SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 vadesiz mevduat hesabı açayım dedim, kredi kartı ile birlikte veriliyormuş öğrenci için olan hesap 300 lira limiti var aidat falan yok herhangi bi masrafı yok, öğrenci hedesi işte. Ben kredi kartı kullanmış adam değilim, cebimde varsa harcarım mantığındayım. Lakin iş bankası hesabım olsun da istiyordum. Şimdi, Bilmemkaç zaman sonra kişisele girip de "allahbelanıversinişbankası" tadında bi topik açıp kart batağına düştüğümü anlatıyorsam anlayın ki bu günlerden gelmişimdir oraya. sdfg 300 liranın ne batağı gerçi de, insan alışkın olmayınca gözü korkuyor işte. Umarım param varsa harcarım yoksa harcamam mantığından kopmam. Keşke sadece mevduat hesabı açsaydı. Gerildim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kır at kartı okadar kendini kontrol edemiyosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Yok abi ederim, yani zaten güvenemesem kadın dediği an yok o zaman almayayım derdim de. Ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aklı başında bi adamsın sen niye yapasın öyle şeyler ? kartı kullanmak istemiyorsan taşıma yanında. sadece sanal hesap olayı yada paypal vs için kullan. 300 çok diyorsan 100-150 lira koy limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi 300 liraya ne batagı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Olm abim de 300 ile başlamıştı 2001 yılında, en son hesaplamalarımız sonucu 50k lira para bayıldığını gördük kart olayına. Gerçi abim biraz zevkine düşkün adam ondan da olabilir. 300 falan da işte maaşlı bi insan olmadıktan sonra 300 de para olur zamanı gelir. Öğrencinin eline geçeni düşünün sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kartı tek şey için kullanırım ama, ufak bi borcum var o bitsin taksitle bi external hdd alırım. Taksit işi var bak valla o güzel. Başka da bi ihtiyacım yok zaten zıhızıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 2000yılında bende almıştım o karttan. 200 liraydı o zaman limiti. 10 yıl geçti geçenlerde msj geldi 900 lira olcak limitiniz diye. Baska kartlarımda var ama en sempatigi bu 200 limitli kartımdı.şimdi içim biraz buruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yeni makine almadın mı sen ? lens alırsın (300 limitle babayı alırsın gerçi :> ) ne bileyim başka şeyler alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Lensi eski makinem satılınca alırım diye düşünüyorum. Bide pentax lensler var abi 200-250 liraya çok temiz, 50-200mm lens falan var o fiyata. ALınır yani de kartla almam, zaten alamam 2. el alacağım için sdf External lazım aslında, şöyle bi bakındım hepsiburada falan 12 ay taksitle veriyorlar, fiyat farkı da olmuyor kampanya var galiba. Ayda 12 lira, gayet öğrenciyi sarsmayacak bişey mesela. Sigaram yok alkol pek sevmem yani öye harcamam da olmadığından zorlamaz, ki 12 lira yani. Nasılsa kartı kullanacak değilim gıda alışverişinde giyimde vs. Bu tarz şeyleri en uzun vadeyle alırım öyle bi işe yarar en azından. Kendime de güvendiğim için öyle "karttan kullanayım" cı bi adam olmadığım hususunda, içim rahatladı biraz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 90 liraya 1tb aldım mutluyum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 al bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Oha mayhem'den de mezarcıları varmış ne marka aldın nerden aldın yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 110a aldım ben. ama baya oluyor 1,5 ay falan. nerden 90a aldın ? marka ney. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 airy diye bi markanınmış lol adında meymenet yok bakmamıştım daha önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-mybook-essential-1tb-35-tasinabilir-disk-wdbaaf0010hbk-eesn-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd84621&categoryId=100225 Bu var mesela, zaten sabit dursun diye alıcam. Taşımaktan ziyade sabit depolama birimi lazım. Laptop yetmiyor artık çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bende de var ondan 6 7 yıldır 2 kere yenilendi kart halen 300 duruyo limit (: sempatik karttır hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kredi karti degil taksit batirir adami. eger taksit yapmayip her ay borcu sifirlarsan sorun olmaz. yok aylik 300 liralik borca girersen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 olmuyo ki öyle mesela bu ay 250 liralık bişey aldın 5 taksitle 1. ayda 50 lirasını ödedin, ertesi ay kullanabilicegin limitin 300-200'den 100 lira oluyo direk limitinden düşüyo sen istesen 1000 taksit olsa bile 310 liralık bişey alamazsın o kartla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dur bakalım bindik bi alamete Acıtacak tarafını değil fırsatlarını kullanırım, yani kendime cidden güveniyorum da. Dedim ya 50k para ödemiş abim var, gözü korkuyor adamın bazen. Ama ihtiyacım olan şeyleri uzun vadelerle almak için çok iyi olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi 300 liradan 1 kuruş pahalı bişeyi alamazsın o kartla taksitle filan bile alınmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Olm tamam zaten alacağım şeyler 150 lira max external falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bence kredi kartına borç yapıp sonra kredi kartından mağdur oldum, bankalar çok rerörö diyen insanlar dünyanın en salak insanlarıdır. abin hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dikkat et limite yalnız mulgearın dediği gibi anca taksiti ödedikten sonra artar limit, 10 taksite 300tl bir şey aldın, gelecek ay 30 tl limit açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abin hariç kısmını da hemen eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar