m1nd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bu hafta chart acıklanacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kaç kişi katıldı turnuvaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Chartlar, ödüller, kurallar acıklandı... http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=27742.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Finali sugosuyla oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Oymanq said: Finali sugosuyla oynarım. çeyrekte darvini , yarıda oymanı , finalde sugosuyu yenerim :P pvp mass zea not : direk çart linki http://games.hardwarena.com/indexsc2.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 elinde bloody'nin olduğu replay bulunan varsa benimle irtibata geçsin . iyi hazırlanalım. kim kimdir bilelim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 rakibi nasıl bulucaz? bide ilk maçta da 3 mac üzerinden değil mi xel naga caverns ilk oyun sonra seçimle değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Agmahan said: rakibi nasıl bulucaz?Chartta oyuncuların kodu yazıyor. said: bide ilk maçta da 3 mac üzerinden değil mi xel naga caverns ilk oyun sonra seçimle değil miEvet, öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 zaten oymanla eşleşmesem şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Soimyr said: zaten oymanla eşleşmesem şaşardım. acaba bu postdaki korku ve sitem soimyr'in oymana karsı sansını azaltırmı arttırırmı? bence artırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 vayyy bana storm gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aa başvurmayı unutmuşum sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ben niye yokum kki kayitta yapmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Varsın. Oyman'ın seribaşı olduğu gruptasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Memphis said: Soimyr said: zaten oymanla eşleşmesem şaşardım. acaba bu postdaki korku ve sitem soimyr'in oymana karsı sansını azaltırmı arttırırmı? bence artırır alıştım ben artık oymana eslden falan cok koymuyor memph. en azından zerg falan denk gelmedi, sağlam bm çekebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Soimyr said: Memphis said: Soimyr said: zaten oymanla eşleşmesem şaşardım. acaba bu postdaki korku ve sitem soimyr'in oymana karsı sansını azaltırmı arttırırmı? bence artırır alıştım ben artık oymana eslden falan cok koymuyor memph. en azından zerg falan denk gelmedi, sağlam bm çekebilirdim. dikkat et oyman eroin gibidir bi alıştınmı bida bırakamazsın =D=D=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 memphis'in adının memFIS olarak değiştirilmesini oylamaya sunuyorum. kabul edenler? etmeyenler? kabul edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 huun said: memphis'in adının memFIS olarak değiştirilmesini oylamaya sunuyorum. kabul edenler? etmeyenler? kabul edilmiştir. biz bu oylamayı gizli olarak 10 yıl önce yaptık huun. geç kaldın sen xD . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 up olsun da gözden kaçmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 beyler hadi yarın preliminary için son gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 rakibim bi gün sc2.exeyi çalıştırırsa yapıcaz maçı inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 arkadaslar yarın son biliyorsunuz. noshow için, screenshot almanızı tavsiye ederim. bu kadar ödülü sagladıgımız yarısmada noshow falan görmek cok üzücü olur. biraz acele edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben rakibimle anlaştım en bşaında son gün oynamak için (kendisi pratik yapıyor :) ) benim eşleşmede sıkıntı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ilk maçı biz yaptık sanırım.polyushka 0 - 2 derangered. http://games.hardwarena.com/indexsc2.php burada düzenlenen başka maç yok.Diğer tüm maçlar son güne kaldı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar