Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bütün mesajları okumadım da şu olabilir ama daha çok sc1 için geçerli bir kafede oturup bu oyunu oynayan grubun başından geçenler gibi eğlenceleri,beraber yaptıkları organizasyonlar ,sosyal hayata bağlılıkları mı oyun hayatına mı bağlılıkları hem çekmesi de rahat olur hemde bilgisayar oyunlarının kişi üzerindeki etkileri incelenebilir.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Cuce said: gercek dünyada uygun bi yere denk getirilmiş starcraft ses efektide olabilir. goliathın bi sesi asansör kapısı açılma sesiyle aynı bu arada
bakas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Goliath direk OCP robotu ya. Onunla karıştırabilirler. Ne olmamalı? 1-Oynayacak olan oyuncular itici olmamalı, oyunun kitlesini temsil edecekler sonuç olarak. 2-Eğer çok uzun metrajlı değilse tüm hikaye sunulmamalı, uzun ve bol karakterli bir senaryosu var sonuç olarak bu yüzden takip edilemeyebilir. 3-Oyunun karakterleri hikayenin arkaplanında kalmamalı. Ben bununla ne demek istedim, örneğin; Ve o gün protossların fleet komutanı terran gezegenlerini zerg tehlikesini önlemek için bombalamaktan son anda vazgeçerek ileriki zamanlarda durdurulamayacak bir zerg gücünün oluşmasına yardım etmiştir.... Yerine Ve o gün protossun büyük amirali Tassadar'ın Overmind kontrolündeki zerg sürüsünün insanların gezegenindeki zaferine tanık oldu ancak yükselmekte olan insanların iyi bir müttefik olacağını düşünerek bu gezegenleri verilen emirlere uymayıp yok etmekten vazgeçmiş, gelecekte olacak Overmind işgallerine yol açmıştır. Denebilir. Karakterler gerçekten çok önemli starcraft hikayesinde. Nitekim bu oyunu güzel yapan Tassadar'ın fedakarlığından başlar, Mengsk'in güç isteğiyle gözünün kararmasıyla, Jim Raynor'un aşk acısıyla, Kerrigan'ın ihanet edilmesiyle güçlenir. Ve daha bir çok şey. 4-Amerikan propagandası yapan filmler gibi Terran'ın mücadelesine odaklanılırsa hikaye çok eksik kalır. Protossla terranların ittifakı ve Jim Raynor'un aracılığı ön planda olmalı.
Öne çıkan mesajlar