Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 napıyonuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Onun uzmanı Red. Gelir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SekerPembe said: ateşten kastım güneşşşşş...temastan kastım da direk su içine girmesi toprağa gömülmesi vs değil, ama dünya boyutuna geçip bu 4 elementle buluşması , bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 HAHAHAHA ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ahh canlarım benim ya, 35 kişi aynı anda yazmış :) burcum aslan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi gerçek hayatta birisi böle bişi dese yüzyüze iken. kahkahalarla uzun uzun gülüp aralarda da elimi dizime falan vurmam. sonra adamı işaret edip gülmem falan. hoş karşılanır mı yoksa ayıp mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çoğoş bence, iyi karşılanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 evdeyse sıkıntı yokta cafede falan diğer masalar ters ters bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 pembiş ben BOĞAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 NolaxThensbane said: evdeyse sıkıntı yokta cafede falan diğer masalar ters ters bakar çok iplemiyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 güneşşşş kısmını da böle bilmiş bi eda ile okudum ya asdfasdfasdfasdf abi süper. şeker çok iyisin bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hava grubu olarak temasla doğan, dünya boyutuna ikizler olarak gelen sevgili dasaaa, ....tabiki ayıp değil rahat olll=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şeker kova serisi yapıyo ya , ya red ya ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 zeper said: Hava grubu olarak temasla doğan, dünya boyutuna ikizler olarak gelen sevgili dasaaa, ....tabiki ayıp değil rahat olll=) ikna olmadın mı şimdi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 zeper said: Hava grubu olarak temasla doğan, dünya boyutuna ikizler olarak gelen sevgili dasaaa, ....tabiki ayıp değil rahat olll=) hayır öle koptum ki hav KKHHH hava gurubppFFFŞŞŞŞ MUAHAHAHAH dün mauahahah DÜNYA BOYUTU SFSDFSDFSDF şeklinde okuyorum her şeyi. ahhh bayağı güldüm gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ben de havaya temas etmişim. Ben de ikizlerim. Askere bile almadılar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 niye gülüyon dasaaa...dört elemente de sahip olsaydın avatar oluyordun ama!!!...napak inanak mıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 12burca birden sahip olursan ne olursun peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: zeper said: Hava grubu olarak temasla doğan, dünya boyutuna ikizler olarak gelen sevgili dasaaa, ....tabiki ayıp değil rahat olll=) hayır öle koptum ki hav KKHHH hava gurubppFFFŞŞŞŞ MUAHAHAHAH dün mauahahah DÜNYA BOYUTU SFSDFSDFSDF şeklinde okuyorum her şeyi. ahhh bayağı güldüm gerçekten dasaa sen beni görünce hep kopuyorsun, bana karşı bir ilgin olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 MUAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu ne abi ya o kadar saat konus konus, kızı dasaa kaptı yine. oynamıyom ben burç falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Hoppaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 forumun %90ı sana karşı hisli o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şekercim istanbul'a gelince sana da haber vereceğim. dilersen birer kahve içerken konuşuruz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 İkizlerle Aslan guzel anlaşır bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar