Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PATİCİGİN DURUMU!

Shaftrigen

Öne çıkan mesajlar

said:
[b]Valeron, 29 Ağustos 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
Ha aşık oldum cok ayri bir şey . İnasnlar aşklarini paylaşirlar dertleşirler cozum ararlar tamam ama " tatlı kiz mi, guzel kiz mi " şeklinde birşey olmaz burasi karaköy değil . burasi Hal'de değil . boyle topic acilmaz

ben orda gayet basit bir şeyden bahsettim bunun karaköyle alakası yok, bazı insanlar şirin ve tatlı gözüken kızları beğenirler, bazıları ise güzel olanları, siz hangisini beğeniyorsunuz, gayet tartışılacak seviyeli bir konu dişi ırkı küçümseyici vs. hiç bir şey yok, ben de muhalefet etmiyorum tartışmak da istemiyorum sadece konuyu neden bu kadar garbage'lık ve rahatsız edici buldunuz bilmıyorm ve anlayamıorum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 29 Ağustos 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
her ne kjadar spam'da girsede sacma mesajlar sana patlamiyor sacma konu acan adam sensin . Tatli kiz mi guzel kiz mi diye topic ancak garbage'e gider . bunu zamanla kavrarsin .. bahsettiğin gibi yenisin .

Valeron ayıp etmişsin burda herkes şu arkadaşa laf edebilirdi (ki haksız olarak o bu topic i açtı isteyen yazar yorum yapar isteyen okumaz kalır) ama sen bu topic e yorum yapıyorsan imzanda ismi geçen insanı düşünüp kendini düzeltmen gerektiğini gör! O insanları ezen onların zayıflıklarını kullanan biri değildi yani senin şu anda yaptığının tam tersi idi. Kim olursan ol eğer Deniz'in ismini kullanacaksan böle davranmaya hakkın yok![signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

Garba.. Hay ne diyorum ben ya? :-P

Birisi topic açar millet buna saldırır.
Sonra birisi sinirlenir "ee yeter ya saldırmasanıza!" diye saldırır.
Sonra başkası gelir "saldırın ülen!" der.
Herkes birbirine girmiş.
Sakin olmak lazım, ne kavga ediyonuz la...
Yani sakin olmak lazım.
Bu arada şahsen benim kız topiclerine gıcığım yok.

Ayda ortalama 4-5 tane açılan klon topiclere gıcığım var.
Ama her gıcık olduğumda söylüyor muyum? Hayır :)
Peki "PATİCİGİN DURUMU" diye bağırır mıyım? Hayır :)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right

[Bu mesaj Eraq tarafından 29 Ağustos 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eraq +1[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 29 Ağustos 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
. Cinesl icerikli mesajlar atanlarda uyarliyorlar burasi sirf erkeklerle dolu bir yer değil ve şahsen bir bayan olsam o tatli kiz mi guzel kiz mi yazisini gorsem cok kötü olur kendimi MAL gibi hissederdim . neticede sen bu lafinla onlari bir eşya nesne gibi goruyorsun . tatli kiz mi alirsiniz güzel kiz mi ? boyle olmaz

ben asla bir mal gibi yaklaşmadım karşı cinse, sadece açık bir gerçek var ki o da herkesin beğendiği, dikkat ettiği bazı şeyler vardır, bazı insanlar tatlı kızları beğenirler, bazıları ise güzel olanları, ona bakarsanız her hafta yüzlerce dergide bu konular tartışılıyor insanların bu düşünceleri paylaşmasına kızmadan önce bende mi bir gerilik var diye sorsanız iyi olacak çünkü ahlak kuralları vardır bir de işi abartmak vardır...kimsenin kimseyi mal olarak gördüğü yok burda senden başka da bunu böyle gören 2-3 kişi var yok gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana katılan 2-3 kişi var demek istedim, 2-3 kız var demek istemedim öncelikle...
onun dışında ben kızların bulunduu bi ortamda da bunu konuşabilirim gayet bu kadar sakıncalı gördüğün kısmı tam olarak söyle bence sen abartıyorsun yada kız üyelerden birine soralım böyle bir konu tartışılması onları rahatsız eder mi diye, şahsen kız üyeler kaslı vücutlu erkekler mi akıllı erkekler mi tercihiniz diye topic açsa ben kendimi mal gibi hissetmem de.
Sosyal ağlarda paylaş

bıraksanız da modlar modluklarını patiler patiliklerini yapsa ?? herkes hata yapar, yeni üye daha bi çok yapar. pati kurallarını bilerek mi doğdunuz anlamıyorum ki..

şöyle bi rahat bıraksanız insanları. hata yapan uyarıları ya uslubuyla ö.m dan ya da modlardan alsa?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 30 Ağustos 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 29 Ağustos 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
valla bence garbage lık konu mu dğeil mi orası tartışılır.
Bilemiyorum, en iyisini modlar adminler bilir
ben bilmem gayrı

ben birde prawler ın ağlamaklı fotolarını merak ettiğim içim paticik e bakıyorum
ha ho? dur yanlış topic hahdah :)
admin ve modlar bilir abi biz neden hala bunu tartışıyoz[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

kaslı erkekler mi şişko erkekler mi demek hakaret olurdu ve topicin garbage'a gönderilmesi gerekirdi, ama benim sorum güzel kızlar mı tatlı kızlar mıydı, bu da iki farklı pozitif özelliği tartışmaktır, tatlı kız iğrençtir tipsizdir demek diye bir şey yok... verecek cevabın olmayınca tartışmayı yarıda bırakma tartışacak bir şeyin var sa söyle... de bosuna soz verme solıceksn rıca edıorum sole ıcınde bısı kalsın ıstemıorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu topiğin amacı nedir ?
kaos yaratmak mı?
paticik güzel paticik tu kakacılar kavgası mı nedir yani?
bu topiğin sonunda ne olmasını bekliosunuz?

saçmalamayın böle abuk subuk topicler de açmayın ne dir bu ya..[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

k,işiden kişyie değişir belki kız tatlı lafından nefret ediodur çok kilo aldığı için,kendini güzel bulmak istiodur:-P

*!ortamı yumuşatmaya çalışır*[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 30 Ağustos 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
boşuna tartışmayın
jager sen de çok ilginçsin napacan fotolarımı?

jager diyen ağzını yesinler oh be sonunda biri başka seslendi aman ya işte bu biri beni anlıyor ahdhashda
olum süper fotoların vardı bende hepsi kayboldu geçen sene dershane başlicağı ve araba topic ini açtığın zamanlar ne fotolarıdır onlar ya of of acayip netti göz yaşlarını bile görebiliyodum eheh[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]Natural_Jedi, 30 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki:*!ortamı yumuşatmaya çalışır*

amacım ortamı germek değil tartışma çıksın da istemiyorum gerçekten sadece gerçekten konunun garbage'lık bir konu olduğunu düşünmüyorum bunu kanıtlamaya çalışıyorum...

[Bu mesaj Shaftrigen tarafından 30 Ağustos 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki konunu garbagedan geri getirsek mutlu mu olucan? herkes bu topic garbagedaydı arkadaş ısrar etti geri çıkarıldı deyince daha mı iyi olucak? ha tabiiki kendi topiğinin garbage a gitmesini ilk başta belki seni üzebilir değer vermediler buna şeklinde ama yani sonuçta olmuş bişey daha da tartışmasını yapmak gereksiz gibi geliyor bana.[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...