balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Toplaşkı, sevişgi 15 Ocak'ta olur mu İzmir'de ? 2-3 saat takılırız. Tanışırız, muhabbetimizi ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kaçta nerde niye nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ben İzmir'i bilmem abi gelince görücez eheh Öğleden sonra falan olur işte. Dartanian öncüsü olur. Nerde yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 alsancak candır misler gibi rakin bearda iyi olur mekan olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Rock'n Beer'da buluşuruz yine seko falan gelir =) olan arkadaş var bizim okuldaymış sormuştu o da gelir tahminimce uygunsa o gün. Kısaca 15 ocakta buluşuruz işte isteyen gelir ona göre ayarlayın planları beyler Aslında Balon yeni geliyo kordon havası da tattırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hemen yanı sardunya da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sardunya gürültüyü kaldırmaz şimdi çok kişi olursak olmaz orası rakınbearda yok olup gidiyorsun büyük çünkü.. kordon tattırılırda hava soğuk olursa zor o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hava soğuk falan gezeriz be. Şöyle hoş yerlerini 1 günde görürüz sanki şehrin. Sonra bi yerde de otururuz. Hatta o oturmaya bir saat belirleriz. Llama ve Darda müsaitse zaten onlarla erkenden takılırız, sonrasında geçeriz oraya. Yeri sizler ayarlarsınız işte. Akşam saatleri de oturmaya, takılmaya geçebiliriz yani siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ses bir ki ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Taha lan ses ver geliyon mu gelmiyon mu Biz serkanla konuştuk buluşucaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 15 in de izmirdeyim tolga kaçmak için hazırlıklara başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Buluşma iptal arkadaşlar :P Yok yok gel dilan ayıp ediyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dylanN said: 15 in de izmirdeyim tolga kaçmak için hazırlıklara başlayabilirsin. ben kaçmam! nerden alıncaksan söyle alayım seni : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 oku tolga oku ve utan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ben samimiyim en azından sdsaf http://2.bp.blogspot.com/_tpi1tyqFzsU/SHpOdlU_iII/AAAAAAAAA3k/1EWD9K0iixw/s400/ekim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://www.karikaturler.gen.tr/karikaturler/selcuk_erdem/c4f6f3d5a85af8d602cf2d587f4c35f0.jpg bye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 saat 4 ten sonra müsaitim yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Alsancak rock'n beer düşünüyoruz akşam için Buyur gel rasmon :D Serkan rıdvana falan haber versene la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 sırf paticik için rockandbeera girebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ana evet dur iş çıkışı uğrayım ona söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 nomsaR said: sırf paticik için rockandbeera girebilirim sanırım. normalde nerelere giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 15'in akşamına daha doğrusu gecesine doğru Tolga-Serkan müsait olcam ben de, gece takılmalık şöyle güzel fazla kafamın içine etmeyecek, eğlenebileceğim mümkünse hatunu bol bir organizasyon da istiyorum haliyle. Gündüz saatlerinde arkadaşlarla gezicem, geliyorum yani. İrtibatta olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bi de rocknbeer derken alternatif şeylerden ziyade daha heavy şeyler varsa beni de unutabilirsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 buluşmayın!! bomba patlıcakmış alsancakta canlısından hem de:S (sabote etmeye çalışsam işe yararm mı ki:S) izmirde hiçbişey yapılmasın .ben yoksam izmirde hava bile güzel olmasın.kuşlar ötmesin,sarıkız buzağılamasın hayat dursun agsfdgfsghfd hadi buluşun eğlenin ya fotoları da koyun bol izmir manzaralı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar