senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ISO 9126-1,2,3,4 Software engineering -- Product quality ve ISO 15939 -- Software Measurment Process boyle aranizda iso'ya giris hakki olan fln varsa bu dokumanlari bana ulastirabilir mi acep? veya universiteniz beles iso sagliyordur fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/ISO_%28format%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 9660 degil haci 9126 ile 15939 lazim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben de var grafikler gel al bi ara fazlası lazımsa bilemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ya icinden bisiler sormasin yine, ona killandim. ayni seyleri mi sorcak bu adam yine napcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yok ya sormaz içinden başka bişey, sorucak yeri yok zaten asdf derste anlattıklarımı sorcam dedi.. e geriye de o grafikler kalıyo çiz onları hertürlü puan alırsın kafam ayılsın foto çeker atarım yeni geldim eve sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 olmadi grafikleri alirim zati senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 İTÜLÜ kankan varsa ona sor derim. İTÜ'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar