utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Lyvanna_Dolores said: çılgın gibi makarna yemek istiyorum tek bir hamlede tabağımdaki bütün spagettiyi çatalıma toplayıp ağzıma tıkıştırmak istiyorum O/ H O/U O/R O/R O/A O/A O/A O/A O/A O/A O/A O/Y çok mağdur durumda kaldım şu an senin yüzünden, akşam hayvan gibi güzel bir spagetti şart oldu, üzerine de bolognes sos yapacağım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bolonez sos hmm, ben de yapıcam. http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4573927/Challenge-accepted.jpg?imageSize=Large&generatorName=challenge-accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ama...ama beni acıktırdınız siz kuzum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 akşam olsun da yemek yapayım. uu ev kadını olmuşum ben, en umutsuzundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yulaf çorbası tarifi veriyim mi komşuuuu. yaptım inan tadından yenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 çorbayla aram yok da, tarhanaya süt katınca mükemmel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 utopia said: uu ev kadını olmuşum ben, en umutsuzundan. siğyoniğst amariganın oyunu bunlar. hep böyle safsatalarla gencecik kızlarımızın beynini çürütüyolar. anadolu gızı evinde yemeğini yapar 5 çocuğa aynı anda bakar, sabah 4:30da kalkıp tarlasını sürer. amarigan dizilerindeki gibi efendim batı şehrin kişiliksizleşmiş toplumunda kaybolup şehvetten şehvete koşmağz. kedi canını senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 karnım acıkmıştı sadece. gittim mutfağa aldım bi tabak bişeyler. şimdi daha iyiyim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İstanbulda tek özlediğim şey ıslak hamburger başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cerebralis said: yulaf çorbası tarifi veriyim mi komşuuuu. yaptım inan tadından yenmiyo ver bakalım neymiş. tuto yap hatta güezel bişeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben sooradan sevdim annemin bu çorbasını brokoli bir yulaf iki. resimsiz tuto vermiyim şimdi=P bide benim tarifler hep göz kararı.şööle anlatiiim bi tavuk göğsünü küp küp minik minik doğruyoruz soora onu yağda azcık kavuruyoruz.akabinde bi havuç rendeliyoruz üzerine.havuç suyunu salıyo böyle bide rengi falan değişiyo hemen 2 çorba kaşığı unu ekliyip bide unla kavuşuyoruz havuç ve tavuk ikilisini. ardından kaynamış suyla artık göz kararı kaç kişilikse bu karışımı açarak karıştırıyoruz,yulafları da boca ettikten soora tuzla kaynamaya bırakıyoruz. çorba piştikten sonra üzerine maydonoz doğrayıp bir dakika da maydonozun sertliğini alıp altını kapatıyoruz. soora da tadından yemeyip yanına kıvrılıyoruz afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 aquila said: http://www.sliceny.com/images/20060825Chocizza-thumb.jpg Doktor bu ne?İnsan mı yicek bunu??Mantar toplamış gibi üstüne ateşle dezenfekte ederim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cerebralis said: ben sooradan sevdim annemin bu çorbasını brokoli bir yulaf iki. resimsiz tuto vermiyim şimdi=P bide benim tarifler hep göz kararı.şööle anlatiiim bi tavuk göğsünü küp küp minik minik doğruyoruz soora onu yağda azcık kavuruyoruz.akabinde bi havuç rendeliyoruz üzerine.havuç suyunu salıyo böyle bide rengi falan değişiyo hemen 2 çorba kaşığı unu ekliyip bide unla kavuşuyoruz havuç ve tavuk ikilisini. ardından kaynamış suyla artık göz kararı kaç kişilikse bu karışımı açarak karıştırıyoruz,yulafları da boca ettikten soora tuzla kaynamaya bırakıyoruz. çorba piştikten sonra üzerine maydonoz doğrayıp bir dakika da maydonozun sertliğini alıp altını kapatıyoruz. soora da tadından yemeyip yanına kıvrılıyoruz afiyet olsun tavuk işine aklım yatmadı ama denenebilir bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar