teamV4 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 İyi Şanslar HWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde. önemli olan turnuvanın istenen basarıya ulasması. Evet duydugumuza göre de patch'in eli kulagındaymıs. bırakıp da geri dönmeyi düşünenler, patch geliyormus bir deneyeyim diyenler :) kayıt olmaya devam!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 m1nd said: arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde. adam memphis'in oyununu gördü herhalde heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 huun said: m1nd said: arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde. adam memphis'in oyununu gördü herhalde heheh eheheh. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 huun said: m1nd said: arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde. adam memphis'in oyununu gördü herhalde heheh Ahahahhhaha yamuldum gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 huun said: m1nd said: arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde. adam memphis'in oyununu gördü herhalde heheh hahah bi üstündeki mesajın kullanıcı adı da böyle söyletmiş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 arkadaslar turnuvanın tanıtım videosunu hazırladık. gec de olsa bizlerle artık. http://www.youtube.com/watch?v=2fIbM-jcpfY&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hwa - hard to win for all :( hardware arena diil miydi la o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dattebayo said: hwa - hard to win for all :( hardware arena diil miydi la o ? evet hardware arena zaten. bu etkinlik için bu sekilde değiştirdik. :)) video nasıl, onun yorumlarını alalım. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Desu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 DreDD said: video nasıl, onun yorumlarını alalım. :)) Güzel, kaliteli bir video olmuş ama çok kısa. Ücretsiz katılım, canlı yayınlar ve ödüller bir arada çok boğulmuş; onları ayrı ayrı ele alırsan hem gözden kaçmaz hem de video biraz daha uzamış olur. Ama genel olarak: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 doubtful said: DreDD said: video nasıl, onun yorumlarını alalım. :)) Güzel, kaliteli bir video olmuş ama çok kısa. Ücretsiz katılım, canlı yayınlar ve ödüller bir arada çok boğulmuş; onları ayrı ayrı ele alırsan hem gözden kaçmaz hem de video biraz daha uzamış olur. Ama genel olarak: (tu) mantıklı... artık digerine diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hoş olmuş ama lig stream edilirken her 2 dakikada bir gösterilmesse sevinirim.bayağı bi süre önce tsl israil vs türkiye ligini(ligmi denir ne denir bilemedm tam) izlemiştim ilk sc2 stream izleyişim olmuştu bu ve her 3-4 dakikada bir tsl reklamı giriyodu araya. kerrigan görmekten gına gelmişti. ama ona rağmen tunca-darvin fanı oldum. blood'ın askerden gelmesini bekler oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hwa turnuva duzenlior ama hwa disinda biri kazanırsa bu parayı cok bosa gidicek. ondan beni hwa ya alın buyuk odul bosa gitmesin. yada diger insanlarda bizden diyosaniz farkmaz. odulumu alır dalgama bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ödülleri kendimize toplucak olsak hepsini fifa ya koyardık, cod4'e koyardık. belki sc2'ye de koyardık ki hepsine koyduk :) iddaamız yok ama herkes gibi yarısacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 DreDD said: ödülleri kendimize toplucak olsak hepsini fifa ya koyardık yanlış olmasın da rts'ci olarak wgt'de finale kadar gelip (namağlup) bo3'ün ilk maçında da hwa.m1nda 6 attım :P 2. maç 1 farkla 3. maç daha dk60 6 yiyerek gg diyip çıksam da fifada meydanı boş bırakmadık yanlış olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Sleeep said: DreDD said: ödülleri kendimize toplucak olsak hepsini fifa ya koyardık yanlış olmasın da rts'ci olarak wgt'de finale kadar gelip (namağlup) bo3'ün ilk maçında da hwa.m1nda 6 attım :P 2. maç 1 farkla 3. maç daha dk60 6 yiyerek gg diyip çıksam da fifada meydanı boş bırakmadık yanlış olmasın :D adamı malatya'dan getirdik dostum sponsored by yani. kaybetse cıkısta seni dövüp alacaktık ödülü.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sleeep said: DreDD said: ödülleri kendimize toplucak olsak hepsini fifa ya koyardık yanlış olmasın da rts'ci olarak wgt'de finale kadar gelip (namağlup) bo3'ün ilk maçında da hwa.m1nda 6 attım :P 2. maç 1 farkla 3. maç daha dk60 6 yiyerek gg diyip çıksam da fifada meydanı boş bırakmadık yanlış olmasın :D ösym yede atarsın linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreDD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 16.01.2010, 23:59 kayıt için son zamandır arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mümkünse program açıklanınca buradan da duyurun orayı pek takip etmiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Alo bu kadar az kişimiyiz ya.Herkes eşine dostuna hatırlatsın.Daha çok katılım demek ilerde daha çok turnuva demek.Herkes ödülü kazanmak için olmasa bile bir etkinliğe katılmak için kayıt olsun.Bukadar az kişi değiliz.10 sayfa yapalım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bir tek paticiğe yazmakla yetmez. B.net tur-1 kanalına girip reklamta yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 baya yaptık bakalım faydasını goruruz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kimin kimle oynayacağı falan ne zaman belli olacak ? bunun teknik bi ismi vardı da aklıma gelmedi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bende katildim süpriz yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar