Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Müzik CD'leri/Kasetleri hepsi. Bi karıştıriyim dedim baya bişey çıktı. Daha ilk kez elimdeki bişeyi satacağım için fiyat belirleme konusunda pek bir fikrim yok. Özel Mesaj yoluyla konuşabiliriz bu konuyu. Özel parçalar da var içlerinde. (Pearl Jam - No Code albümü gibi) Kabul ediyorum, cd/kaset bulundurmak sıradan bir müzik dinleyicisi için mantıklı bişey değil gibi. Zaten benim hedef kitlem de arşivciler :D İstanbulda yaşıyorum. Fakat bu 10 gün içinde Kıbrıstan alıcı çıkarsa ona da bırakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bi liste falan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Üşenmiştim hepsini yazmaya. Oturdum yazdım şimdi. CD'ler Pearl Jam - No Code (+8 Polaroid, E serisi. 7E eksik) Gary Moore - Blues and Ballads #2 Joe Satriani - Best of 2000 Pentagram - Anatolia Whitesnake - Greatest Hits Metallica - Garage Inc. Eva Cassidy - American Tune Nirvana - Smells Best Metallica S&M San Francisco Symphony Orchestra Gary Moore - A Different Beat Metallica - Millenium Collection Bon Jovi - Crush Metallica - Metallica Manowar - Best Ballads Guns'n'Roses - Platinum Pearl Jam - Ten Metallica - St. Anger Bon Jovi - The Best of Crossroad vol 2 Metallica - Reload Iron Maiden - Best of the Beast U2 - Beautiful Day Santana - Shaman B.B. King - Paying the Cost To Be The Boss Iron Maiden - A Matter of Life and Death Iron Maiden - Virtual XI Eric Clapton - Unplugged Gary Moore - Ballads & Blues Roxette - Gold (Kapak kayıp) Aerosmith - Pump Okan Ersan - to Whom it May Concern U2 - Actung Baby UB40 - the Best of the Prodigy - Music for the Jilted Generation Radiohead - Hail to the Thief Ünlü - Son Defa Kurban - İnsanlar Bulutsuzluk Özlemi - Yaşamaya Mecbursun Şebnem Ferah - 10 Mart 2007 İstanbul Konseri Kasetler Poison - Look What the Cat Dragged In Manowar - Fighting the World Manowar - the Hell of Steel Mavi Sakal - Çektir Git Mavi sakal 2 Anthrax - Among the Living Mr. Big - Lean Into It Guns'n'Roses - Use Your Illusion 1 Iron Maiden - Killers Iron Maiden - the Number of the Beast Iron Maiden - Powerslave Iron Maiden - Piece of Mind Iron Maiden - No Prayer For the Dying WASP - the Headless Children Mötley Crüe - Dr. Feelgood Erkin Koray - Gaddar Joe Satriani - Crystal Planet Joe Satriani Joe Satriani - the Extremist Joe Satriani - Engines of Creation Def Leppard - Adrenalize Testament - Souls of Black Queen - Innuendo Braveheart - Soundtrack Jive Bunny and the Mastermixers - Rock'n'Roll Hall of Fame Megadeth - Youthanasia Megadeth - Rust in Peace Kenny G - Breathless Running Wild - Death or Glory Very Best of Deep Purple Spin Doctors - Turn It Upside Down Nirvana - Nevermind Erkin Koray - Hay-Yam-Yam UB40 - Labour of Love 2 Bulutsuzluk Özlemi - Uçtu Uçtu Bulutsuzluk Özlemi - Güneşimden Kaç Roxette - Crash! Boom! Bang! Roxette - Joyride Badlands - Badlands Kingdom Come - In Your Face No Doubt - Tragic Kingdom Guns'n'Roses - GNR Lies Kesmeşeker - Aşk ve Para Bluetones - Return to the Last Chance Saloon John Lee Hooker - Boom Boom Whitesnake - Trouble Smokie - the Collection Scorpions - Born to Touch Your Feelings Aerosmith - Get a Grip Whitesnake - Slip of the Tongue (Kapağı kayıp) Guns'n'Roses - Use You Illusion 2 (Kapağı kayıp) Michael Jackson - Leave Me Alone (Kapağı kayıp) Bon Jovi - These Days (Kapağı kayıp) Manowar - Kings of Metal (Kapağı kayıp) Whitesnake - Slice It In (Kapağı kayıp) Queen - Greatest Hits (Kapağı kayıp) Def Leppard - Pyromania (Kapağı kayıp) Roxette - Look Sharp! (Kapağı kayıp) White Lion - Pride (Kapağı kayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kaset listesinde güzel şeyler varmış. :) fiyatlar nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ne fiyat vereceğimi ben de çok bilmiyorum açıkçası. Msnden filan konuşalım fiyat konusunu istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 harbi orjinal ise metallicalara talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hepsi orjinal zaten yukarda yazdıklarımın. Aslında arşivi çok bölerek vermek niyetinde değilim ama İstanbuldaysan patiler için bi güzellik yapabilirim. Albüm başına ne kadar vereceğini özel mesaj ile yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zekeriye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ÜNLÜ VE KURBAN CDLERİ HALA DURUYORMU?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 CD'lerin hepsine ne kadar istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar