Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı Uzaktan Eğitim ve Denklik

trapt

Öne çıkan mesajlar

ABD'deki okulun lisans programının bitmesine 30 kredi kaldı.Kanada,İngiltere,Japonya,ABD gibi ülkelerde çoğu okulun çalışanlar için uzaktan eğitim programları var.hem daha ucuz hemde aynı örgün öğretim kadar iş hayatında kabul ediliyor.Bizzat mezun olan arkadaşlarımdan biliyorum.Gayet memnunlar.Hiçbir problem yok.Hatta yüksek lisans için iyi üniversitelere başvurabiliyorlar.

Türkiyede bu durumun nasıl olduğunu bilen var mı ? Yüksek Lisans yapıp çalışmak zor değil.Yökün tanıma durumunu da hiç bilmiyorum.Bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Arz Ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada denklik konusu çok sakat.
Ben yurtdışından geldiğimde(liseyi bitirip) Francophone ülke diye diplomamı saymayıp, bütün çabalarıma rağmen DÜZ LİSE den tekrar yaptırmışlardı. Nefret ettim, 3 ay M.E.B. nın kapısında yattım ama nafile. Birdaha okuduk liseyi, hem de düz lise şartıyla. Anadolu felan da değil.(ortalamam %89)

Çok açık var eğitim yasasında. Dikkatli ol derim...
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Ha bu arada denklik konusu çok sakat.
Ben yurtdışından geldiğimde(liseyi bitirip) Francophone ülke diye diplomamı saymayıp, bütün çabalarıma rağmen DÜZ LİSE den tekrar yaptırmışlardı. Nefret ettim, 3 ay M.E.B. nın kapısında yattım ama nafile. Birdaha okuduk liseyi, hem de düz lise şartıyla. Anadolu felan da değil.(ortalamam %89)

Çok açık var eğitim yasasında. Dikkatli ol derim...

Geçmiş olsun.Anısını bi anlatırsan titreyip kendimize geliriz.Onların denklik sınavı olmuyo muydu ?

Uzaktan öğretim yapmış yada yapanı tanıyan biri yok herhalde patide.Umutsuz bi durum var gibi
Sosyal ağlarda paylaş

O zamanlar yoktu işte...
Şimdi YÇS diye bişi çıkarmışlar felan.
Daha dün arkadaşı YGS için kaydettirecez. 3 gündür adam yurtdışından gelme diye ota boka belge istiyolar.
Önce il MEB sonra Bilkent sonra Başvuru merkezi. Mekik dokuduk durduk...

Misinformasyon ve dezinformasyon hat safhada. Kimse bilmiyor, en önemlisi kimse DİNLEMİYOR anlattıklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...