Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 maclar icin resmi bir kanal var mi? hem adminlere ulasacabilecegimiz hemde oyunculara.
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 forum konusunda kesin cvp veriliyor sorulara. #hwa kanalına toplamaya calıstık oyuncuları ama mail msn adresleride kayıt sayfasında var. forumu biraz incelemek yeterli olacaktır.
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 artstvol said: ilk maçı biz yaptık sanırım.polyushka 0 - 2 derangered. http://games.hardwarena.com/indexsc2.php burada düzenlenen başka maç yok.Diğer tüm maçlar son güne kaldı heralde skorları girdim. zar zor aldgımız bu ödülleri umarım güzel bir turnuva sonunda dagıtırız. cod4 için durum vahim. umarım sc2 son gün toplanır.
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya süre biraz uzatılsa iyi olur gibi geldi bana en azından pazarı da kapsasın
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 3 gün boyunca online olmayan pazar gününe kadar uzasa da olmaz. Boşuna turnuvayı aksatmaya gerek yok.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 rakibim bu akşam 22:00'da gelirse oynarız, kendisine duyrulur.
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 m1nd said: arkadaslar yarın son biliyorsunuz. noshow için, screenshot almanızı tavsiye ederim. bu kadar ödülü sagladıgımız yarısmada noshow falan görmek cok üzücü olur. biraz acele edelim. rakibim real id friendim olmadığından en son ne zaman online olduğunu göremiyorum mesela,nerenin screenshotını alayım? Match history var, son maçı 3 days ago diyor, böyle bi ss olur mu?
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bottomsup said: m1nd said: arkadaslar yarın son biliyorsunuz. noshow için, screenshot almanızı tavsiye ederim. bu kadar ödülü sagladıgımız yarısmada noshow falan görmek cok üzücü olur. biraz acele edelim. rakibim real id friendim olmadığından en son ne zaman online olduğunu göremiyorum mesela,nerenin screenshotını alayım? Match history var, son maçı 3 days ago diyor, böyle bi ss olur mu? yani mail attıgınızın ss i olabilir, webchat kanalında varsa konustuklarınız özel kısımdan onlar olabilir. sizinle irtibata gecmedigi yada gecipte anlasamadıgını ispat eden hersey olur forum konusunda ilgili yere gönderirsiniz bakarız
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Sitedeki chatte sanırım diğer oyunlardan da bi sürü oyuncu var çok karışıyo.Chat kanalları sc2ye gelmişken orda hwatour kanalında buluşsak olmaz mı resmi bi kanal acabilrsiniz macları olan oyuncuların buluşabileceği.
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 sizden 2 saat önce falan yaptık bir sarrus la.
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Tempest said: Sitedeki chatte sanırım diğer oyunlardan da bi sürü oyuncu var çok karışıyo.Chat kanalları sc2ye gelmişken orda hwatour kanalında buluşsak olmaz mı resmi bi kanal acabilrsiniz macları olan oyuncuların buluşabileceği. arkadaslar mail adresleri, chat, forumda pm gibi bir sürü secenek var bulusmak için. ya da sizin için b-net falan var. ben sadece toplu olsun diye webchat i onerdim. istedigniz her türlü sekilde ayarlayabilirsiniz. yeterki yapın maclarınızı ve skorlarınız ile birlikte replaylerinizi post atın forum konusuna
huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 oyunculara kolaylık olarak düşündüğünüz aşikar bu sistemi amma... bence pek verimli değil. iki gündür ben oyuna giremedim ve bugün rakibime eposta attım haber bekliyorum. ilk 2 gün adam oyuna girdi beni bulamadı ve bugün ben bulamazsam bu kimin hatası olacak ya da hata demeyelim de kimin devam edeceği nasıl belirlenecek? nacizane tavsiyem bundan sonra her tur için tek bir gün ve saat belirlenmesi. bu arada eğer rakibime ulaşabiliyorsanız ve devam etmeye niyetliyse ben çekilmeye hazırım.
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 huun said: oyunculara kolaylık olarak düşündüğünüz aşikar bu sistemi amma... bence pek verimli değil. iki gündür ben oyuna giremedim ve bugün rakibime eposta attım haber bekliyorum. ilk 2 gün adam oyuna girdi beni bulamadı ve bugün ben bulamazsam bu kimin hatası olacak ya da hata demeyelim de kimin devam edeceği nasıl belirlenecek? nacizane tavsiyem bundan sonra her tur için tek bir gün ve saat belirlenmesi. bu arada eğer rakibime ulaşabiliyorsanız ve devam etmeye niyetliyse ben çekilmeye hazırım. +1 Turnuva yapıyosanız biraz faşist bir sistem yapmak zorundasınız. Böyle belirsiz zaman sürelerine bırakmak turnuvanın ipini çekiyor.
Eru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 TD)Pentagram said: stormu goren varmı ben gordum
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Oymanq said: huun said: oyunculara kolaylık olarak düşündüğünüz aşikar bu sistemi amma... bence pek verimli değil. iki gündür ben oyuna giremedim ve bugün rakibime eposta attım haber bekliyorum. ilk 2 gün adam oyuna girdi beni bulamadı ve bugün ben bulamazsam bu kimin hatası olacak ya da hata demeyelim de kimin devam edeceği nasıl belirlenecek? nacizane tavsiyem bundan sonra her tur için tek bir gün ve saat belirlenmesi. bu arada eğer rakibime ulaşabiliyorsanız ve devam etmeye niyetliyse ben çekilmeye hazırım. +1 Turnuva yapıyosanız biraz faşist bir sistem yapmak zorundasınız. Böyle belirsiz zaman sürelerine bırakmak turnuvanın ipini çekiyor. onu da yaptık biz. onda da basımız cok agrıdı. oram agrıdı buram gelmedi, söle böle. zilyon tane problem ondada. cozulmuyor
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 herkese göre saat belirlemek imkansız zaten. bunun sıkıntılarını cok yasadık. 3 gün cok yeterli bir süre anlasabilmek için. önemli olan en basta konusmak. diger türlüsünü test etmemiş olsam haklısınız diyebilirdim ama inanın 2 türlüde türk oyuncusu aynı zihniyette. 120 oyuncya tek tek haber vermemi bekleyen arkadaslar var. siteyi takip edin dememişiz onlarda takip etmemiş.
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 keşke loser bracket da olsaydı (hoş milletin %80 i maçlarını yapmıyorken loser bracket ne arasın) daha iyi olurmuş.
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 neyse arkadaslar. bundan sonra sc2 için her hafta, ya da 15 günde bir turnuva olacak. bilginiz olsun. slot 32 olacak. 64 agır geliyor. 2 günde bitiricez 5 günde kayıt süreniz olacak. ikiye bölecegiz anlayacagınız.
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 DreDD said: neyse arkadaslar. bundan sonra sc2 için her hafta, ya da 15 günde bir turnuva olacak. bilginiz olsun. slot 32 olacak. 64 agır geliyor. 2 günde bitiricez 5 günde kayıt süreniz olacak. ikiye bölecegiz anlayacagınız. iyi fikir. turnuvalar arttıkça oyuncu da bilinçlenir umarım.
huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 64 çok gerçekten, kanala girdiğimde hızlı saatlerde 50 kişi falan oluyor. 32'de bence iyi reklamla sorun olmaz.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 sc2 camiasından olmadığı halde insanların böyle organizasyon cabasını takdir etmek gerek.tecrübeleniyor işte böyle böyle
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 chart güncellendi. bircok mac iki oyuncununda gelmedigi, mac yapmadıgı yüzünden birinin üst tura gecirilip, üst turda da rakibine hukmen yenildirilerek, her iki tarafında elenmesi saglanmıstır. önümüzdeki 3 gün boyunca 1.tur macları yapılacaktır. üst tura gectikten sonra macları, kimle karsılasacakları belli olan oyuncular, daha hızlı ilerleyip önden maclarını yapabilirler.
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ilk tur ciddiyetsizliğim yüzümden havlu attık kalan arkadaşlara başarılar :/ UYARI : İlk tur maçı atmayıp aktifliği gözümeyen iki tarafı da elemek için birini üst tura geçirip otomatik olarka 2. turdada elemişler. 2 tarafta ne foruma bişi yazıp ne de aktifliğini gösterdiği için düzeltilmesi için şu an o eşleşmelerde aktif olanlar bi belirtiversin anlatsın ben vardım o yoktu ss var vs... gibisinden hadi kolay gele ;D EDİT : hallettim o işi ama ileriki turlar için bu şekilde davranmaya çalışın ...
seksyzerg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aktifliği az cok bilinen oyuncular var zaten, istedklerine teyit ettirsinler, yalan söylicek bi durum yok
Öne çıkan mesajlar