Shaftrigen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 onu garbage'a gider gitmez o önemli değil, önemli olan paticikte bazı insanların haksız yere verdikleri anormal tepkiler, ben bir topic açmışım, bi kaç saat sonra bir bakıyorum 70 tane cevap, öğk gitsin garbage'a bu ne yaa ıyk falan diye, bu yaptığınız da spam bu aklınızda olsun, ayrıca her şey siyah beyaz değil bir konu garbage'a gitti diye konu kapandı ben haklıyım diyemezsin tartışmayı uzatmak stemiyorum ama gerekirse uzar konu haklı olduğumu da gösteririm... konu garbageda kalsın istediğim o değil ama en azından ismimi karalamaya çalışmayın paticik nereye gidiyor bilmemne diye çünkü açtığım konuda yanlış bir şey yok ayrıca bir erkek karizmatik mi diye sorunca karizmatik olmayan herkes oturup ağlayacaksa hiç bir şey tartışmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 valla benim topiklerimin bayağı bi kısmı garbage da napalım?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yaw ben derdimi anlatamıyorum mu ne :( arkadaşlar bakın asıl düşünülmesi gereken konunun garbagelık olup olmaması değil. bi konu garbage a gitmiş kimsenin umuru olmaz. sorun mod harici insanların, -koruma ve sahiplenme gibi duygularla- modun yapması gerekenleri yapması. hayır o modlar oraya süs için dikilmediki? başlığın ortasına öğk yıvrenç garbage gibi bi mesaj yazıp konuyu açan üyenin de "kusra bakmayın " demesini, engelliyorsunuz (en azından konu paticiğin kurallarına uygun olmaması yüzünden). halbüki bu işler ö.m dan olsa modlar yapsa, uygun dille olsa böle kaş yapayım derken göz çıkarmazsınız.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 30 Ağustos 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaftrigen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Rahan'ın dediklerini söylemeye çalışıyorum hem spam yapmamış olursunuz topiclerde, hem haksızsam bunu mod düzeltir, ki bunun dışında açtığım topicin hakaret gibi bir şey içerdiğini hala düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Prawler, 30 Ağustos 2004 00:29 tarihinde demiş ki: valla benim topiklerimin bayağı bi kısmı garbage da napalım? sen onu bırak benim hayatım garbage. Bu arada aşk,kız arkadaş vs gibi konulara illaki birileri atlıyor garbage diye ben bunun nedenini anlayamadım?![signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 30 Ağustos 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya ya sorma hayatım o kadar garbage ki anlatamam be.. her tarafı b.k her tarafı pislik varoşların prensiyim ben hatta yaa yaa...[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Prawler, 30 Ağustos 2004 00:48 tarihinde demiş ki: ya ya sorma hayatım o kadar garbage ki anlatamam be.. her tarafı b.k her tarafı pislik varoşların prensiyim ben hatta yaa yaa... itiraf etti sonunda[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Prawler, 30 Ağustos 2004 00:29 tarihinde demiş ki: valla benim topiklerimin bayağı bi kısmı garbage da napalım? abi inan chemiyle kapışamazsın: benim toplam açtıgım topic sayısı adamın garbage a giden topiclerinden az :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Genellikle topik açanlar bu gibi konularda bencilce davranıp olaylara sadece kendi bakış açısından üstelikte dar bir bakış açısından yaklaştığı için bu denli kalitesiz oluyor bence konular vede garbage a yollanmayı hakediyor. Kız arkadaşınla ilgili problemin olduğunda "imdat terkedildim" diye bencil bir topik açmak yerine olayı tartışma konusu niteliğinde "herşeyi doğru yapan bir insan neden terkedilir" gibi tartışmaya açık bir şekilde taşısanız çok daha verimli sonuçlar alırsınız öteki türlü bana ne adam terkedilmiş işte ne yapayım, ne bileyim" demekten başka birşey kalmıyor. Diğer türlü olunca insanlar kendi tecrübelerini kendi başlarından geçenleri zaten anlatıp paylaşacaktır. Tartışma böyle olur diğei dert yanmaktır. O da olmadı yeni girdiğiniz bir forumda üstelikte kaç senedir var olan bir forumda orjinal daha önce açılmamış ve genele hitap eden bir konunun olmama ihtimali varmı? üstelikte bu kadar aktif ve bu kadar çok kullanıcısı varken. O zaman derdinizi paylaşmaksa problem kişisel bir problemdir. Paylaşırız hay hay ötesini beklemek kimse ilgilenmeyince kızmak hatalı. Bir diğer hadisede artık televole magazinini geçmiş derecede basit sorular ve tartışmalar anlamadığım şu "Şirin kızmı güzel kızmı" başlıklı bir topikte herşey hoş güzel tartışıldı diyelim şirin kız daha iyidir diye bir sonuç elde ettiğinde, hep şirin kızlaramı bakacaksın bundan sonraki hayatında? ya bi gün karşına güzel bir kız çıkarda aşık olursan olmaz Paticikte tartıştık ben güzel kızlardan hoşlanmicam bundan sonramı diyeceksin? amacı olsun soruduğun sorunun gereksiz oluyor böyle sorular bence.[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar