dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bunun çok az daha kırmızıya çalan parlak bakır tonları daha iyi olabilir belki.
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Biraz yaşımı büyütür gibime geliyo daha bakıra kaçarsa rengi.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 napae said: Hürremle alakasız be bu. evet alakasız sadece etrafımda gelişen olayları söyledim ve bu saçta oldukça düşünürlür oldu neden acaba ne etkisi var
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sesu said: mulgear6 said: sen nesin len zibidi? bacak kadar boyunla laf atmışın bana orçun gözlerinde sürme mi var ? =))) Bahsettiğin bacak dinazor bacağı ise belki olabilir. Bu adam UZUN. ironi var sarkastik laflar var orda bacak kadar boyu olan benim ama yavuzu paralarım yerlere çalarım Saeros said: berk daha görmedi beni bilmeden atıp tutuyor faakt güneş de uzaktan küçük gözükür berk güneş kısa zaten
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kadınların resimlerini yükleyip saç renglerini uygulayabilecekleri bir app. yok mu? ben kadın olsam saçlarımı boyatmayı düşünsem önce photoshop kasardım sanırım.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 şampanya sarısı aslanağızı pembesi öküzboku yeşili bunlar sadece kadınların algılayabildiği renklerdir. erkeklerin dünyasında sadece sarı pembe yeşil kırmızı falan vardır. daha bakıra çalan bilmemnesi falan gibi bi yorum nasıl yapabildin dasaaa
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 dasaaa said: kadınların resimlerini yükleyip saç renglerini uygulayabilecekleri bir app. yok mu? ben kadın olsam saçlarımı boyatmayı düşünsem önce photoshop kasardım sanırım. Vardır kesin de beyaz tene her renk gider, o yüzden sıkıntı yok bence sdf.
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben sırf bu hürrem modası yüzünden yıllardır kullandığım saç rengimi değiştiricem sanırım:S
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 @estel: abi bu gibi olaylarda görüş bildirebilmek gerekli bişi ama. tepki çeksen bile kız arkadaşına "eyeliner çekmeyi çok beceremiyorsun. bence bulaşma hiç" vs gibi yönlendirmelerde bulunmak önemli bence. son sn.de gelen kritik müdahaleler hatta.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yoo dostum yoo. yanlış yollardasın. eyeliner hakkında yorum yaparsan traş losyonuna karışırlar. rujunu sürememişsin batman'deki jokere benzemişsin desen deodorant'ın niye pudrasız derler. saçını niye üzerine basılmış devetırnağı moru yaptın desen parfümüne laf ederler. derken bir erkek kozmetik dünyasının daha sonuna geldik.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 @estel: abi onlarda paso baskın basanındır kuralı geçerli ki. düzenli ignore edersen bi süre sonra karışılmıyor öyle çok. yine de giyime vs karışılması çok kötü bişi değil be. beni bana bırakırsan olmuyor çünkü. taliban gibiyim şu anda mesela.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 talibanlık yakışır sana dasaaa. hele ki arab yarımadasında afrikada neyin çalışacağsan.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Estel_Anorien said: ben dasaaa'ya verdim. bağa vereceğine şunu al http://forum.paticik.com/read.php?73,5532652,5532805#msg-5532805 altıyol müzik mi ne bi yer getirmiş sanırım. önünden geçerken gördüm ama arabadaydım. çok bi bakamadım
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 En güzel saç bi kızın doğal renk saçıdır ya. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 abi baktım da o ne lan. yatırım yapılmaz öyle alete. bi djembeyi elinin tersiyle dövmenin tadı olmaz. azıcık sert vurursun çötürder bu alet. yaş iş bu.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 gerçi bi daha düşününce şirin de kerata.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 lisedeyken benim çoğyağuşuğlu arkadaşlarım vardı.
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sen de fena değildin be küheylan http://i54.tinypic.com/awmly.jpg
Öne çıkan mesajlar