zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: oğlak erkek değil mi lan? oğlakta meme ne arar? konunun saçmalığına bir işaret daha...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ona bakarsan kova var..kova asdhahahah (abv kovanın bu arada) http://mikeely.files.wordpress.com/2011/11/raise-the-bucket-from-the-ground.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: o garip sessizlik yerine seni sertçe belinden yakalasam ve kendime çekip hemen öpüşmeye başlasak daha güzel olmaz mıydı sence? bence daha güzel olurdu. http://www.troll.me/images/sad-guy/awwww-isnt-that-nice.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ahahah ben husky im sıcağa gelemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 CoCa123 said: 0neın oğlak olduğu nası da belli ya ahahaha, dasaa da koç veya aslan tutmadı elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: iş yerinde küçük memeli çalıştırmak iyidir. ulan yoksa sen nafaka öderken batarsın, ben de açılan davalardan. abiler gibi ortam kurarım şerefsizim. hepsi tahta hatunlardan ilk 11 olur. he, hepsi tahta olsun daha ilk ay dolmadan halısaha maçlarına başlarız kaleye sema abi geçer, defansa ayşe abiyle mihrimah amcayı koyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 kova kaleciler için ya. insan koca olmaz.aqua falan olur be water my friend olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 kesin tutmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 essek burcuda güzel olabilir. cok güzel gözleri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 cıks 21 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 escape said: yay var mı? ok var mı? tek başına bi boka yaramaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 aha, ikizler mi. bırakıyom bu işleri, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 en okundan var hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 escape said: yay var mı? aha işte şu adamla benim kesişim kümesi oluşturmamız zenciden çinli doğurmak gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 birisi de yengeç dedi. ok dedim burcum belli değil abi. KAPLAN BURCU! çünkü renkleri çok güzel. o da olmadlı armadildo burcu olayım. hayvan makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Seele said: essek burcuda güzel olabilir. cok güzel gözleri olur. katır burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lyv said: escape said: yay var mı? aha işte şu adamla benim kesişim kümesi oluşturmamız zenciden çinli doğurmak gibi bişey sevgilimin adını taşıman da pekiştirdi bu argümanını. aferin bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Lyv said: escape said: yay var mı? aha işte şu adamla benim kesişim kümesi oluşturmamız zenciden çinli doğurmak gibi bişey siyam kedisi burcu oldun artık sen. güle güle burcunun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi ikizler iyi yalan söyler, sallar çaktırmaz da. mesela bilmediği konuda, bilgi fln verebilir. da bu seviye değildir ya, şizofrenlik derecesinde değilsen ikizler imkansız yani, veya hala yalan söylüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 escape said: Lyv said: escape said: yay var mı? aha işte şu adamla benim kesişim kümesi oluşturmamız zenciden çinli doğurmak gibi bişey sevgilimin adını taşıman da pekiştirdi bu argümanını. aferin bb ahaha ne eğreti bi adamsın eskeyp hadi kal sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 sakin ol. heyecanlandı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 lol burca bakarak yalan söylediğimi düşünüyorsan dostum gerçekten kötü durumdasın. 21 haziran ve hediye olarak charlie brown tshirt'ü istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yanlışlıkla öm attım 2 mesaj geldi diye sen heyecanlandın bence <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Erkeklerde kova kadar bencil, kendini beğenmiş, acımasız , merhametsiz, sadece mantığıyla hareket eden, duyguları zaten olmayan ,bir burç daha yok. ikili ilişkilerde kesinlikle uzak durulmalı, eldeki verilere göre en çok boşanan burç grubu da zaten kova burcuymuş.çünkü özgürlüklerine aşırı düşkün ve asla fedakarlık yapmazlarrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar