trapt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ABD'deki okulun lisans programının bitmesine 30 kredi kaldı.Kanada,İngiltere,Japonya,ABD gibi ülkelerde çoğu okulun çalışanlar için uzaktan eğitim programları var.hem daha ucuz hemde aynı örgün öğretim kadar iş hayatında kabul ediliyor.Bizzat mezun olan arkadaşlarımdan biliyorum.Gayet memnunlar.Hiçbir problem yok.Hatta yüksek lisans için iyi üniversitelere başvurabiliyorlar. Türkiyede bu durumun nasıl olduğunu bilen var mı ? Yüksek Lisans yapıp çalışmak zor değil.Yökün tanıma durumunu da hiç bilmiyorum.Bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Arz Ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bu topiğe gelecek UMUT DOLU cevapları merakla takip edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ha bu arada denklik konusu çok sakat. Ben yurtdışından geldiğimde(liseyi bitirip) Francophone ülke diye diplomamı saymayıp, bütün çabalarıma rağmen DÜZ LİSE den tekrar yaptırmışlardı. Nefret ettim, 3 ay M.E.B. nın kapısında yattım ama nafile. Birdaha okuduk liseyi, hem de düz lise şartıyla. Anadolu felan da değil.(ortalamam %89) Çok açık var eğitim yasasında. Dikkatli ol derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Rotweiler said: Ha bu arada denklik konusu çok sakat. Ben yurtdışından geldiğimde(liseyi bitirip) Francophone ülke diye diplomamı saymayıp, bütün çabalarıma rağmen DÜZ LİSE den tekrar yaptırmışlardı. Nefret ettim, 3 ay M.E.B. nın kapısında yattım ama nafile. Birdaha okuduk liseyi, hem de düz lise şartıyla. Anadolu felan da değil.(ortalamam %89) Çok açık var eğitim yasasında. Dikkatli ol derim... Geçmiş olsun.Anısını bi anlatırsan titreyip kendimize geliriz.Onların denklik sınavı olmuyo muydu ? Uzaktan öğretim yapmış yada yapanı tanıyan biri yok herhalde patide.Umutsuz bi durum var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 O zamanlar yoktu işte... Şimdi YÇS diye bişi çıkarmışlar felan. Daha dün arkadaşı YGS için kaydettirecez. 3 gündür adam yurtdışından gelme diye ota boka belge istiyolar. Önce il MEB sonra Bilkent sonra Başvuru merkezi. Mekik dokuduk durduk... Misinformasyon ve dezinformasyon hat safhada. Kimse bilmiyor, en önemlisi kimse DİNLEMİYOR anlattıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 said: en önemlisi kimse DİNLEMİYOR anlattıklarını. şu o kadar doğru ki... iki dakika dinlese anlayıp çözecek belki işi. müsait de hani. ama umrunda değil adamın. "gidin şunu doldurun, o öle olmaz" bitti. 10sn ilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Can ders çalışmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dylanN said: Can ders çalışmalıyız. nerde ne zaman.sen haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Devam zorunlulugu yoksa kesinlikle denklik vermiyorlar maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar