vesmor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Kendim temiz sekilde kullandigim, 2 aylik iPhone 4 16GB satiyorum. Kutusu ve butun aksesuarlari + kilif. Jailbroken sekilde. Kayit islemi aliciya aittir. Fiyat: 1250 TL. Istanbul ici elden teslim olacak, Sali gunu Londra'ya donuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 niye satıyosun usta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 foto var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paraya ihtiyacim oldu acil sekilde, bu sebepten dolayi satiyorum. Resimleri birazdan ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fabrika çıkışı Unlock'lu mu, sonradan yazılımsal unlock'lu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 jailbroken diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bildigim kadari ile factory unlocked, herhangi bir carrier branding mevcut degil. Version 4.1 ve jailbroken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar