huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 adres degisikli istiyorum. www. guzinabla.com yapilsin buranin adresi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kim guzin abla olacak ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ema Apla diyecemde o tavsiye yerine bu hallerimize terlik fırlatır,sakatlık çıkar :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İlla bir güzin abla mı olması lazım?Ali Abi olmuyo mu?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 olmaz guzin abla bu toplumun ortak suurunda yer edinmis nadide bir kisiliktir . zaten kendisi yas sorunlarindan dolayi emekli olmasina ragmen kizi ayni adla kosesini surduruyor . ayni burdakilere benzer sacma sapan seyler yaziyor millet . okuyorum guluyorum . asigim yardim edin . toobe toobe istersen ameliyatla asik oldugunun kiligina girim . nasil bir yardim isteniyorsa artik .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bak hala sen konusmadın mı?durmakla kazanılmaz genç!cesur ol fark yarat![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Delikanlı gibi git: "Esaretine talibim" de.[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server. -Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem. Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gıt konuskızzla hallet[ılk mesajı okudum ona gore yazıom][signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kaybedecegin hic birsey yok kızla cıkmıyosun cunku ama kzanacagın bır hayat var bece hıc durma soyle konustugnuda buraya yaz kı ne olur ne olmaz yardımcı ola bılelım ok bol sans alah mutlu mesut etsin seni umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Git kıza de ki: -Beni sevdiğini soyle! -Hayır! -Seviyorum de lan! -TAmam seviyorum. -NYalan söylüyorsun! *ÇAAT* (tokat sesi) Not: Çalıntıdır :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kadir inanır başbakan kadir inanır cankayaya :)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bahar sezonundan sonra galiba bi yaz sonrası sezonu açıldı galiba patiye acilen ayrı bi bölüm kurulması lazım herkes rahat eder böylece.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Bugarea, 24 Ağustos 2004 23:32 tarihinde demiş ki: git söle daha ne duruon bencede bir şekilde söle . "nasıl ?" sorusunu bana sorma ama :) . Çünkü bende bilmiyorum .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 25 Ağustos 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya yok burda böcük nerden alabiliriz bu böcüğü sokturcam kendime de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yahu bak;aklıma geldi...benim bi bodyguard tanıdıgım vardı.ben 7 yas buyuk ama iyi gecinirdik,iyi sohbet ederdik...onun da boyle bi vakası olmustu.eleman gitti,pederinin beylik tabancasını aldı;oglanın isyerini buldu,odasına girdi,kapıyı da kitledi...iceri ne döndü bilmiyoruz...silah sesi filan cıkmadı ama bir ay sonra becerisi de olunca,bi de oglan aradan cekilince tavladı,taktı koluna...nıck...ya rabbim,nasıl bi sevgidir bu![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kız adamı seviyosa bişey yapamazsın en fazla adam iyi biri değil diye kızı ikna etmeyi deneyebilirsin ama sewiyorum laaan diye ortaya atlarsan sonucu iyi olmaz. Kızın iyiliğini istiyosan ille de sevgilisi mi olman gerekiyo git yakın dostu dol kardeşim, ayrıca unutma birinin sevgilisi olursan yaş 20- ise iyi bi ihtimal sonsuza kadar gitmeyecek bu ilişki o zaman da kızdan kopacaksın daha kötü olursun. Dost olman uzun vadede daha iyi olabilir, dost>sevgili her zaman. Ha ama ben sırılsıklam aşığım diyosan o zaman herkesin dediği gibi gidip konuşacan kızla ama kızın terslemesi durumunda herşeyi bitirmeye de hazır olman lazım, olamazsan platoniğe girer olay o zaman da karşılıklı dertleşiriz (bkz. saendul'un başına neler geldi :P). Veyaa bi ihtimal... Eğer adamın niyeti öyleyse o ilişki çok uzun sürmez ya sabır ya sabır. Patlayacak gibiysen ama açılıp konuşacan başka çıkış yoku yok.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Infernal_Reborn, 25 Ağustos 2004 12:46 tarihinde demiş ki: oy oy oy naturel ne zaman çift oldu online da diilki adam msnde sorsak oldu oldu:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 - şş.. üzülme bu kadar be oğlum sana kız mı yok.. - pardon. kusura bakmayın rahatsız ediyorum.. bana var mı kız ? - ne bileyim birader.. - siz bakmıyo musunuz ? - yoo.. ne bakması. - bence bana da var kız.. - iyi afferin.. - asil arkadaşınıza yok kız. - dayak mı istiyosun ? - varsa yerim.. konuyu olabildiğince saptıracam sıkıldım bu topiclerden[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 arkadaşlar konuştum rahatladım iyi günler beni bekliyor artık :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 :lol: hoca tamam kouştunda mahsuru yoksa biraz sonucu sölesende bizde bilsek.geceleri gözüme uyku girmez oldu n'olcak bu çocuğun hali diyerekten!! Çok özelini de şeyetmeyelim de sen bilirsin yane :-p[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kızla konuştum bööle bööle diye. sonra kız da bana hak verir gibi oldu bugün ayrıldıklarını duydum., şimdi çok daha yakıınız :) :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ohh bee hadi hayırlı olsun!!! :tebrikz:[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 haade saolun herkese teşekkürü borç bilirim :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu dünya bi ben kaldım[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yalnız değilsin praw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar