Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: BonePART, 24 Ağustos 2004 23:55 tarihinde demiş ki: bi fikir dah ageldi aklıma forudman 3 kişi kıza saldırsın sen onnarı dov kızı kurtar ben yaparim Ardeth ask oldumu kesin gelir sorun şuki ben ince narin bi tipim Ardeth hadi neyse ama sole yapili bi adam lazim 3. olarak.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yanlış oldu bu [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 25 Ağustos 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Cuce, 25 Ağustos 2004 00:11 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 24 Ağustos 2004 23:55 tarihinde demiş ki: bi fikir dah ageldi aklıma forudman 3 kişi kıza saldırsın sen onnarı dov kızı kurtar ben yaparim Ardeth ask oldumu kesin gelir bu hallerede düştük ha :) senin halinde ne varmış be o karın kaslarıyla bişey olmaz sana heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Evet manyak karin kaslarim vardir dogru (valla var) ama sorun siki arkasinda bisey yok Kas tek basina japonlari kagit duvarlari varya ole bisey :) Ustelik nesi varmis durumun askla yanıp tutusan bırıne yardm edıyoruz. Nerdesın sen kardes[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kızın maddi durumu iyi derken trilyonlardan bahsetmek istemiştim. ben ise bulunduğum bölgenin ilieri gelen çiftçileri olan bir ailenin oğluyum. yani ailem de sağlam sayılır. çocuk da fakir deil orta halli bir ailenin oğlu ama ben hiç bir zaman bir insana bu fakir bu benimle konuşmasın diye bir tavır almam. benim derdim de ben daha zenginim o kız benim olmalı deil zaten. kızı da uzun zaman dan beri tanıyorum saf ve temiz bir insan. onunla mutlu olmayacağını da adımdan daha iyi biliyorum benim derdim sadece onun mutlu olması ZENGİNLİK FAKİRLİK DAVASI DEİL...[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eger gercekten onun mutlu olmasını istiyosan konusmalısın ve icini acmalısın kimbilir belki oda ayni duygulari besliyodur sana karsı. eger istemezse falanda bi sorun cıkacagını sanmıyorum aynen devam edersiniz arkadas olarak takılmaya.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hemen git söyle koş koş durma..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 pofff[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Estel_Anorien, 24 Ağustos 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Git açıl.. açıl saçıl yoksa içinde patlar maazallah. aynen..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: BonePART, 24 Ağustos 2004 23:43 tarihinde demiş ki: o zaman alıcan karsına dicen ki bak kızım ben seni su su zamandır tanıyorum bu kadar zamandırda senden cok hoslandım su beendigin cocuktan adam olmaz ama sen mutlu ol yeter eger oysa tercihin aha yok beni sevebilirsen ben burdayım dicen dobra dobra konuscan yoks ayane herifin arabasının fren balatalarını kesip olmesine neden olup kız aglarken onu teselli etmeni onermem yane Bumudur? Budur![signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Elalemin sefgilisine, karısına, kızına sarkcana git kendine bi dene bul. Kızmı kalmadı dünyada. Bul bi dene. 3 bacaklısı yok bunların, hepsi aynı.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: DoGMeaT, 24 Ağustos 2004 23:39 tarihinde demiş ki: ya hayret ya yaz bitti bu topicler tüerdi yav yeter ne kominitsiniz hep aşk acısı hep deprosyon olmaz böle benmde derdim var ama belli bir seviyeden sorna gelipde burda anlatmayım nedir la bu 15 günde 155 aşk topiği poülermi şimdi bu topcler alla alla ULAAAAAAN BARBAAAR CONAAAAAAAAAAAAAAAN (warcry) sen sus bakam seni de bilioz dogy :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ühü :([signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aşk meşk bahane rakı şahane buyrun çilingir sofrasına[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bak durumu daha kötü olanlar da var ama (doğal cedaylar mesela)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kapısına bi zarf bırak *!o seni paran için seviyo / bir dost*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mutlaka git konuş bugünün tekrarı yok günün birinde yanında bi başkasıyla uyanıp sölemelimiydim acaba demekten iiidir ;)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Infernal_Reborn, 25 Ağustos 2004 11:47 tarihinde demiş ki: bak durumu daha kötü olanlar da var ama (doğal cedaylar mesela) benim durumum yeterince iyi abi merak etme yani:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sapım sap deilsin sap deiler natural,infernal çift hep mesal ben ise sap.oooy ooooy[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oy oy oy naturel ne zaman çift oldu online da diilki adam msnde sorsak[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Lol bütün patiler aşık oluyor demik ki etrafta aşk böcüsü dolaşıyor Adminlerden sitede hijyenliğin sağlamasını istiyorum :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aşk böcüğü falan yok çoooook uzun zamandır yok ortada gelip soksa beni bi tarafımdan da rahatlasam be![signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sokar sokar bekle en beklemedıgın anda gelır serefsız bocek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ters düz eder adamı o böcü şerefsizim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o değil de şu "aşığım ulan" topicleri bayağı bir çoğaldı ya tamam zamanında ben de açtım bir-iki tane ama hepsi birden hücum edince afallıyor insan biraz bahar değilmiydi sizin döneminiz yaz bitti siz hala "aşığım" topicleri açıyorsunuz sezonu kapattık arkadaşlar:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar