Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar aşığım yardım edin lütfen :(

laverda

Öne çıkan mesajlar

olmaz guzin abla bu toplumun ortak suurunda yer edinmis nadide bir kisiliktir . zaten kendisi yas sorunlarindan dolayi emekli olmasina ragmen kizi ayni adla kosesini surduruyor . ayni burdakilere benzer sacma sapan seyler yaziyor millet . okuyorum guluyorum . asigim yardim edin . toobe toobe istersen ameliyatla asik oldugunun kiligina girim . nasil bir yardim isteniyorsa artik .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Git kıza de ki:
-Beni sevdiğini soyle!
-Hayır!
-Seviyorum de lan!
-TAmam seviyorum.
-NYalan söylüyorsun!
*ÇAAT* (tokat sesi)
Not: Çalıntıdır :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bugarea, 24 Ağustos 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
git söle daha ne duruon
bencede bir şekilde söle . "nasıl ?" sorusunu bana sorma ama :) . Çünkü bende bilmiyorum .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 25 Ağustos 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok burda böcük
nerden alabiliriz bu böcüğü
sokturcam kendime de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

yahu bak;aklıma geldi...benim bi bodyguard tanıdıgım vardı.ben 7 yas buyuk ama iyi gecinirdik,iyi sohbet ederdik...onun da boyle bi vakası olmustu.eleman gitti,pederinin beylik tabancasını aldı;oglanın isyerini buldu,odasına girdi,kapıyı da kitledi...iceri ne döndü bilmiyoruz...silah sesi filan cıkmadı ama bir ay sonra becerisi de olunca,bi de oglan aradan cekilince tavladı,taktı koluna...nıck...ya rabbim,nasıl bi sevgidir bu![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
-----
Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
Sosyal ağlarda paylaş

Kız adamı seviyosa bişey yapamazsın en fazla adam iyi biri değil diye kızı ikna etmeyi deneyebilirsin ama sewiyorum laaan diye ortaya atlarsan sonucu iyi olmaz.

Kızın iyiliğini istiyosan ille de sevgilisi mi olman gerekiyo git yakın dostu dol kardeşim, ayrıca unutma birinin sevgilisi olursan yaş 20- ise iyi bi ihtimal sonsuza kadar gitmeyecek bu ilişki o zaman da kızdan kopacaksın daha kötü olursun. Dost olman uzun vadede daha iyi olabilir, dost>sevgili her zaman.

Ha ama ben sırılsıklam aşığım diyosan o zaman herkesin dediği gibi gidip konuşacan kızla ama kızın terslemesi durumunda herşeyi bitirmeye de hazır olman lazım, olamazsan platoniğe girer olay o zaman da karşılıklı dertleşiriz (bkz. saendul'un başına neler geldi :P). Veyaa bi ihtimal...

Eğer adamın niyeti öyleyse o ilişki çok uzun sürmez ya sabır ya sabır. Patlayacak gibiysen ama açılıp konuşacan başka çıkış yoku yok.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 25 Ağustos 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
oy oy oy naturel ne zaman çift oldu
online da diilki adam msnde sorsak

oldu oldu:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

- şş.. üzülme bu kadar be oğlum sana kız mı yok..
- pardon. kusura bakmayın rahatsız ediyorum.. bana var mı kız ?
- ne bileyim birader..
- siz bakmıyo musunuz ?
- yoo.. ne bakması.
- bence bana da var kız..
- iyi afferin..
- asil arkadaşınıza yok kız.
- dayak mı istiyosun ?
- varsa yerim..

konuyu olabildiğince saptıracam sıkıldım bu topiclerden[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...