BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oha ne güzle okul orası öyle.. müfredat bu mu yoksa sen kendin mi "hadi bugün maske neyin bir şeyler yapalım" dedin?
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 e toparlanıyoruz azcık işe giderken
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 BabacumMostors said: oha ne güzle okul orası öyle.. müfredat bu mu yoksa sen kendin mi "hadi bugün maske neyin bir şeyler yapalım" dedin? ya hayvan tanıtıyoduk işte şurda yaşar şunu yer memelidir,böcüktür falan diye öyle maske yapalım dedik=)
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ahahaha nasıl bi örtmensin örtmenim sen ya, ne eğlenceli bi sınıfmış.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şu işi yapmak için gerçekten aşırı pozitif ve çocuk ruhlu olmak lazım.Ben ilkokul öğretmeni olsam 24 saat somuturdum kesin
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Benim ilkokul öğretmenim hergün sözlü yapıyodu sinirlendim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cerebralis said: BabacumMostors said: oha ne güzle okul orası öyle.. müfredat bu mu yoksa sen kendin mi "hadi bugün maske neyin bir şeyler yapalım" dedin? ya hayvan tanıtıyoduk işte şurda yaşar şunu yer memelidir,böcüktür falan diye öyle maske yapalım dedik=) bu kızı alın klonlayın.. her sınıfa da birer tane yerleştirin, en azından 2-3 nesil kuretarırız yemin ediyorum
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şimdi biraz beynim zonkluyo ama ben de oturdum eşşek maskesi yaptım yani sıkıntı değil:D ilkokul biraz daha zor.neyseki ben 2.kademeyle muhattabım=)
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 benim hocalarım niye böyle şeyler yapmadı lan bana hiç , çocukluğumu yaşıyamamışım
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yüzü görünen cocugun annesi olsam direk mahkemeye verirdim.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben ilkokul öğretmeni olsam.. olamazdım. cerebralis türünün tek örneği sanırım forumda? başka örtmenimiz var mı?
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 BabacumMostors said: cerebralis said: BabacumMostors said: oha ne güzle okul orası öyle.. müfredat bu mu yoksa sen kendin mi "hadi bugün maske neyin bir şeyler yapalım" dedin? ya hayvan tanıtıyoduk işte şurda yaşar şunu yer memelidir,böcüktür falan diye öyle maske yapalım dedik=) bu kızı alın klonlayın.. her sınıfa da birer tane yerleştirin, en azından 2-3 nesil kuretarırız yemin ediyorum çokçok saol ya sevindim böyle düşünülmesine=)
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vay arkadaş sınıfın tavanı kartonpiyer falan kaplı bizim zamanımızda yoktu böle şeyler asdf.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cereb çocuklara ufaktan solculuk aşıla ağaç yaşken eğilir
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o nası sınıf ya plazmalı klimalı falan. iyiymiş. btw hocaanımın surat resmini isteyenlere gun dogdu
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ya okul fiziki yönden iyi evet ama çokçokçok nadir okullardan,yani şanslıyız biraz sanırım=)
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bakın troll olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz ancak bu tür başarısız trollemeler ile bir yere varamazsınız. Sizlerden daha yaratıcı daha çok düşündürücü, ilk bakışta anlaşılmıcak şeyler bekliyorum. Yane sizin çeteniz iyi bir çete yeni nesilsiniz fln 5-6 kişisiniz güzel işler çıkartabilirsiniz ama bu tür ufak şeyler inanın ilgi çekmiyor troll niteligi taşımıyor. umarım bu söylediklerim size yol göstermemde yardımcı olur. TROLL
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 benim annem öğretmenlikle kreş müdürlüğü yaptı 25 sene boyunca. cocukları sevmiyorsan bu işi sürdürmenin imkanı yok. bi de insandışı bi sabrın olacak. annem son yıllarda resime, son 1 yıldır farmville'ye sarmış durumda. cerebralis 30 sene sonraki halini sen düşün :P
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yaşlanıp emekli olunca sirke başvuracak cereb ^_^
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ahahah tam tersi daha mantıklı aslında=)
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sirke başvurunca emekli olup yaşlanacak cereb? O_o
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o nası bi sınıf! güzelmiş be. BabacumMostors said: cerebralis said: BabacumMostors said: oha ne güzle okul orası öyle.. müfredat bu mu yoksa sen kendin mi "hadi bugün maske neyin bir şeyler yapalım" dedin? ya hayvan tanıtıyoduk işte şurda yaşar şunu yer memelidir,böcüktür falan diye öyle maske yapalım dedik=) bu kızı alın klonlayın.. her sınıfa da birer tane yerleştirin, en azından 2-3 nesil kuretarırız yemin ediyorum +1
Öne çıkan mesajlar