synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 şöle bi mantık da var. cocugunu ilerde kendi ayakları uzerinde durabilecek sekilde egittigine inanan bi baba, malını mulkunu cekinmeden ve saklamadan cocugu icin harcamalıdır. saglık egitim gıdanın dısında luks olarak da bence. "ben kazandım sen de kazan kendi paranla al" hoş tabi ama, 35 40 yaşına gelip de cabrio porsche ile 20 yaşında universiteli kız tavlama moduna gelmesin o insan sonra. o hevesler yaşında güzel. cocuguna cabrio arac alabilecek gucun varsa al, 25 yasında kullansın. o da cocugu icin calıssın.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Baba parası güzeldir baba parası tatlıdır kıskanmayın
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 said: gelin toygar'ı bu hezimetin içinden çekip alalım, ne dersiniz? adı toygar olan birisine kim yardımcı olmak ister ki? bileklerini vita yağ tenekesine sokun ve beton dökün içine. sonra doğru boğazın soğuk sularına... temiz.
Phyx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sipeyskeyk said: Nesi var baba parasıyla hava atmanın? Tercih değil mi sonuçta? of dilemmaya gel :(
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa said: said: gelin toygar'ı bu hezimetin içinden çekip alalım, ne dersiniz? adı toygar olan birisine kim yardımcı olmak ister ki? bileklerini vita yağ tenekesine sokun ve beton dökün içine. sonra doğru boğazın soğuk sularına... temiz. zaten bi gün ağlayarak yanıma geldi bu, "abi," dedi, "ipek kıçıma tekmeyi bastı!" bi yandan da ayağıyla tekme atarmış gibi yapıyo, tabi ben bunu görünce eyvah dedim durum ciddi ve dedim ki toygarcım bu böyle olmaz, annen baban sevmemiş seni ama biz seviyoruz, gel değiştirelim şu ismini sen de bi murat bi güven bi okan olabilirsin ama öyle bi krize girmiş ki bu dediklerimizi bile duymuyo, hemen bi tokat attım ben buna onu öyle görünce, abi niye vurdun ki şimdi dedi krizden çıkman için tabiki dedim, abi ne krizi resmen tokat atasın gelmiş dedi iyi lan sen de bana vur o zaman dedim hem hırsını çıkarırsın der demez bi yapıştırdı bu, sonra birbirimize girmişiz zor ayırdılar
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 said: "ben kazandım sen de kazan kendi paranla al" hoş tabi ama, 35 40 yaşına gelip de cabrio porsche ile 20 yaşında universiteli kız tavlama moduna gelmesin o insan sonra. lol o kadar kazanabiliyorsa babanın yaklaşımı doğru çalışmış demektir. kalanı için ihtiyaç karşılanır, baba parasını sömüren ve hava atma nesnesi olarak gören, buba para ver diyip kahvede babasının parasını yiyen kadar parazittir.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Baba parası olan yurtdışında güzel okullara gidiyor baba parası olmayan erasmus yapıyor kıhkıhkıh
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 @Saeros: abi o senden iridir. vurdumu oturtmuştur. birbirimizi kandırmayalım zor ayırdılar diye.
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 synthesizer said: +1 baban sana para vermiyo diye veren babaların ogullarını kıskanma ya da kıskan tabi buna da +1
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa said: said: "ben kazandım sen de kazan kendi paranla al" hoş tabi ama, 35 40 yaşına gelip de cabrio porsche ile 20 yaşında universiteli kız tavlama moduna gelmesin o insan sonra. lol o kadar kazanabiliyorsa babanın yaklaşımı doğru çalışmış demektir. kalanı için ihtiyaç karşılanır, baba parasını sömüren ve hava atma nesnesi olarak gören, buba para ver diyip kahvede babasının parasını yiyen kadar parazittir.babasının yaklasımı dogrudur ama 40 yaşına kadar para kazanmak icin hayatının en verimli yıllarını, bence, tüketen bi insan o parayı 40 yaşından sonra kendi icin harcasa ne olur. dunyayı gez falan tamam, onlar o yaş işi, ama her zevkin yaşı ayrı bence. edit: demek istedigim 35 40 yasında porsche alabilmis, ama 20 yasinda universtieli kız kovalayan bi insan olmus. zamanında yapamadigi icin belki de. calısmak icin yasamamak lazım, yasamak icin calısmalı sdf
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa said: @Saeros: abi o senden iridir. vurdumu oturtmuştur. birbirimizi kandırmayalım zor ayırdılar diye. abi sen esas adamı görüceksin tanıyamazsın şerefsizim
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Yahu savunmalar direkt benim fakir oldugum ongorusuyle gang olarak yapılmış da hepsi çok sacma gercekten. Ornegin benim babam para sicsa da bana bu yasta porsche almaz. 21 yaşındayım btw. Yani adamın yetiştirme tarzı bu. Ben 14 yasıma gelene kadar cep telefonu da almadı. İyi de yapmış diyorum. Etrafındaki insanların dassaaanin dediği gibi nasıl zamanla parazitlestigine birebir tanık oldum. Ha Porsche almaz ama laptopum bozulursa ve ömrü gecmişse hiç sorgusuz sualsiz yenisi için gerekli olan parayı yollar. Ben yılda bilmem kac yüz bin ciro yapan bir kliniğin (muayenehanenin) uzman doktor oğlu pozisyonundayim su anda. Ama daha 16 yaşımdayken uni başlamasına kadar vaktim var diye gittim garsonluk yaptım. Param yok diye mi? Hohohoh. İnsan bu sekilde olabilecek en kötü duruma karsı kendini hazırlıyor ve bazı konularda bilincleniyor. Edit: iPhone otoduzeltici deli ettin beni
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 verimli yılında tüm gün zitarbaxda oturup kahve içse daha iyiydi halbuki.. toygar orada hata yaptı zaten
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kıbrıslı meriç biraz yargılamış az önce, seen that
Deacon Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Gunceli gorunce dedim aha kiz fotografi var. Ama megersem burda toygar tartisiliyormus. Olmadi.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Saeros said: dasaaa said: @Saeros: abi o senden iridir. vurdumu oturtmuştur. birbirimizi kandırmayalım zor ayırdılar diye. abi sen esas adamı görüceksin tanıyamazsın şerefsizim bu biraz hileli olmadı mı ya? adamı şu anda da tanıyamıyorum zaten. ama sana inandım sayros. ADAMA DEMOKRASİ GETİRMİŞSİN!
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 biraz starbuxta otursun biraz gezsin kız arkadasıyla piknige gitsin, biraz roadtrip yapsın. sabah 8 aksam 11 calıstıgı icin haftasonu kıcını oynatıcak enerjisi kalamadıgı icin 40 yasına geldigi zaman icinde kalan ukte yuzunden BUTUN GENCLER BOS DOLASIYO MERHMERH yapıcak cins bi insan olup da kendi oglundan cıkarmasın bunun acısını diyorum. auditte calısan arkadaslarım cumartesi gece 1de cıkıyo işten abv yazık lan. tamam calısıp buyuk adam olucan da, hayat iş mi ba. stressten erken yasta kazandıgın paranı da harcayamadan olup gidersin mazallah. gelin 70leri geri getirelim hipi olalım
Deacon Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 http://www.milliyet.com.tr/ak-partili-tanriverdi-oynasla-zaman-kaybetmeyin-/siyaset/sondakika/27.03.2011/1369628/default.htm
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cystein said: napae said: Saeros said: 31 aralıkta seksi seksi kahve karıştırırken http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/das.jpg Burası Dolapdere kantinin ordaki tuvaletin hemen önündeki, cam kenarındaki masa değil mi? Dolapdere gibi çirkin bi yerde sadece 1 sene okuduğum için çok şanslıyım yea. Sen de iyi çıkmışsın Yabızcığım. ikisininde binaları santralden iyi. en azından ders sırasında havalandırma acaibliyorsun, gürültüde boğulmadan synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Deacon said: http://www.milliyet.com.tr/ak-partili-tanriverdi-oynasla-zaman-kaybetmeyin-/siyaset/sondakika/27.03.2011/1369628/default.htmişte tam dediim bu. öyle ya da böyle oynaşamamış insanların kıskanclıktan cekememezlikten, tadını bilmemekten dolayı milleti de oynaştırmaması :( senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben hangisine gittim bilmiyorum ama etraf full cingendi, arkadas zaten kampusun disina ciksak direk bi bela gelir basimiza demisti bana orda. kampus disina cikamiyorlarmis orda korkudan, ozel servislerle giriyorlarmis iceri fln 2yil onceydi bu tabi, degismistir simdiye. senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 oynascak vakit var da biz mi kullanmiyoruz :/ nerdeydi benim diferansiyel denklemlerim sdfs Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cystein said: Yahu savunmalar direkt benim fakir oldugum ongorusuyle gang olarak yapılmış da hocam durduk yerde "zengin elitizmine bak rerö" yapınca akla o geliyor tabi yoksa sen zenginsin fakirsin kimin umrunda allasen napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Kuştepe'dir o dediğin yer sdfg. Önceki 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 Sonraki 372.sayfa (Toplam 553 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/5318669-paticik-album-5/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Deacon said: http://www.milliyet.com.tr/ak-partili-tanriverdi-oynasla-zaman-kaybetmeyin-/siyaset/sondakika/27.03.2011/1369628/default.htmişte tam dediim bu. öyle ya da böyle oynaşamamış insanların kıskanclıktan cekememezlikten, tadını bilmemekten dolayı milleti de oynaştırmaması :(
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben hangisine gittim bilmiyorum ama etraf full cingendi, arkadas zaten kampusun disina ciksak direk bi bela gelir basimiza demisti bana orda. kampus disina cikamiyorlarmis orda korkudan, ozel servislerle giriyorlarmis iceri fln 2yil onceydi bu tabi, degismistir simdiye.
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 oynascak vakit var da biz mi kullanmiyoruz :/ nerdeydi benim diferansiyel denklemlerim sdfs
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cystein said: Yahu savunmalar direkt benim fakir oldugum ongorusuyle gang olarak yapılmış da hocam durduk yerde "zengin elitizmine bak rerö" yapınca akla o geliyor tabi yoksa sen zenginsin fakirsin kimin umrunda allasen
Öne çıkan mesajlar