım onun. abi evlimisin sen sory ya o halde
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ya şarap açıp, yanında ıvır zıvır bir şeylerle içecektim. Kaç kez öğürdüm sayamadım. Güzelim şarap keyfinin içine de s..tı bu kızlar aynı zamanda. Şu an elime geçecek ki onlar, ben biliyorum onlara ne yapacağımı. Çıkmaz ki şu lamba cini benzeri bir şey karşıma, "dile benden ne dilersen" hesabı.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_SsUTLAhbWE
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Llama said: cetintas said: Canım, herşey filmlerdeki gibi olmuyor. Yengeni tanısan böyle demezdin. Şimdi gidip içeriye, "hayatım, ağlama bak, ya öküzlük yaptım" falan desem eline bir şey geçirip kafamı yarabilir. En iyisi o ağlasın, deşarj olsun, ben nasıl olsa gönlünü alırım onun. abi evlimisin sen sory ya o halde Sorun değil canım. Bu arada normalde 1 saatten önce yanına gitmezdim ama başta Gökhan kardeşim olmak üzere sizlerin verdiğiniz gaz ile karıcığıma gidip sarıldım ve öküzlüğüm için beni affetmesini söyledim. Önce ittirdi mittirdi beni ama sonra "19 senedir aynısın, hiç değişmiyorsun" dedi. Sonra da gitti mutfağa. >:D< Barıştık.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 said: Sonra da gitti mutfağa mutlu son.
Öne çıkan mesajlar