Hagii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sen ne güzel bir programmışşın ya. o kadar antivirüsün yapamadığını tek başına yaptı ve formattan kurtardı beni allah razı olsun seni dünyaya yayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 2007 de çıkan virüsü temizleme yöntemi hala format ben de ( daha düne kadar ) ne zaman sökeceğim bilgisayarı ben ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 64 bit işletim sistemlerine geçince işe yaramıyo orada patlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 64 bit e combofix in temizledigi seyler de bulasmiyor dolayisiyla np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi bu combofixin olayı nedir tam olarak. kırk kere duydum bi kere işim düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 nolur nolmaz sen yine de kullan. ayda bir açıyorum, temizliyor, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 avg ile beraber çalışmıy obu combofix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 adamın biri hayrına en genel virüsleri tarayan mis gibi verimli hızlı programcık yazmış. kurmak falan yok, tek 3-5mb bi exe çalıştırıyosunuz yönergeleri izliyosunuz komut ekranında kendi kendine takılıyor zaten. arada güncelliyor falan. durduk yere bile çalıştırabilirsiniz yine bişeyler bulabilir, sleeper virüsler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar