dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi çocuklara kafasız kuş mu gösterilir be! gerçi adamın tipi default sevimli lan. yüzüne baksan affedersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 senko said: ama impasibili yapinca ilizyonizt olmuyorsun zaten, baska bisi oluon sdf http://www.facebook.com/video/video.php?v=395551863488&oid=134111824042&comments Al aga, iluzyon dedigin böyle olur iste, impasibil. Yani benim demek istedigim, impasibili zaten yapamazda, yapiyomus gibi gösterme olayi, street magic kitten öte bi mevzu yani Sayi olayi gayet basit, biride yazmisti, elemanlarin yazdigi sayilarin oldugu kagidi yada notdefterini ordan hatuna dogru yururken degistiriyo. Kagit olaylari zaten numara tamamen, kasigi bilemedim, ama dasaaa demis onuda street magic kit diye sdfsd o degilde su yukardaki videoyu bi izleyin mutlaka, bence basarili olan iluzyon budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 alın size ilüzyon http://www.youtube.com/watch?v=zh4TJv53rCo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Korax said: Sayi olayi gayet basit, biride yazmisti, elemanlarin yazdigi sayilarin oldugu kagidi yada notdefterini ordan hatuna dogru yururken degistiriyo. Kagit olaylari zaten numara tamamen, kasigi bilemedim, ama dasaaa demis onuda street magic kit diye sdfsd o degilde su yukardaki videoyu bi izleyin mutlaka, bence basarili olan iluzyon budur. iyi de kağıdı da gösteriyor elemanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Eralp said: alın size ilüzyon http://www.youtube.com/watch?v=zh4TJv53rCo ahaha yalniz belkide adamin amaci oydu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yok ya o da şaşırdı...bir fail anı vardı yerde martıyı görünce:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Korax said: senko said: ama impasibili yapinca ilizyonizt olmuyorsun zaten, baska bisi oluon sdf http://www.facebook.com/video/video.php?v=395551863488&oid=134111824042&comments Al aga, iluzyon dedigin böyle olur iste, impasibil. Yani benim demek istedigim, impasibili zaten yapamazda, yapiyomus gibi gösterme olayi, street magic kitten öte bi mevzu yani oha yalnız bu cidden kaliteliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 zeper said: yok ya o da şaşırdı...bir fail anı vardı yerde martıyı görünce:) martı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 marti, ordek, iceberg ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tamam bende kayış kopmuş bugün....prdn...ördek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 çok beğendim.ilginç video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu topic de +30 olur birazdan...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yıllarca kaşık büken bi herif vardı onu kimse hatırlamıyor mu bu elemana çok şaşırmışlar onu anlamadım ben. edit: uri geller hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 evet ya vardı kaç zaman önce biri,haberlere bile çıkmıştı o-eğer aynı kişiden bahsediyorsak- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cocugun yaptıgı numaralar gittiği kursun M201 dersinden falan artık bu tarz ilizyonistler 3. dünya ülkelerinde bile para yapmıyor 1-2 kere daha çıkar sonra yalan olur gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ardeth said: Korax said: Sayi olayi gayet basit, biride yazmisti, elemanlarin yazdigi sayilarin oldugu kagidi yada notdefterini ordan hatuna dogru yururken degistiriyo. Kagit olaylari zaten numara tamamen, kasigi bilemedim, ama dasaaa demis onuda street magic kit diye sdfsd o degilde su yukardaki videoyu bi izleyin mutlaka, bence basarili olan iluzyon budur. iyi de kağıdı da gösteriyor elemanlara cok hizli gösteriyo ama kagidi dikkat ettiysen asdfa toplami bu diyo bide sen bunu yazdiydin demi sende bunu? falan diye irdelemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 OHAAAAAAAAA http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=483103326452&comments ilk videoyu izleyen herkes bunu da izlesin. ohaaa resmen kırpmışlar lan şoktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 OHAAAAAAAAAA dumur oldum harbiden, abi yuh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben de reklamda gördüğüm sahneyi uydurduğumu düşünmüştüm meğersem kesmişler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 uri geller jr. yerim cok seker <3 hem de gizemli. bi sürü türk groupie'nin dogmasina sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EJWc5HUgNNY&feature=related Buda iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ip kopmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dün akıllıtvde david kopırfiyıld abimizin videolarını verioduda.adam iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 asıl eroinci vardı bi tane havada yürüyen o iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar