Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

oha ne güzle okul orası öyle..

müfredat bu mu yoksa sen kendin mi "hadi bugün maske neyin bir şeyler yapalım" dedin?

ya hayvan tanıtıyoduk işte şurda yaşar şunu yer memelidir,böcüktür falan diye öyle maske yapalım dedik=)
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

BabacumMostors said:

müfredat bu mu yoksa sen kendin mi "hadi bugün maske neyin bir şeyler yapalım" dedin?

ya hayvan tanıtıyoduk işte şurda yaşar şunu yer memelidir,böcüktür falan diye öyle maske yapalım dedik=)

bu kızı alın klonlayın.. her sınıfa da birer tane yerleştirin, en azından 2-3 nesil kuretarırız yemin ediyorum
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

cerebralis said:

BabacumMostors said:

bu kızı alın klonlayın.. her sınıfa da birer tane yerleştirin, en azından 2-3 nesil kuretarırız yemin ediyorum

çokçok saol ya sevindim böyle düşünülmesine=)
Mesaj tarihi:

bakın troll olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz ancak bu tür başarısız trollemeler ile bir yere varamazsınız. Sizlerden daha yaratıcı daha çok düşündürücü, ilk bakışta anlaşılmıcak şeyler bekliyorum. Yane sizin çeteniz iyi bir çete yeni nesilsiniz fln 5-6 kişisiniz güzel işler çıkartabilirsiniz ama bu tür ufak şeyler inanın ilgi çekmiyor troll niteligi taşımıyor.
umarım bu söylediklerim size yol göstermemde yardımcı olur.

TROLL
Mesaj tarihi:
benim annem öğretmenlikle kreş müdürlüğü yaptı 25 sene boyunca.

cocukları sevmiyorsan bu işi sürdürmenin imkanı yok. bi de insandışı bi sabrın olacak.

annem son yıllarda resime, son 1 yıldır farmville'ye sarmış durumda.

cerebralis 30 sene sonraki halini sen düşün :P
Mesaj tarihi:
o nası bi sınıf! güzelmiş be.
BabacumMostors said:

cerebralis said:

BabacumMostors said:

+1
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...