Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jaguar'lı öğrenci görevden alınıyor.

dylanN

Öne çıkan mesajlar

Senin burda anlamadığın nokta ise bir insanın lüks arabası var diye öğrenci olamaz yada öğrenci başkanı olamaz mantığını yanlış bulduğum.

Öğrenciler polisten dayak yiyip taksiyle dertlerini anlatmaya gidebilirler.Yada durumu olan kişi arabaylada gidebilir.Bunların bence konuyla alakası yok.

Bende özel üniversitede okuyorum ve şaşırıcaksın belki ama yemek parası koyuyor pahalı olması.ilk sene otobüsle okula gittim ve 10 otobüsten 8 i beni almadan geçiyor.bu sebeple sabah derslerimin çoğunda devamsızlık kotamı geçip tekrar almak zorunda kaldım.Bu ikisi sadece örnek olsun diye söyledim.Özel okula gidince sorunsuz olmuyorsun bunu anlatmak için.

Oraya 30 milyarlık bir arabayla gitmek saygısızlık değil.Ferrariyle gitse bile saygısızlık değil.İsterse yürüyerek gitsin.Beni ilgilendiren okulunda öğrenci olarak çektiği sorunları aktarıp aktaramaması.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

insanın lüks arabası var diye öğrenci olamaz

hangi postumda boyle bir $eyden bahsettim acaba? tek dedigim $ey $u ki: ZENGINLIGINI INSANLARIN GOZUNE SOKAMAZSIN. araban varsa var, kimse kari$maz sana. ama luks sinif arabani insanlari rencide edici bir $ekilde sergilersen, ele$tirilerin sonucuna katlanirsin.

konu bu kadar basit aslinda da, hala ayni yerdeyiz.

ikidebir otobus yok okula gidemiyorum geyigi yapmayi da birakin artik. yazmasaydin ebesindeki okulu derler o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Cumhurbaşkan'ı kendi söylüyor bizi ilgilendirmez neyle hangi arabayla geldiği diye.Rencide olunucak bişey yok burada.

Kaldı ki okulum ebesinde değil.İstanbulda yaşıyorsan 25km nin uzak bi mesafe olmadığını idrak edebilirsin.Ve trafik diye bi sorun olduğunu da.Sen okulu ortaokul mantığıyla mı seçtin bilmiyorum en yakını olsun diye düşünerek ama biz seçerken eğitimi en iyi olan diye bakıyoruz.O yüzden zaman zaman arada mesafe de olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

kim rencide olmuş köşkteki?

cba$kani rencide olmu$, o kadar kaliteli arabasi yok diye.

cok ilginc mesajlar bunlar ya, kafaniz mi guzel abi. kim rencide olacak, ba$ka universitelerden gelen paralari olmayan ogrenciler, televizyonda olayi duyan ve 3 kuru$ maa$iyla cocuk okutmaya cali$an insanlar v.b

yani degerlerimize ne oldu anlamiyorum ki, nasil bu kadar rahat olunuyor cozemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Cumhurbaşkan'ı kendi söylüyor bizi ilgilendirmez neyle hangi arabayla geldiği diye.Rencide olunucak bişey yok burada.

Kaldı ki okulum ebesinde değil.İstanbulda yaşıyorsan 25km nin uzak bi mesafe olmadığını idrak edebilirsin.Ve trafik diye bi sorun olduğunu da.Sen okulu ortaokul mantığıyla mı seçtin bilmiyorum en yakını olsun diye düşünerek ama biz seçerken eğitimi en iyi olan diye bakıyoruz.O yüzden zaman zaman arada mesafe de olabiliyor.

allah a$kina nerde oturuyosun da nereye gidemiyosun bi anlatsana ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes elindeki olanaklara göre yaşar. Yani bugun ogrenci rencide oluyor ise yarında isadamı rencide olacak diye ben bir yere toplantıya giderken arabamı mı almayayım. Sonuçta Gül bu gelenleri kapıda karşılayıp ooo bu arabalı geleni yanıma oturtayım demiyor hepsi içeride eşitler (eğer kişisel bi tanışılığı yok ise Gül ile elbette). Hatta salak medya gereksiz yere bunu haber yapmamış olsaydı Gülün haberi dahi olmazdı oraya çocukların ne ile geldiğinden çünkü önemsiz bir detay.
Hatta keşke maddi durumum uygun oluyor her iki kızıma da birer jaguar alabilirim ileride yani evlatlarını adam gibi yetiştirdiysen altına jaguar veya baska bişi alman çekecekleri nazar dışında bişiyi değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadımköy yolundan Yenibosna'ya gitmeyi denesene elinde maketle 7.30 ta gözünü seviyim.İlk gelen 3 otobüsten birine bin ki 15 dk da bir geliyorlar yani 1 saat durakta beklemden git tebrik edicem seni.Ben 9.30 dan önce binmeyi beceremiyorum ne yazıkki
Sosyal ağlarda paylaş

esh senin mi kafan guzel.
ogrenci temsilcisine mi kalmış vakurluk gorstermek? bakanların aldıgı maaslar kullandıkları araclara bir bak rage atmadan once.

bu adam otobusle koske gitseydi, arabası evde dursaydı ama basın adamın evine gidip resmini cekip de "BU COCUGUN JAGUARI VAR OGRENCI MI BU LOLOLO" yapsa o zaman ne denecekti?

iyice sacmaladin yani 3 kusurla aile gecindirmeye calisanlar diye.komunizme donelim zenginin malı zugurdun cenesini yormaz bari
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ama iki turlu bir hayvanlik soz konusu. birincisi diger universite ogrencileri cankayaya gitmek icin copu yedikten bir gun sonra aralarinda taksi parasi toplarken, sen bilmemkac model luks arabanla gidiyosun. zaten ozel okul pici diye yaftalanmi$sin bir kere, di$aridan bu imaji daha da guclendirecek bir etki yaratiyorsun.

o cocuklar para yetistiremedi diye mi bu elemanin arabayla gitmesi saygisizlik oluyo?

bu mantikla arabayla sokaga da cikmamak gerek. sokaktaki herkese saygisizlik yapmis oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

haberi okuyan var mi bu arada?

Bilkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Aydoğan, yönetim kurulu toplantısında Altınel’in görevi bırakmasının gündeme getirileceğini söyledi.
Aydoğan, “Temsilcimiz olmayı sindiremedi. Havalandı. Gösteriş meraklısı ve kendini öne atan öğrenci, Bilkent’i temsil etmiyor. Şu an Türkiye’de üst düzey görevlerde bulunan Bilkent Üniversitesi mezunları ve mevcut öğrenciler olayın yaşandığı günden beri, ‘Bizi temsil etmiyor’ diyerek tepkilerini dile getiriyor” dedi.
Aydoğan, şunları söyledi:

“Bazı makamlarda semboller çok önemlidir. Yaşam tarzları rencide edilmemelidir. Birden ne olduğunu bilemeden Köşk gibi bir makama Jaguar marka arabayla gitmek doğru değil. İnsanlara nasıl açıklama yapacağız bilemiyorum. Özellikle en iyi mevkilerdeki mezunlarımız iki gündür inanılmaz mailler atıyor ve ‘Öğrenci temsilcisi bu olamaz. Bilkent bu değil. Bir şeyler yapın’ diyorlar. Biz de yönetim kurulumuzda bu konuyu gündeme getireceğiz ve öğrenci ile ilgili ne yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Görevden alınmasını da görüşeceğiz. Böyle bir kişi ve böyle bir tarzla karşı karşıya kalmak bizi çok üzüyor. Bilkent Üniversitesi’ni böyle bir öğrenci temsil etmiyor. Biz Bilkent olarak bilimsel çalışmaları ile dünya derecesi yapmış bir üniversiteyken bunlarla anılmak istemiyoruz.”
Sosyal ağlarda paylaş

insanın 3 gram aklı varsa zaten senelik 25bin liralık okula giden adamın arabası olacagını dusunebilir. goze sokmaya gerek yok. adamın orda muhattabı cbaskanı, ordu mensupları vs. 30bin liralık araba da kimseyi gucendirmez orda. magazinciler abanıcak diye dikkat etmesi veya aklına getirmesi gerekmez, deneyimsizdir dusunmez.
30bin liralık jaguar yerine 40bin liralık poloyla gitse kimse bu rage i atmazdı

edit: bireye herangi bi sempati yok yanlis anlasilmasin. arabaya rage cok anlamsiz.

habere istinaden: farzı misal, haberler "cok efendi cocuk, cok uygun gelmis" seklinde cıksaydı, kimse okula gidip ay jaguarla gitmis diye vıyvıy etmezdi. etkiye tepki. medyanın yaptıgı haber yuzunden boyle bi aciklama yapmak zorunda kalmislar.
bu herif bunca zamandir ogrenci temsilcisiyken haberleri yokmuydu nasi biri oldugundan? tarla mi orasi
Sosyal ağlarda paylaş

paradan statuye mi dondu simdi sıkıntı.

o yaşta jaguar alan magandadır. bunda hemfikiriz. baştan farkedip hiç almayacaklardı konseye o zaman, onların derdidir, cocugun degil.
bilketten sen gideceksin dedilerse adam da gider, kişiligi benligi neyse o şekilde.
bilkente bu dediyse, ben gideyim diye, bilkent tamam dediyse bilkentin malligidir.

