Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Lyvanna_Dolores said: anne eli değmiş havuçlu top mmm ağlayabilirim şuanda bunla teselli bulayım edit:anlam karmaşası düzeltildi su yumiyum yuzunden ilk ve ortaokulda kantinden para ustu almisligimiz yoktu lan adam para ustu yerien yumiyum verirdi direk, para ustu kesinlikle vermezdi e haliyle yumiyumda rullaz bisey odlugundan ses eden olmazdi
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 otaci yerine natur var simdi, zencefilli seker serisi asdfas. baya baya guzel
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Viktor said: adam para ustu yerien yumiyum verirdi direk, para ustu kesinlikle vermezdi ahaha guide to the kantinci kitabın da fln var herhalde bu kural. Rule #43: Give them yumiyum, no change!
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Viktor said: su yumiyum yuzunden ilk ve ortaokulda kantinden para ustu almisligimiz yoktu lan adam para ustu yerien yumiyum verirdi direk, para ustu kesinlikle vermezdi e haliyle yumiyumda rullaz bisey odlugundan ses eden olmazdi Aynen,şerefsiz kantinci para üstü vermiyor zorla sakız yada böyle şekerleme falan iteliyordu:?
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://img15.imageshack.us/img15/6791/aaimagesy.jpg bunu çiğneyip ağlamaya çalışmalar ?!
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 KHaRoN said: otaci yerine natur var simdi, zencefilli seker serisi asdfas. baya baya guzel onu biliyorum boğaz enfeksiyonlarında falan rahatlatıyor bayaa AMA BEN O BEYAZ KUTUSUYLA, PALYAÇO FİGÜRÜYLE O ŞEKERİ İSTİYORUM BÖHĞÜ
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://img35.imageshack.us/img35/3443/ekranalntssx.jpg ne çabuk girdik lan google aramalarına, daha sabah açıldı başlık oha
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 CİNO, yumiyum, sulugöz, pez, Yazbuz, buzparmak, Delikli nane polo, Goool futbolcu çıkartmalı sakız(harçlığımı 2 hafta biriktirip kutu içinde 100 tane almıştım. Bütün okul çiğnedik sddfg), WIMPY'den hamburger(ankara) ve niceleri... Bunlarsız çocukluk geçirmiş olanlara acıyorum...
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 turbo sakız, açık satılan solucan jelibo şeysi, leblebi tozu (adını hatırlayamadım şimdi)
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 wimpy tandoğan, beynimden silinmiş wendys diye hatırlıyodum.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ahhhh Wİmpy ahhh... Gelirdi o kostümle, elini sallayıp yemeği yiyeceksin, bitecek o yemek derdi. Sırf o gelsin de o hareketi yapsın diye hamburgeri soğuturdum ya.
zeper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hahaha çok iyi...;) Laorx said: Rule #43: Give them yumiyum, no change! Pipet said: http://img15.imageshack.us/img15/6791/aaimagesy.jpg bunu çiğneyip ağlamaya çalışmalar ?! sulugöz bence bir çocuğun olgunlşmasının sembolüydü..Şöyle ki;ağzına attığın anda yüzünü perşembe pazarına çeviren ekşiliğe 3-5 dk arasında değişen süre boyunca dayanılabilirsen eğer,ondan sonra ki aşamada muhteşem lezzetti ve tatlılığyla normal bir sakıza dönüşecektir..:)
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 google çok hızlı ekliyor öyle deme..
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Celalettin abi... Saygılar. Ayrıca günün en iyi haberi. Cino yine büyük marketlerde olacakmış. :D
Öne çıkan mesajlar