Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jaguar'lı öğrenci görevden alınıyor.

dylanN

Öne çıkan mesajlar

bence tam tersi olmali,

o adam bakan, oraya isini yapmaya gidiyo. adam gibi tras olup gitmeli.
oburu ogrenci, ogrencileri temsil etmeye gidiyo.
kendisi asker degil, orda calisan bakan, milletvekili falan degil, normal bir vatandas. tras olmasi icin bi sebep goremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenciyi savunmadım bu arada ben. öğrenci ayrı bir kıro. fotolarını falan gördüyseniz adam tam bir kurtlar vadisi oyuncusu.

tıraş olmaktan kasıt bu arada bıyıkları, sakalları kesmek değil. kirli sakal diye bir şey yok sonuçta. o insanların üşendiği için bıraktığı birkaç günlük sakal. top sakal olur, favori bırakırsın, bıyık bırakırsın vs. ama tıraş olursun günlük. hele hele böyle bir makama gidiyorsan davetli olarak efendi olan, adam olan tıraş olurda gider. isterse keçi sakal bıraksın adam bildiğin kirli sakalla gitmiş odun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

bence tam tersi olmali,

o adam bakan, oraya isini yapmaya gidiyo. adam gibi tras olup gitmeli.
oburu ogrenci, ogrencileri temsil etmeye gidiyo.
kendisi asker degil, orda calisan bakan, milletvekili falan degil, normal bir vatandas. tras olmasi icin bi sebep goremiyorum.

yau aga biliom, bende biliom böyle olmasi gerektigini. Ama turkiye, böyle iste burasi. 1 tane isine geldigi gibi yönetmeyen adam varmi o makamlarda? Yok. Oyun oynamaya gelmez, geldiginde almayabilirlerdi de sakalini kes diye. Hala bugun askeriyeye bile girerken "sakalli gelemezsin" diye bi mantik var. Ister asker ol ister asker olma. Mantalite bu diye diyorum ben. Bakanin makami var, yapmasi gereken dedigin sey evet, ama yapmiyorum ulan derse kim ne diyecek? Ögrencinin nesi var?
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu zengin dusmanligi anlamis degilim. Tam cikarin su pis zengini burdan olmus durum. Adamin ne vasfini, egitimini, yeteneklerini biliyorsunuz, ne de outurup 2 laf etmislginiz var elemanla...

Soyliyelim adama bi tanede dogan gorunumlu sahin alsin bu tip durumlarda kullanmak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...