"ama 30bin liralik arac sahibi ogrenci" veya "30binlik araci goze sokmak" diyen sendin.
40binlik polo statu yaratmiyo diye,fiyatinin 40bin oldugu gercegini yoketmiyo bu
Sosyal ağlarda paylaş

Bilkentin tepkisi bence 2 yüzlü bir tepkidir yani okula belli miktarın üzerinde araçla girişi yasaklayacak olsalar bundan sonra eyvallah ama bunun acısını bir kişiden çıkarmak cidden ayıptır universite yönetimi açısından. Tipik bir harcanan ögrenci olyı bence bu yaşanan ama arkadaşın jaguarı oldugu için kendisini savunan kimse yok ne uzucu.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun öğrencinin oraya jaguarla yada ferrari ile gitmesi değil, sorun insanları aptal yerine koymaktır, üniversiteleri olayları çıkıyor, öğrenciler gaz yiyor, cop yiyor, bunun üzerine cumhurbaşkanı sanki bu öğrencilerin sorunlarını dinliyormuş gibi kalkıp üniversite öğrencilerinin temsilcileri adı altında kendi adamlarını seçilmiş kişileri çağırıyor ve halkın gözünü boyamaya çalışıyor! yoksa oraya giden öğrenci ferrari ile gitmiş jaguarla gitmiş bir önemi yok çünkü o öğrenci gaz yiyen dayak yiyen öğrencilerin temsilcisi değil!

Yazıldımı bilmiyorum ama o yemek olduğu sırada o yemeği protesto öden öğrenciler de köşke cağırıldı, taksi parası toplayıp gittiler fakat cumhurbaşkanı onlarla görüşmedi!
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Yazıldımı bilmiyorum ama o yemek olduğu sırada o yemeği protesto öden öğrenciler de köşke cağırıldı, taksi parası toplayıp gittiler fakat cumhurbaşkanı onlarla görüşmedi!
ü
Bundan haberim yoktu ş,mdi belli oldu neden konu saptırıldığı medya tarafından ve ne yazık ki hepimizde bu guzel saptırmayı yemişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

esh said:

Olaya bir ogrencinin Cankaya'ya cikmasi olarak bakarsaniz, zaten starcraft sizi bi 10 sene daha oyalayacaktir, sorun yok.

aga hadi herşeyi anladım da bu bilgisayar oyunları ile ilgili olumsuz bir örnek verirken neden sc ilk akla gelen isim oluyor onu anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

80lerde bilgisayar yoktu olsaydı sag sol çekişmesi olmazdı zaten :P
Hatta 1. 2. dünya savaşları dahi olmazdı zamanında bilgisayarlar olsaydı. Misal şu an dünyada sağ sol çekişmesi yok ve savaşta yok tek sebebi bilgisayar DEMEM kadar sığ bir yorum olmuyor ne yazık kioyunlar ile bunları bağdaştırmak.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta görüntülerde vardı haberlerde verildi, uzun süre köşke yürümek için direten öğrencilerden 4 5 kişi tamam köşke götüreleceksiniz dendi, öğrenciler kendi aralarında taksi parası toplayıp gittiler, ama görüştürülmediler,

tabi bu yine bazı haber ajanslarında çıktı sadece,

Gül ile görüştürülmeyen öğrenciler: Oyalanmak için çağrıldık

Aynı saatlerde birçok farklı gruptan onlarca öğrenci, Çankaya Köşkü'ne yürüyüş yapmak üzere Atakule'de toplandı.

Polisin barikat kurarak öğrencileri engellemesi sonrasında, öğrenciler arasından beş temsilcinin Köşk'e gitmesine izin verildi.

Öğrencilerin Köşk'e kabul edilmeleri sonrasında Gül ile görüştürülmediler; genel sekreteri İsen ile bir görüşme yaptılar.

Çıkışta öğrenciler adına bir basın açıklaması yapan Baran Özkan "Cumhurbaşkanı'nın bizi nasıl marjinal gördüğünü, bizi nasıl önemsemediğini görmüş olduk. Aslında her şey bir tiyatroydu. Üniversite öğrencilerinin taleplerini karşılamayan öğrenciler buraya getirildi" dedi.

Özkan görüşmeyi "İsen, taleplerimizi Cumhurbaşkanı'na ileteceğini söyledi; fakat görüşme Cumhurbaşkanı'nın görüşlerinin bize iletilmesi oldu" sözleriyle aktardı ve ekledi:

"Bizler aslında oyalanmak için bu görüşmeye çağırıldık. Hiçbir talebimizin ciddiye alındığını düşünmüyoruz. Tayyip Erdoğan, AKP'liler ayarlanmamış öğrencilere konuşamıyorlar. Gerçek öğrencilere konuşamıyorlar. Onlara ancak gül dökecek öğrenci lazım."

"İsen, yapacağımız Üniversite Konferansı'nın sonuç metnini Cumhurbaşkanı'na ileteceğine söz verdi; Cumhurbaşkanı adına "Polissiz demokrasi olmaz; üniversitelerde polis elbette olacak" dedi."

haberin detayı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...