FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 2 yıl aradan sonra bi kuaföre falan gidicem sanırım bi de. kırık mırık aldırılıyomuş çünkü. daha da bi şey gelmez elimden, malzeme bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 saçı sakalı da kesersen adama döneceksin evladım.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kırığı boşver kısalt saçları o sakalı da kes gerçek bir insan olucaksın.
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Pipet said: berbere git daha ucuz. ordada uyuya kalıyon bi uyanıyon saç yok
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya bi de marjinal genç.. bana adını ve kütük nereye bağlı söylemen mümkün mü, yaptığım genellemenin doğruluğunu teyit etmeye çalışıyorum da
Pipet Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Llama said: Pipet said: berbere git daha ucuz. ordada uyuya kalıyon bi uyanıyon saç yok şş çaktırma..
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dasaaa said: ya bi de marjinal genç.. bana adını ve kütük nereye bağlı söylemen mümkün mü, yaptığım genellemenin doğruluğunu teyit etmeye çalışıyorum da isim seyit, kütük şişli fds
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 seyit espri yok ciddiyiz saclarını kısalt sakalını kes gerçekten yakışıcak bak.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 babam kimya meendisi sakalı tamamen kesçektim de, bi anda o kadar dokunmayayım dedim. 1 ay sonra falan alırım hepsini becerebilirsem. saçı da kısaltamam ya, ne kadar kötü olursa olsun şu şekilde, kısa ı ıh.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hayır dasaa bey milletin tipine eleştriler falan yapıyorsun da senin neye benzediğini bilen yok nasıl yapıcaz??
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sipeyskeyk said: hayır dasaa bey milletin tipine eleştriler falan yapıyorsun da senin neye benzediğini bilen yok nasıl yapıcaz?? çirkinim, iğrencim, kompleksliyim ondan eleştiriyorum sizi sfsdfsdfsdfs
Öne çıkan mesajlar