Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HWA Gaming 4000 TL Değerinde Ödüllü Turnuvalar(Sc2-Fifa11-Cod4)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde. önemli olan turnuvanın istenen basarıya ulasması.

Evet duydugumuza göre de patch'in eli kulagındaymıs. bırakıp da geri dönmeyi düşünenler, patch geliyormus bir deneyeyim diyenler :) kayıt olmaya devam!!!!!
Mesaj tarihi:
m1nd said:

arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde.

adam memphis'in oyununu gördü herhalde heheh
Mesaj tarihi:
huun said:

m1nd said:

arkadaslar hwa olarak turnuvayı düzenliyoruz sadece herhangi bir iddiamiz yok tüm ekipler içinde.

eheheh. (:P)
Mesaj tarihi:
huun said:

m1nd said:

Ahahahhhaha yamuldum gülmekten.
Mesaj tarihi:
huun said:

m1nd said:

hahah bi üstündeki mesajın kullanıcı adı da böyle söyletmiş olabilir :D
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

hwa - hard to win for all :(
hardware arena diil miydi la o ?

evet hardware arena zaten. bu etkinlik için bu sekilde değiştirdik. :))

video nasıl, onun yorumlarını alalım. :))
Mesaj tarihi:
DreDD said:

Güzel, kaliteli bir video olmuş ama çok kısa.

Ücretsiz katılım, canlı yayınlar ve ödüller bir arada çok boğulmuş; onları ayrı ayrı ele alırsan hem gözden kaçmaz hem de video biraz daha uzamış olur.

Ama genel olarak: (tu)
Mesaj tarihi:
doubtful said:

DreDD said:

Güzel, kaliteli bir video olmuş ama çok kısa.

Ücretsiz katılım, canlı yayınlar ve ödüller bir arada çok boğulmuş; onları ayrı ayrı ele alırsan hem gözden kaçmaz hem de video biraz daha uzamış olur.

Ama genel olarak: (tu)

mantıklı...

artık digerine diyelim :)
Mesaj tarihi:
hoş olmuş ama lig stream edilirken her 2 dakikada bir gösterilmesse sevinirim.bayağı bi süre önce tsl israil vs türkiye ligini(ligmi denir ne denir bilemedm tam) izlemiştim ilk sc2 stream izleyişim olmuştu bu ve her 3-4 dakikada bir tsl reklamı giriyodu araya. kerrigan görmekten gına gelmişti. ama ona rağmen tunca-darvin fanı oldum. blood'ın askerden gelmesini bekler oldum :)
Mesaj tarihi:
hwa turnuva duzenlior ama hwa disinda biri kazanırsa bu parayı cok bosa gidicek. ondan beni hwa ya alın buyuk odul bosa gitmesin. yada diger insanlarda bizden diyosaniz farkmaz. odulumu alır dalgama bakarım.
Mesaj tarihi:
ödülleri kendimize toplucak olsak hepsini fifa ya koyardık, cod4'e koyardık. belki sc2'ye de koyardık ki hepsine koyduk :) iddaamız yok ama herkes gibi yarısacagız
Mesaj tarihi:
DreDD said:

ödülleri kendimize toplucak olsak hepsini fifa ya koyardık

yanlış olmasın da rts'ci olarak wgt'de finale kadar gelip (namağlup) bo3'ün ilk maçında da hwa.m1nda 6 attım :P 2. maç 1 farkla 3. maç daha dk60 6 yiyerek gg diyip çıksam da fifada meydanı boş bırakmadık yanlış olmasın :D
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

DreDD said:

yanlış olmasın da rts'ci olarak wgt'de finale kadar gelip (namağlup) bo3'ün ilk maçında da hwa.m1nda 6 attım :P 2. maç 1 farkla 3. maç daha dk60 6 yiyerek gg diyip çıksam da fifada meydanı boş bırakmadık yanlış olmasın :D

adamı malatya'dan getirdik dostum sponsored by yani. kaybetse cıkısta seni dövüp alacaktık ödülü.(:D
Mesaj tarihi:
Sleeep said:

DreDD said:

ösym yede atarsın linki?
Mesaj tarihi:
Alo bu kadar az kişimiyiz ya.Herkes eşine dostuna hatırlatsın.Daha çok katılım demek ilerde daha çok turnuva demek.Herkes ödülü kazanmak için olmasa bile bir etkinliğe katılmak için kayıt olsun.Bukadar az kişi değiliz.10 sayfa yapalım bugün
  • Yeni Oluştur...