Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone yazılım oluşturma/geliştirme ücretleri

2DArray

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Basit bir iphone yazılımı hazırlatmayı düşünüyoruz, tasarımı hazır, aslında ben de oturup yazabilirim ama Obj-C konusunda newb olduğum için uzun sürer. Tahminimce uzun sürmeyecek bir iş, app açılacak ürünlerimiz sergilenecek, filtreleme seçenekleri olacak, ürünü seçtikten sonra program bizim db ye bağlanıp stokta olup olmadığını kontrol edecek. Mümkünse bir de ürünleri xmlden çeksin ki ilerde yeni ürünler ekleyebileyim xmlden. Bana bu işin kaç saat ve saatlik ücret olarak ne kadar tutabileceğini söylermisiniz. Yabancı sitelerde araştırdım fakat anlamlı sonuçlar elde edemediğimi düşünüyorum. 5k - 500k :S arası fiyatlar buldum. 250$/saat oluyomuş ücretlemeleri. Bu tabi yurtdışı için bulduğum fiyatlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Freelance birisi için 250$/saat normal (belki biraz fazla Türkiye için) ama yazılım şirketlerine o fiyata yaptıramazsın.
Bu arada uzun sürmeyecek projeler genelde daha uzun sürer, o da aklında bulunsun :) En basidinden sadece ürün sergilenecek, filtreleme olacak vb diyorsunuz ya; o filtrelemenin normalde sunucu tarafında olması gerekiyor. Böyle bir servisin var mı? Ürünleri xml'e ekleyeyim diyorsan yok belli ki. O zaman bütün ürünleri gösterip sonra filtreleme yaparsan uygulamanın patlama ihtimali yüksek. Vb vb...
Bahsettiğin proje de bahsettiğin profesyonellikte 20 saat falan sürer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...