Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HWA Gaming 4000 TL Değerinde Ödüllü Turnuvalar(Sc2-Fifa11-Cod4)

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde. önemli olan turnuvanın istenen basarıya ulasması.

Evet duydugumuza göre de patch'in eli kulagındaymıs. bırakıp da geri dönmeyi düşünenler, patch geliyormus bir deneyeyim diyenler :) kayıt olmaya devam!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

DreDD said:

video nasıl, onun yorumlarını alalım. :))

Güzel, kaliteli bir video olmuş ama çok kısa.

Ücretsiz katılım, canlı yayınlar ve ödüller bir arada çok boğulmuş; onları ayrı ayrı ele alırsan hem gözden kaçmaz hem de video biraz daha uzamış olur.

Ama genel olarak: (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

DreDD said:

video nasıl, onun yorumlarını alalım. :))

Güzel, kaliteli bir video olmuş ama çok kısa.

Ücretsiz katılım, canlı yayınlar ve ödüller bir arada çok boğulmuş; onları ayrı ayrı ele alırsan hem gözden kaçmaz hem de video biraz daha uzamış olur.

Ama genel olarak: (tu)

mantıklı...

artık digerine diyelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

hoş olmuş ama lig stream edilirken her 2 dakikada bir gösterilmesse sevinirim.bayağı bi süre önce tsl israil vs türkiye ligini(ligmi denir ne denir bilemedm tam) izlemiştim ilk sc2 stream izleyişim olmuştu bu ve her 3-4 dakikada bir tsl reklamı giriyodu araya. kerrigan görmekten gına gelmişti. ama ona rağmen tunca-darvin fanı oldum. blood'ın askerden gelmesini bekler oldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

DreDD said:

ödülleri kendimize toplucak olsak hepsini fifa ya koyardık

yanlış olmasın da rts'ci olarak wgt'de finale kadar gelip (namağlup) bo3'ün ilk maçında da hwa.m1nda 6 attım :P 2. maç 1 farkla 3. maç daha dk60 6 yiyerek gg diyip çıksam da fifada meydanı boş bırakmadık yanlış olmasın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

DreDD said:

yanlış olmasın da rts'ci olarak wgt'de finale kadar gelip (namağlup) bo3'ün ilk maçında da hwa.m1nda 6 attım :P 2. maç 1 farkla 3. maç daha dk60 6 yiyerek gg diyip çıksam da fifada meydanı boş bırakmadık yanlış olmasın :D

adamı malatya'dan getirdik dostum sponsored by yani. kaybetse cıkısta seni dövüp alacaktık ödülü.(:D
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

DreDD said:

ösym yede atarsın linki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...